Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@10:34:02 GMT

توصیه «کرملین» به بهارستان

تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۷۷۲۳۵

توصیه «کرملین» به بهارستان

فعالیت و اظهار نظر چهره‌های سیاسی در خصوص اتفاقات جاری کشور را در بسته خبری سیاسی امروز ایمنا دنبال کنید.

به گزارش خبرنگار ایمنا، بسته سیاسی به ارائه گزیده اخبار منتشر شده در ۲۴ ساعت گذشته می‌پردازد:

اگر برجام نبود باز این ترورها انجام می‌شد

ناصر ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به دلایل اصلی ترور این دانشمند ایرانی گفت: با تحلیل این ترور می‌توان دریافت که قطعاً کار صهیونیست‌ها بوده و اهداف آنها هم مشخص است و جدید هم نیست؛ آنها از حدود ۴۰ سال پیش دانشمندان هسته‌ای را در تمام کشورهای اسلامی ترور کرده اند، از مصر و عراق گرفته تا کشورهای اسلامی دیگر؛ و شاید تاکنون چند صد نفر دانشمند هسته‌ای ترور کرده اند و این مربوط به ایران یا انقلاب اسلامی و حتی برجام نیست، یعنی اگر ایران پا در فعالیت‌های هسته‌ای می‌گذاشت و حکومتی بود که خیلی مناسب حال صهیونیست‌ها نبود آنها دانشمندان هسته‌ای را ترور می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آنها می‌خواهند جهان اسلام به دانش هسته‌ای دست‌یابی نداشته باشد و این سیاست صهیونیست‌ها و کاملاً مشخص است. البته در این شرایط تحلیل‌های دیگری هم وجود دارد که مثلاً آنها می‌خواهند تصمیم ایران برای ادامه برجام رادیکال شود و با توجه به روی کار آمدن دولت بایدن که اعلام کرده می‌خواهیم به برجام بازگردیم، تصمیم دارند شرایط را برای بازگشت آمریکا به برجام از طریق تحریک ایران سخت کنند.

این فعال سیاسی تصریح کرد: از طرفی دیگر چون روزهای پایانی دولت ترامپ است می‌خواهند ایران را از طریق ترورها تحریک کنند، یعنی اهداف کلی آنها ترور شخصیت‌های هسته‌ای ایران و کل جهان اسلام بوده و هست؛ حالا هم بخاطر پایان کار دولت ترامپ و آغاز دولت بایدن این زمان را برای ترور انتخاب کرده اند.

ایمانی با تاکید بر اینکه اهداف این ترور کاملاً مشخص است و دولت، مجلس و رهبری ما هم این طور فکر می‌کنند، افزود: با این حال اظهارات دیگری هم در این رابطه مطرح می‌شود که من آنها را تندروی و پرخاشگری به دولت می‌دانم. هرچند در مساله برجام انتقاداتی به دولت وارد بود و حالا هم هست اما اینکه ما بخواهیم این ترور را به این منتسب کنیم که اگر برجام نبود این ترورها اتفاق نمی‌افتاد، این حرف غلطی است.

وی تصریح کرد: اگر برجام نبود هم باز این ترورها انجام می‌شد و اینکه بگوییم رخنه‌ای در سیستم امنیتی داریم اشتباه است، باید اجازه داد که متخصصان در این خصوص اظهار نظر کنند و اظهار نظر ژورنالیستی و سیاسیون در این زمینه محل استماع نیست و فقط باعث آشفتگی افکار عمومی می‌شود.

موگرینی: اتحادیه اروپا می‌تواند کاری کند که برجام دوباره جان بگیرد

فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در زمان امضای توافق هسته‌ای در نشستی در شبکه الجزیره با تاکید بر کار دستگاه دیپلماسی سرویس سیاست خارجی این اتحادیه در عقد برجام، گفت: ما برای هفته‌ها از محل مذاکرات خارج نشدیم‌. این اتفاق حداقل برای دو بار رخ داد. متن توافق هسته‌ای نتیجه کار گروه فنی سرویس اقدامات خارجی اتحادیه اروپا بوده است. صد و چند صفحه برجام یا همان برنامه اقدام مشترک حاصل کار دیپلمات‌ها و مقامات سرویس اقدامات خارجی بوده است. آن‌ها ساعت‌ها و روزها را صرف مشخص کردن جنبه‌های مرتبط با مسائل هسته‌ای و جنبه‌های مرتبط با برداشته شدن تحریم‌ها کردند.

وی افزود: بخش سخت ماجرا آنجایی بود که ترامپ تصمیم به ترک برجام گرفت. این برای من موقعیتی برای آزمایش خودمختاری راهبردی اروپا بود. آیا ما می‌توانستیم بر سر چیزی که بخشی از منافع اساسی اتحادیه اروپا بود اتحاد خود را حفظ کنیم؛ توافق را زنده نگه داریم تا دولت بعدی یک روزی به آن بازگردد؟ آیا می‌توانسیم توافق را با ایران، سازمان ملل، روسیه، چین (کسانی که در آن زمان با آن‌ها مشکل دیگری داشتیم) زنده نگه داریم؟ این آزمایشی برای من بود که ببینم آیا اروپا می‌تواند تحت فشارهای شدید واشنگتن خودمختاری خود را حفظ کند یا نه.

موگرینی ادامه داد: برجام در شرایط خوبی نیست اما همچنان زنده است و می‌تواند بار دیگر به طور کامل جان بگیرد. مطمئنم که جوزپ بورل (مسئول سیاست خارجی کنونی اتحادیه اروپا) در حال کار بر روی این مسئله است. این زمانی حیاتی است تا برای کمک کردن به ایرانی‌ها و آمریکایی‌ها آماده باشیم تا آن‌ها در ماه‌های آتی پیروی کامل از توافق را از سر بگیرند. من مطمئنم که اتحادیه اروپا همانطور که مذاکرات را آغاز کرد، آن را به سرانجام رساند و به طریقی آن را زنده نگه داشت، حال نیز می‌تواند پیروی کامل از این توافق را احیا کند.

رضایی: باز فرآوری سوخت راکتور سنگین در مصوبه مجلس دیده نشده است

ابراهیم رضایی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در تذکری در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی جزئیات طرح اقدام راهبردی برای رفع تحریم‌ها و صیانت از منافع ملت ایران با اشاره به اهمیت موضوع باز فرآوری سوخت مصرف شده، اظهار کرد: ما در کشور منابع اورانیوم‌مان خیلی کم است و در دنیا این را به ما نمی‌دهند، چاره‌ای نداریم جز این‌که در حوزه باز فرآوری که متولی تولید پلوتونیوم یعنی ماده جایگزین اورانیوم است متمرکز شویم و آن را در دستور کار قرار دهیم.

وی افزود: وقتی می‌گوئیم پلوتونیوم خیلی وقت‌ها ذهن به سمت سلاح نظامی می‌رود در صورتی که بالاتر از همه قوانین، معاهدات و سازمان‌های بین‌المللی برای ما فتوای رهبر معظم انقلاب، امام خامنه‌ای مبنی بر حرمت سلاح هسته‌ای است، لذا تکلیف ما مشخص است.

این عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دقت کنید که بهترین سوخت مصرف شده جهت استفاده از باز فرآوری، سوخت راکتور آب سنگین با غنای طبیعی است و این در طراحی اولیه راکتور اراک بوده اما در ماده پنج طرح دیده نشده است. ما باید امکان سوخت‌گذاری و سوخت‌برداری آنلاین (یعنی حین روشن بودن راکتور) را فراهم کنیم و این چیزی است که دشمن از آن می‌ترسد.

رضایی یادآور شد: متأسفانه ما در برجام امتیاز بسیار بزرگی به غرب دادیم و طرح فعلی هم از این جهت ابهام دارد، زیرا مزیت آب سنگین و غنای طبیعی و سوخت‌گذاری آنلاین را از ما گرفته در حالی که ما این را در حوزه‌های مختلف هم برای راکتورهای سبک و سریع، موتورهای تولید برق، باطری‌های پلوتونیوم که در حوزه پزشکی کاربرد دارد، پهپاد و فضاپیما نیاز داشتیم، این چیزی است که خود آمریکایی‌ها در ناسا و بقیه بخش‌ها از آن استفاده می‌کنند و متأسفانه در این طرح دیده نشده است.

اعلام وصول طرح رایگان شدن اینترنت برای دانش آموزان و معلمان

سید ناصر موسوی لارگانی، عضو هیئت رئیسه مجلس در پایان جلسه علنی بعد از ظهر مجلس شورای اسلامی، طرح الحاق یک تبصره با عنوان تبصره ۵ به ماده ۳۷ آئین نامه داخلی مجلس، لایحه حذف تبصره ۱ ماده ۲۹ قانون پنج‌ساله ششم توسعه، طرح عادی رایگان شدن اینترنت برای دانش آموزان، معلمان و مدارس، طرح عادی ساماندهی بازرسان قرارداد معین شاغل در حوزه نظارت بر بازار وزارت صمت و طرح الحاق یک تبصره به ماده ۸۷ قانون تشکیلات و آئین دادرسی دیوان عدالت اداری را اعلام وصول کرد.

وی همچنین از اعلام وصول سوال ملی جواد کریمی قدوسی نماینده مردم مشهد و کلات از وزیر اطلاعات در خصوص نفوذی‌ها در بدنه دولت یازدهم و دوازدهم و سوال ملی دیگر ایشان به همراه تعداد دیگری از نمایندگان از وزیر اطلاعات در خصوص علت تحت تعقیب قرار دادن منتقدان دولت؛ خبر داد.

کد خبر 458944

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی نماینده مجلس شورای اسلامی نمایندگان مجلس شورای اسلامی انتخابات مجلس شورای اسلامی یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم رئیس مجلس شورای اسلامی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق اتحادیه اروپا باز فرآوری هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۷۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدیو) ماجرای ترور محمدرضا طالقانی در سالگرد ۱۱ سپتامبر

محمدرضا طالقانی در برنامه برمودا درباره حضورش در سالگرد ۱۱ سپتامبر در آمریکا و همچنین ترور خود در تهران توضیح داده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • آغاز رسمی پنجمین دوره ریاست جمهوری پوتین پس از ادای سوگند
  • فیلم| آمریکا از برجام خارج شده است و به تعهدات خود عمل نکرده است
  • ببینید | فوری؛ ترور محمد بن سلمان ناکام ماند!
  • پاسخ موشکی روسیه به تهدید اعزام نیرو به اوکراین
  • روح جاسوسان شوروی بازگشته؛ افزایش عملیات خرابکارانه روسیه در اروپا
  • (ویدیو) ماجرای ترور محمدرضا طالقانی در سالگرد ۱۱ سپتامبر
  • آجرلو: قطعا از مجلس خودرویی دریافت نمی‌کنم / خط قرمزمان دخالت در عزل و نصب دولتی است + فیلم
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • اولویت بومی گزینی در استخدام نیروهای آموزش و پرورش بهارستان
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات