Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه نیروی دریایی ارتش در حوزه جهاد خودکفایی پیشگام بوده است، گفت: تمامی قطعات گلوگاهی توسط شرکت های دانش بنیان ساخته و تامین شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش در آیین افتتاح نمایشگاه دستاوردهای تحقیقاتی و صنعتی نیروی دریایی ارتش که عصر امروز در ستاد این نیرو برگزار شد اظهار کرد: حرکت جهادی از سال ۱۳۶۲ با فرمان مقام معظم رهبری در مجموعه نیروهای مسلح آغاز  شد و از آن روز تاکنون حرکت بالنده ای برای رفع گلوگاه ها و دستاوردهای دفاعی شاهدیم که پیشرفت های زیادی اتفاق افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرمانده نیروی دریایی ارتش  با بیان اینکه نیروی دریایی ارتش در حوزه جهاد خودکفایی پیشگام بوده است،  افزود: نیروی دریایی در تمامی عرصه ها حرکت جهادی را آغاز کرده و  اوج این بالندگی را در سال ۸۸ با حضور مقام معظم  رهبری و الحاق ناوشکن جماران تجربه کردیم.


امیر دریادار خانزادی تاکید کرد: مجموعه جهاد خودکفایی نیروی دریایی از سال ۶۲ تاکنون  به طور پیوسته نمونه های مختلفی از محصولات جهادی برای رفع گلوگاه های فناورانه  و  آمادگی  رزمی و توسعه تجهیزات و فناوری هایی که نیروی دریایی انجام داده است.


او گفت: نیروی دریایی ارتش در مسیر انقلاب مجاهدت خاموشی را آغاز کرده و در عرصه های رزم زمین و هوا نگاه جدی محققین و تجربه آنها    حرکت روبه رشدی داشته  و گام های خوبی برداشته ایم.


فرمانده نیروی دریایی ارتش  با بیان اینکه عرصه  فناوری  نیروی دریایی از پیچیدگی طراحی و ساخت بیشتری نسبت به سایر عرصه ها برخوردار است، یادآور شد: عرصه دریا عرصه دشواری است، امروز با رهنمودها و تدابیر فرماندهی معظم کل قوا و فرامین ایشان نگاه ملی به این عرصه رشد  و توسعه داشته و پشتیبانی های گسترده ای از مجموعه جهادی نیروهای مسلح  شده است.


وی خاطر نشان کرد: نمایشگاه سال‌های  گذشته مرهون تلاش هایی بود که نیروی دریایی در عرصه دفاع و کارهای جهادی انجام داده بود و در ۲۶ خرداد سال ۹۸ و در حضور فرماندهی  معظم کل قوا ایشان فرمودند که قطعات را خودتان بسازید. این نگاه عمیق مقام معظم رهبری موجب شد تا شرکت های شاخص به ما بپیوندند و نمایشگاه جهادی امسال رویکرد جدیدی به خود بگیرد.


امیردریادار خانزادی با بیان اینکه تمامی قطعات گلوگاهی توسط شرکت های دانش بنیان ساخته و تامین شده است، خاطر نشان کرد: فرامین مقام معظم رهبری برکات زیادی دارد  و ما  توفیقات زیادی داشتیم. امروزه جوانان و شرکت هایی با توانمندی بالا پای کار آمدند که برای ما فرصت بزرگی است. نیروی دریایی حرکت هایی را آغاز کرده که گلوگاه های بسیار بزرگی برای کشوربرطرف خواهد کرد. در حوزه رانش دریایی ، انواع موتورهای دریایی و قطعات مختلف  توفیقات زیادی داشته ایم.


وی گفت: نمایشگاه جهاد امسال حرکتی برای جهش بسیار بزرگ است که نتایج آن را در سال ۱۴۰۰ شاهد خواهیم کرد. جهش بزرگی را تجربه خواهیم کرد که  نسل فناوری نیروی دریایی را  به چند نسل جلوتر خواهد برد.


امیر دریادار خانزادی خاطرنشان کرد: امروز تحریم ها به فرصت تبدیل شده و نیروی دریایی با تکیه بر ظرفیت های بومی و داخلی آینده ای روشن دارد  و در این مسیر  قدردان محبت ها و حمایت ها در ستادهای مختلف هستیم و همچنان تقاضا داریم این حمایت ها ادامه داشته باشد.


فرمانده نیروی دریایی ارتش با حرکت جهادی همه قطعات گلوگاهی در داخل تولید می کند، یادآور شد: بخشی از توانمندی های نیروی دریایی ارتش در این نمایشگاه وجود دارد و دستاوردهای خوبی درآینده خواهیم داشت که جهش بسیار خوبی در ساخت پیشران های دریایی ایجاد می کند.


وی درباره تحولات نیروی دریایی ارتش در حوزه دفاعی خاطرنشان کرد: تمرکز نیروی دریایی ارتش بر روی ساخت تجهیزات دریایی بوده و ساخت  زیردریایی ها و ناوشکن ها را از سال های قبل آغاز کردیم.


امیردریادار خانزادی تصریح کرد: امروز ضریب فناوری تجهیزات و شناورها را رشد و توسعه دادیم و نسل جدیدی از شناورهای بومی درحال تولید است. موشک ها، اژدرها، مین ها، مهمات و تمام تجهیزات نیروی دریایی بومی و  تولید داخل است.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: خانزادی امیر خانزادی امیر دریادار خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش نیروی دریایی ارتش در حوزه نیروی دریایی جهاد خودکفایی قطعات گلوگاهی مقام معظم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۵۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم

به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت روز جهانی مالکیت فکری رویدادی با مشارکت معاونت علمی، جهاد دانشگاهی، صندوق نواوری و شکوفایی، کانون مدیریت مالکیت فکری و قوه قضائیه برگزار شد.

در این رویداد روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور ضمن تاکید بر اینکه مالکیت فکری باید به صورت جدی در کشور مورد توجه قرار گیرد، گفت: معتقدیم اگر قرار باشد ساختمان و بنای اقتصاد دانش بنیان در کشور بنا شود نیاز به بن سازه‌ای دارد که این بن‌سازه فقط مالکیت فکری است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور مزیت نسبی اقتصاد دانش بنیان را ارزشی دانست که توسط علم و فناوری در مقابل دارایی‌های فکری ایجاد می‌کند و گفت: ما سال‌ها در حوزه اقتصاد دانش بنیان و توسعه شرکت‌های دانش بنیان کار کرده‌ایم ولی مشاهدات نشان می دهد حدود ۹۸ درصد ارزش بازار ۱۰۰ شرکت بزرگ دنیا مربوط به دارایی‌های نامشهود است.

دهقانی ضمن بیان این مطلب که ان چیزی که برای شرکت‌ها ایجاد ارزش می‌کند، نیروهای‌ انسانی، فناوری‌ها، اعتبار و برند است، خاطرنشان کرد: در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم و باید با سرعت بسیار زیادی در حوزه مالکیت فکری، ارزیابی و اعتبار بخشی کاری کنیم.

معاون علمی رئیس جمهور همچنین از توافق با مدیر وایپو (سازمان جهانی مالکیت فکری) برای برگزاری دوره‌هایی در حوزه مالکیت فکری برای اعتباربخشی به مجموعه های کارگذاری در ایران خبر داد و گفت : امیدواریم به زودی چندین تجربه موفق را در حوزه دارایی های نامشهود شرکت های دانش بنیان داشته باشیم.

وی با بیان این مطلب که ۹۰ درصد دارایی‌های شرکت‌های دانش بنیان دارایی‌های نامشهود است، گفت: امیدوارم با توجه به عزم جدی که در مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری وجود دارد به زودی شاهد یک نظام کارا برای ارزیابی و اعتبار بخشی در کشور باشیم.

کد خبر 6090812 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • ناخدا صمدی: امام خمینی(س) اردیبهشت 58 فرمودند «ارتش باید بماند»/ پیش از آن پرسنل ارتش در پادگان‌ها امیدی به فردای خود نداشتند/ ابراهیم متقی: خلیج فارس یکی از حوزه‌های اصلی تهدید بوده، هست و خواهد بود
  • سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا