Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس قنبری گفت: مشارکت خوب مردم، حفاظت و مراقبت از ۱۴۰هزار هکتار اراضی ملی اسلام آبادغرب با تنوع زیستی و گستردگی سرزمینی شهرستان اسلام آبادغرب امکانپذیر نموده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباس قنبری رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری اسلام آبادغرب در گفتگو با اسلام آباد خبر،  اظهار کرد:  شهرستان اسلام آباد غرب با طبیعتی  زیبا و دیدنی از مواهب بی نظیر خدادادی است که حفاظت و حراست از آن نه تنها وظیفه قانونی همگان  بلکه از لحاظ شرعی نیز بر آن تاکید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: مساحت ۱۴۰هزار هکتار اراضی ملی با تنوع زیستی و گستردگی سرزمینی،اسلام آبادغرب را چون نگین زیبایی در دیده هر بیننده ای نمایان می کند. درختان بی بدیل بلوط به عنوان گونه غالب جنگلی در کنار گونه های همنشین مانند کیکم، بنه، زالزالک، آلبالو، تنگس و...در طول چهار فصل سال،چنان چشمنواز و زیباست که در کمتر جایی قابل مشاهده است. در کنار جنگل ،مراتع بکر و پربرکت شهرستان علاوه بر ذخایر نزولات جوی از هدر رفت خاک نیز جلوگیری کرده است.

مهندس قنبری بیان داشت: بنا بر اقتضاء طبیعت (هرچند که بشر نیز ناخواسته بر سرعت آن افزوده است )تحول و دگرگونی در آن امری طبیعی و محتوم میباشد منظور تغییر اقلیم و نابودی بعضی از گونه های کمیاب  گیاهی، که باعث شده  که چهره طبیعت تغییر کند. به گونه ای که به ازاء هر یک درجه گرم شدن زمین،۶ گونه گیاهی منقرض خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: اداره منابع طبیعی و آبخیزداری اسلام آبادغرب در راستای اهداف سازمانی خود ،برنامه هایی را در جهت اصلاح و احیاء پوشش گیاهی و افزایش امکان ذخیره نزولات جوی و تغذیه سفره های زیرزمینی و در غالب پروژه های مکانیکی آبخیزداری و بیولوژیکی انجام میدهد که نتایج قابل قبولی در پی داشته است.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری اسلام آبادغرب گفت: از جمله اهداف موثر در این اداره ،ترغیب همشهریان در حفاظت از اراضی ملی و ارتقاء فرهنگ منابع طبیعی میباشد، به عبارت دیگر همراه نمودن مردم در نگهداری از جنگلها و مراتع شهرستان و بیان فواید و اثرات پوشش گیاهی در بقاء حیات زیستی که در این راستا کلاسهای ترویجی چهره به چهره (البته در شرایط کرونا این دیدارها مجازی شده است) برگزاری جلسات مردمی و اداری ، تشکیل اکیپهای مردمی پیشگیری و اطفاء حریق، بکارگیری توان بی نظیر Ngoها و شوراهای اسلامی و دهیاران و طبیعت دوستان  ،استفاده موثر از توان بزرگان و رهبران محلی ،باعث شده است که میزان قطع درختان و حریق در اراضی ملی به حداقل رسیده و همگان در حفظ انفال عمومی احساس مسئولیت بیشتری داشته باشند به نحوی که کشت گونه های جنگلی به صورت خود جوش و مراقبت از آنها و نیز مبارزه با آفات  و امراض جنگلی مانند دارواش(مخور) دائما بصورت مردمی و البته علمی در سطح مراتع و جنگلهای شهرستان انجام شده که در بهبود کیفیت جنگل اثر بخش میباشند.

وی تصریح کرد: با عنایت به عدم امکان مراقبت از این عرصه وسیع و زیبا ،صرفا توسط نیروهای محدود اداره منابع طبیعی و آبخیزداری اسلام آبادغرب، کاملا طبیعی است که در صورت همراه نبودن مردم با برنامه های احیا و حراست از جنگل و مرتع؛ نمیتوان انتظار داشت این موهبت الهی حفظ شود تا به نسلهای آینده برسد.لذا از همه همشهریان فهیم میخواهیم در کنار ما و با احساس لطیف خود در نگهداری از درختان و پوشش گیاهی شهرستان سهم خود را ادا نمایند.

منبع: دانا

کلیدواژه: اراضی ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۷۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تصرف بیش از دو هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی گفت: با ورود دستگاه قضایی بیش از دو هزار و 100 هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان در سال گذشته که مورد تعرض و تصرف عده ای افراد سودجو قرار گرفته بود با اقدامات قانونی رفع تصرف شد.

 ناصر عتباتی افزود: اقدامات قانونی که در این خصوص صورت گرفت شامل رفع تصرف بیش از ۳۴۹ هکتار در اجرای تبصره ماده ۵۵ و بدون ارجاع به محاکم، قلع و قم ۱۸۲ فقره در مساحتی بالغ بر ۱۵۹ هکتار، اجرای احکام خلع ید در یکهزار و ۱۳۷ فقره به مساحت بیش از یکهزار و ۲۴۷ هکتار بود.

عتباتی، همچنین به اقدامات صیانتی در مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغی در سال گذشته نیز پرداخت و گفت: دستگاه قضایی استان پارسال به منظور مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغها با تشکیل قرارگاه پیشگیری از تغییر کاربری غیرمجاز اراضی در استان و شهرستانها با محوریت سازمان جهادکشاورزی استان، دو هزار و ۶۸۶ مورد تغییرکاربری غیر مجاز در سطح استان به مساحت بیش از ۸۲ هکتار را شناسایی و در اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها به تعداد ۸۰۲ مورد به مساحت بیش از ۱۵ هکتار و اجرای احکام قطعی محاکم کیفری به تعداد ۲۱۳ مورد به مساحت بیش از شش هکتار به تعداد یکهزار و ۱۵ مورد قلع و قمع مستحدثات از تغییر کاربری در این اراضی جلوگیری کرد.

رئیس کل دادگستری استان ، همچنین با اشاره به رفع تصرفات غیر مجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی گفت: در سال گذشته بیش از ۶۵ هکتار از تصرفات غیر مجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی استان رفع تصرف شد.

 

 

دیگر خبرها

  • افزون بر پنج هزار متر مربع از اراضی ملی در خلخال آزادسازی شد
  • تشدید برخورد محیط زیست با سودجویان اراضی ملی
  • آزادسازی پنج هزار متر مربع از اراضی ملی در خلخال
  • رفع تصرف ۲ هکتار از اراضی ملی سیاهمزگی شفت
  • رفع تصرف ۴۶۰۰ هکتار از اراضی ملی سیستان و بلوچستان
  • رفع تصرف بیش از ۲ هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • تأمین هزار و ۵۰۰ هکتار زمین برای طرح‌های نهضت ملی مسکن در زنجان
  • رفع تصرف بیش از دو هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رفع تصرف و بازپس گیری ۳هکتار از اراضی ملی اشنویه