Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اصغر سعدآبادی، مدیر مرکز فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص اینکه چگونه می‌توان در مسیر کارآفرینی به موفقیت رسید، اظهار کرد: در اکثر مواقع جوانان نسبت به مراحل و چگونگی ورود به عرصه کار آفرینی اطلاعات لازم و دقیقی ندارند و همین امر سبب می‌شود تا با شکست مواجه شوند و یا برای شروع یک کار اقدام نکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: برای شروع کار در مرحله اول داشتن یک ایده بسیار حائز اهمیت است. افرادی که تمایل به شروع یک کسب و کار دارند باید توجه داشته باشند ایده‌ای که ارائه می‌دهند خلاقانه بوده و قابلیت تجاری سازی داشته باشد، در غیر اینصورت نمی‌توانند از این طریق به کسب درآمد بپردازند.

سعدآبادی گفت: البته گاهی اوقات بدون ایده هم می‌توان در مسیر کار آفرینی قرار گرفت. بسیاری از افراد ایده‌ای برای شروع یک کار ندارند، اما از مهارت‌ها و توانمندی‌های خاصی برخوردار هستند به همین خاطر پارک‌های علم و فناوری سایتی را طراحی کره اند که افراد با ثبت نام و ارائه یک رزومه از توانایی‌ها و قابلیت هایشان می‌توانند هم تیمی‌های خود را پیدا کنند و در کنار ایده پردازان بتوانند برای شروع یک کسب و کار اقدام کنند. نکته حائز اهمیت این است تنها داشتن یک ایده کافی نیست، بلکه برای پیش برد کار یک تیم متخصص لازم است تا آن ایده عملی شود.

این مدیر مرکز فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی بیان کرد: در برخی موارد اگر ایده شما برای یک سازمان یا ارگانی کارآمد باشد فرد دارای ایده بطور کامل تا نهایی شدن کار مورد حمایت سازمان و ارگان مربوطه قرارمی گیرد.

کارآفرینی راهی برای کسب درآمد

سعد آبادی افزود: بسیاری از افراد بر این باورند که داشتن سرمایه بسیار زیاد شرط اولیه و لازم برای شروع کار خواهد بود در حالی که آخرین شرط برای موفقیت و شروع کار است. افراد دارای ایده برای عملیاتی شدن طرح هایشان بخصوص طرح‌هایی که در راستای رفع یکی از نیاز‌های اساسی کشور است، از طرف برخی سازمان ها، ارگان‌ها مانند پارک‌های علم و فناوری و شتاب دهنده‌ها مورد حمایت مالی قرار می‌گیرند.

او بیان کرد: دغدغه بسیاری از افرادی که می‌خواهند برای شروع یک کار اقدام کنند، مکان استقرارشان خواهد بود. آنها بر این باورند که اگر یک مکان مستقلی را برای شروع کارشان نداشته باشند، موفق نخواهند شد؛ در صورتی برای شروع به هیچ وجه تهیه یک جای بزرگ عقلانی و لازم نخواهد بود و حتی می‌توان از اتاق و حیاط خانه‌شان نیز استفاده کنند. اما برخی از مشاغل به محیط‌های بزرگ و تخصصی تری احتیاج دارند که با مراجعه به پارک‌های علم فناوری این نیازشان برطرف خواهدشد.

عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی تصریح کرد: تمام این مراحل برای شروع یک کار بسیار حائز اهمیت است، اما بازاریابی و ارتباط گیری موثر از جمله توانمندی‌هایی است که برای رسیدن به موفقیت در این مسیر لازم و ضروری است. زیرا افراد از طریق ارتباط گیری با سازمان‌های خصوصی و دولتی می‌توانند محصولات تولید شده شان را به فروش برسانند در حالی که اکثر افراد در این زمینه دچار ضعف هستند.

سعد آبادی در پایان گفت: متاسفانه جوانان ما دچار تنبلی سازمان یافته ای شده اند و بیشتر به دنبال شغل‌های اداری و پشت میز نشینی هستند در صورتی که برای خروج کشور از چرخه بیکاری احتیاج به گسترش فرهنگ کار آفرینی داریم. ما سعی کرده ایم شرایط را برای کارآفرینی جوانان فراهم کرده تا جوانان برای این کار مشتاق‌تر شوند.

بیشتر بخوانید

سود بالای بانکی چالش‌ اصلی فناوران است

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کارآفرینی تجاری سازی ایده ها دانشگاه شهید بهشتی برای شروع یک کار علم و فناوری کار آفرینی شروع کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۷۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند

ستاری فرد با بیان اینکه در دولت سیزدهم اتفاقات خوبی برای موضوع معیشت معلمین رخ داده، گفت: از دهه هفتاد مسئله نظام رتبه بندی معلمین مطرح بود، به خصوص اینکه در سند تحول بنیادین سال ۱۳۹۰ نیز صراحتا تأکید و تصحیح شد که باید انجام شود که در این دولت عملیاتی و به مسئله معیشت معلمان توجه شد.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه امیدواریم کاری که این دولت در بحث رتبه بندی و توجه به معیشت معلمان شروع کرده استمرار پیدا کند، افزود: با همراهی و همکاری مجلس اتفاقی را رقم می‌زنیم تا «معلمی» سرآمد همه مشاغل باشد یعنی کارآمدترین و موثق‌ترین افراد شغل معلمی را انتخاب کنند.

ستاری فرد به دیدار رهبر معظم انقلاب با معلمان اشاره کرد و گفت: حضرت آقا به محور توانمندسازی معلمان اشاره داشتند که باید توانمندسازی در دو بعد «معیشت» معلم و «علمی و انگیزشی» انجام شود که امیدواریم با توجه به رویکرد دولت و رویکرد قوای حاکم و نگاه حمایتی مقام معظم رهبری نسبت به جامعه تعلیم و تربیت، به روز‌های خوب برسیم.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه ۴۰۶ هزار نفر در آزمون استخدامی خاص معلمین پرورشی و تربیت بدنی شرکت کردند، ادامه داد: جمعا ۱۹ هزار و ۳۷۷ نفر مربی پرورشی و معلم تربیت بدنی از محل این آزمون وارد آموزش و پرورش می‌شوند.

ستاری فرد با اشاره به سخنان وزیر آموزش و پرورش گفت: به گفته وزیر آموزش و پرورش به زودی مقدمات آزمون دیگر برای مربیان تربیت بدنی و پرورشی در سال پیش رو مهیا می‌شود؛ چیزی که خیلی برای ما مهم است، جذب مربیان با کیفیت برای نظام تعلیم و تربیت دانش آموزان است.

وی با بیان اینکه امروز دچار چالش‌های جدی هستیم، افزود: فقر حرکتی، ضعف حرکتی، تغییر سبک زندگی مردم و ورود بچه‌ها به فضای مجازی که رقیب جدی سلامت جسمی و سلامت روانی بچه‌هاست، توجه به کیفیت و کمیت درس تربیت بدنی اهمیت دارد.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در حال حاضر به خصوص بعد از کرونا میزان اضافه وزن و چاقی دانش آموزان و کودکان و نوجوانان به ۳۴ درصد رسیده یعنی از هر سه دانش آموز یک دانش آموز در موقعیت مناسب سلامت قرار ندارد، ادامه داد: اگر دانش آموز در موقعیت مناسب سلامت نباشد قطعا در موقعیت مناسب یادگیری قرار نمی‌گیرد.

ستاری فرد با بیان اینکه مسئله سلامت دانش آموز زیربناست، عنوان کرد: ارزان‌ترین و بهترین ابزار و در واقع فرصت کنترل آسیب‌های اجتماعی و تربیت، مسئله بازی و ورزش است، یعنی بهترین فرصت برای تربیت دانش آموز فرصت بازی کردن است.

وی به عیدی وزیر آموزش و پرورش به دانش آموزان ابتدایی اشاره کرد و گفت: موضوع افزایش ساعت درس تربیت بدنی برای دانش آموزان ابتدایی در سال تحصیلی پیش رو صحبت و عیدی وزیر است که امیدواریم محقق شود.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در قانون اساسی برای تربیت بدنی و آموزش و پرورش صرفا عبارت رایگان استفاده شده، افزود: دو اصل مهم قانون اساسی به تربیت بدنی رایگان و آموزش و پرورش رایگان اشاره شده است.

ستاری فرد که در برنامه تلویزیونی سخن می‌گفت، به جذب استعداد‌های برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان اشاره کرد که هم مشکل نظام وظیفه آن‌ها حل شود، هم اشتغال و ادامه تحصیل آن‌ها صورت می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود
  • رویداد ملی مساله محور «شروع» در دانشگاه کردستان آغاز شد
  • ساخت ۱۲۸ هزار مسکن مهر بدون آورده متقاضیان+ فیلم
  • خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند
  • ۸ کاری که افراد موفق هرگز صبح‌ها انجام نمی‌دهند
  • بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 
  • تور‌های گردشگری غیرمجاز در انتظار برخورد قانونی
  • کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور
  • یک فرد را در چه سنی می‌توان «پیر» دانست؟
  • چگونه می توان از شر موهای ناخواسته گوش خلاص شد؟