Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(صلی الله علیه و آله) با بیان اینکه اگر ۳۲ هزار میلیارد تومان از محل تهاتر دارائی ها به پروژه های قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء ببریم، سال آینده ۳۵۰ هزار میلیارد تومان پروژه در کشور تکمیل می شود تصریح کرد: اکنون فرصت خوبی است و اگر پیگیری شود، می توان برای پروژه های مختلف ردیف و مجوز صادر کرد تا در بوجه ۱۴۰۰ بتوانیم از این قانون استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار"سعید محمد" شامگاه سه شنبه ۱۱ آذرماه در مراسم امضاء تفاهمنامه همکاری بین استانداری کرمان و قرارگاه خاتم در زمینه لایروبی رودخانه ها و احداث سیل بند در استان کرمان اظهار کرد: طی ۳۱ سال گذشته قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء قریب به ۷۲ پروژه را در استان کرمان به اتمام رسانده که سدهای سیرجان، بافت و تقاطع های مختلف، راه «انار – رفسنجان» و ...از جمله آنهاست.

وی افزود: امروز نیز ۱۰ پروژه در استان در دست اجرا داریم که شامل طرح تغلیظ مس معدن درآلو، توسعه کارخانه فولاد بافت ۲، پروژه های معادن جنوب استان کرمان، پروژه انتقال آب و ... است که در همین راستا حدود ۲۰۰۰ نفر نیروی انسانی و ۵۰۰ دستگاه ماشین آلات سازمانی در استان کرمان داریم و معتقدیم قرارگاه سازندگی خاتم خدمات خوبی در استان داشته و خواهد داشت.

محمد با اشاره به اینکه هماهنگی خوبی بین قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء و شهرداری کرمان وجود دارد و پروژه های موفقی اجرا شده، تصریح کرد: تجهیز کارگاه بزرگی در کرمان انجام شده و بعد از تهران دومین کارگاه تکمیل شده ما در کرمان است و پل های خاصی می توان ساخت و سرعت نصب بالاست و اگر نتوانیم حجم کار خوبی تعریف کنیم، به صرفه و صلاح نیست بماند و اگر کار وجود داشته باشد انجام می دهیم و بخشی از کار را به روش تهاتر دنبال می کنیم.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء با اشاره به اینکه در بخش های محرومیت زدائی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء در استان کرمان فعال است و امسال ۲۳ میلیارد تومان اقدامات در این حوزه انجام داده ایم افزود: درآمد قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء از محل پروژه هاست و معمولا مطالبات با تاخیر است و ارزش پول هم کاهش می یابد اما پروژه های کوچک مقیاس و عام المنفعه اجرا کرده ایم و ۱۵۰ واحد مسکونی برای معلولان در استان کرمان با همکاری بهزیستی در حال ساخت داریم.

محمد گفت: آمادگی ایجاد کارگاه های کوچک اشتغال زائی در نقاط محروم استان کرمان به ویژه برای زنان بدسرپرست و بی سرپرست را داریم و اقدامات حمایتی و معیشتی در جنوب استان را دنبال می کنیم.

وی تصریح کرد: در جنوب استان کرمان در حوزه کشاورزی اگر اراضی مستعد باشد و بحث آب را حل کنیم، آمادگی توسعه فضاهای کشاورزی را داریم تا در اختیار مردم قرار بدهیم و به صورت تعاونی بهره برداری کنند و در این زمینه تفاهمنامه جامعی با وزارت جهادکشاورزی داریم که اجازه شناسائی اراضی ملی داده شده و با همکاری تبدیل به فرصت برای کشاورزی کرده و معتقدیم در این راستا کار مردم نهاد باید اتفاق بیفتد.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء گفت: در همین راستا تا سقف ۵۰۰ هزار هکتار با وزارت جهاد کشاورزی تفاهمنامه داریم که تاکنون ۵۰ هزار هکتار آن ثبت شده است و به مرور کار را توسعه خواهیم داد.

وی در ادامه افزود: کرمان استان غنی به لحاظ ظرفیت هاست اما فقر در گوشه گوشه استان مشهود و متاسفانه مردم این منطقه گرفتار هستند. به جای اینکه به سمت محرومیت زدائی از طریق روش های معمول برویم، اگر طرح های مطرح شده در حوزه کشاورزی و به ویژه معادن استان دنبال شود، می توانیم شغل پایدار و زندگی آبرومند برای مردم این استان ایجاد کنیم و این ظرفیت در استان وجود دارد و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء آمادگی فعالیت در این راستا را دارد.

محمد اظهار کرد: طی یک سال گذشته ۱۲۰۰ نفر در فعالیت های معدنی قرارگاه در استان کرمان شاغل شدند و در روستاهای اطراف معادن، مردم دارند کار می کنند.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به فرصت بستن بودجه ۱۴۰۰ تصریح کرد: درست است فروش نفت و منابع دولت محدود شده اما سرمایه های کشور زیاد است و به نظر بنده نیازی به درآمد نفت نداریم و اگر دارائی های راکد را سرمایه گذاری کنیم می توانیم پروژه ها را اجرا کنیم.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء گفت: پروژه های مطرح شده از سوی مدیران استان کرمان باید در قالب تهاتر دارائی با قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء انجام شود و از دارائی های استان در همین جا استفاده شود.

وی با بیان اینکه اگر ۳۲ هزار میلیارد تومان از محل تهاتر دارائی ها به پروژه های قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء ببریم، سال آینده ۳۵۰ هزار میلیارد تومان پروژه در کشور تکمیل می شود تصریح کرد: اکنون فرصت خوبی است و اگر پیگیری شود، می توان برای پروژه های مختلف ردیف و مجوز صادر کرد تا در بوجه ۱۴۰۰ بتوانیم از این قانون استفاده کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: قرارگاه سازندگي خاتم الانبياء تهاتر اخبار اقتصادی کرمان استانی اقتصادی فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء هزار میلیارد تومان استان کرمان دارائی ها پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۶۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری تکمیل راه آهن دورود به خرم‌آباد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، ابوطالب شفقت امروز ششم اردیبهشت ماه در حاشیه بازدید از طرح راه‌آهن دورود به خرم‌آباد، این طرح را یکی از مهمترین و راهبردی‌ترین طرح‌های استان دانست و گفت: برای تامین منابع آن تاکنون از طریق سازمان برنامه و بودجه، مولدسازی و فروش نفت اقداماتی انجام شده است. 

وی افزود: قرارداد ساخت این طرح سال ۹۱ با قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا منعقد و عملیات اجرایی آن آغاز شد، اما در پیچ و خم کمبود اعتبار باقی ماند.

به گفته استاندار تا سال ۹۷ طرح راه آهن دورود به خرم آباد ۳۸ درصد و سال گذشته ۱۳ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

آقای شفقت به اجرای ۳۳ کیلومتر تونل در این طرح اشاره کرد و گفت: خواسته مردم استان تسریع در روند ساخت آن است که از قرارگاه خاتم درخواست بازدید از طرح را داریم.

وی افزود: برای تامین اعتبار و ادامه اجرای این طرح، مراوداتی بین قرارگاه خاتم الانبیا و دولت بوده و املاکی در قالب مولدسازی در اختیار قرارگاه خاتم قرار داده شده که می‌تواند به مرور از این منابع استفاده کند که این مهم در حال پیگیری است.

استاندار لرستان با تاکید بر اینکه حجم اعتبار طرح بسیار سنگین است، افزود: پیگیر تامین منابع آن هستیم و از گرفتن سهم استان کوتاه نخواهیم آمد.

علیرضا شفقت رقم مطالبات قرارگاه خاتم از طرح راه‌آهن لرستان را ۸۵۰ میلیارد تومان عنوان کرد.

دیگر خبرها

  • تکمیل راه‌آهن دورود - خرم‌آباد از منابع مختلف پیگیری می‌شود
  • پیگیری تکمیل راه آهن دورود به خرم‌آباد
  • تکمیل راه‌ دورود - خرم‌آباد مطالبه جدی مردم است
  • کاشت ۸۰ هکتار باغ زیتون در لرستان
  • رونق تولید و اشتغال‌زایی؛ ثمره سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکت صنایع پیشرفته رضوی در پروژه‌های فناورانه
  • افتتاح کارگاه اشتغال‌زایی برای معتادان در مشهد
  • طوفان در زاهدان جان یک نفر را گرفت
  • اشتغال‌زایی ۳۵۰ میلیاردی بسیج سازندگی در لرستان
  • مجتمع کُک طبس باید به حداکثر ظرفیت تولید برسد
  • ایجاد ۸۳۳ اشتغال خانگی با اعتبار ۹۴۰ هزار میلیون ریال