Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@14:11:17 GMT

حوزه‌هایی که در کرونا آسیب زیادی دیدند

تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۷۷۸۷۶

حوزه‌هایی که در کرونا آسیب زیادی دیدند

بهروز محمودی‌بختیاری با اشاره به این‌که خیلی از دانشجویان در جاهایی زندگی می‌کنند که دسترسی‌شان به سرعت اینترنت محدود است می‌گوید: علوم انسانی که جزء علوم نقلی است و در آن تضارب آرا، گفت‌وگو و مباحثه مهم است، در این دوران بیشترین را آسیب دیده است. در حوزه هنر هم چون خلاقیت محض وجود دارد، این آسیب بیشتر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این زبان‌شناس و دانشیار پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران در گفت‌وگو با ایسنا، درباره تجربه خود در برگزاری کلاس‌های آنلاین درس ادبیات و وضعیت برگزاری کلاس‌ها در این دوران گفت: من جزء معلمان نسل سنتی محسوب می‌شوم، ما متعلق به نسلی هستیم که کلاس‌ها با تخته و گچ برگزار می‌شد برای همین خیلی دلتنگ دوران حضور دانشجویان هستم.

او افزود: همچنین چون من درس مهارتی تدریس می‌کنم، در واقع یکی از درس‌هایی که من همیشه تدریس می‌کنم زبان است، چه زبان عمومی و چه تخصصی، یکی از دشواری‌ها این است که مهارت را نمی‌شود به صورت مجازی یاد داد. شاید بشود برخی از مسائل خیلی نظری مثل لکچرها را مجازی درس داد؛ همان‌گونه که در حال حاضر هم کلاس‌های لکچری من بی‌دردسر برگزار می‌شود، ولی معتقدم در کلاس‌های مهارتی‌ام چون بازخوردی از دانشجویان دریافت نمی‌کنم برایم سخت شده و به نحوی نیست که من می‌پسندم.

محمودی‌بختیاری همچنین با اشاره به مسائل سخت‌افزاری برگزاری کلاس‌های مجازی گفت: به عنوان مثال، ما که در دانشگاه تهران هستیم یکی از مشکلات‌مان با عدم کارکرد خیلی موفق «ای لرن»("e-learn") است. آن چیزی که خیلی اهمیت دارد این است که بعضی از بسترهای آموزشی که باید فراهم باشد برای مثال فیلتر است، پلتفرم‌های خیلی خوبی برای برگزاری کلاس یا شکل دادن گروه وجود دارند که مسدود هستند و بقیه هم (مثل واتس‌اپ) کارکرد خوبی ندارند، برای همین شرایط از این جهت خیلی بهینه نیست.

این مدرس ادبیات نمایشی ادامه داد: خیلی از دانشجویان عزیز ما در جاهایی زندگی می‌کنند که دسترسی‌شان به سرعت اینترنت محدود است.

بهروز محمودی‌بختیاری در پاسخ به سوالی درباره چگونگی قابلیت درس ادبیات و زیرشاخه‌های آن در تدریس مجازی بیان کرد: اگر بخواهیم به معنای واقعی نگاهی دانشگاهی داشته باشیم، بعید می‌دانم هیچ درسی در حوزه علوم انسانی را بشود به صورت کاملا موفقیت‌آمیز مجازی برگزار کرد. چون علوم انسانی در عرصه نقلی هستند، برخی از علوم، عقلی هستند و در پذیرش آن‌ها تردیدی نیست، مثلا شیمی یا فیزیک در همه جای دنیا یک شیمی یا فیزیک است اما علوم انسانی که جزء علوم نقلی است و در آن تضارب آرا، گفت‌وگو و مباحثه مهم است و اصلا قرار نیست افراد در آن اجماع نظر داشته باشند، در این دوران بیشترین را آسیب دیده است. در حوزه هنر هم چون خلاقیت محض وجود دارد، این آسیب بیشتر بوده است.

او در پایان درباره وضعیت دانشجویان خود در دوران آموزش مجازی روزهای کرونایی گفت: دانشجویان عزیز من در دانشگاه تهران خیلی بزرگوارند و تاکنون گله و شکایتی نکرده‌اند، شاید چون جوانانی منطقی هستند و شرایط را درک می‌کنند و می‌دانند که مشکل چیست ولی یقینا مشکلاتی دارند و اگر هم اعتراضی نکرده‌اند از سر نجابت و بزرگواری‌شان است. آن‌ها هم متوجه شده‌اند که ما تمام تلاش‌مان را می‌کنیم که مطلبی فوت نشود ولی حیف از آن لحظاتی که قدرش را نمی‌دانستیم، پرسش و پاسخ داشتیم و درس به تضارب آرا و به موافقت و مخالفت می‌گذشت و افراد احساس می‌کردند که خودشان هم در تولید علم سهیم‌اند.

انتهای پیام  

منبع: ایسنا

کلیدواژه: همه باهم علیه کرونا کروناویروس کلاس مجازی کلاس های ادبیات علوم انسانی کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۷۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت اینفلوئنسرهای فضای مجازی از دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین به سبک خاص+ فیلم

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، اینفلوئنسرهای فضای مجازی (فعالان شبکه‌های اجتماعی که توانایی تاثیر بر گروه گسترده‌ای از مخاطبان را دارند) به سبک خاصی از دانشجویان آمریکایی که برای حمایت از فلسطین مورد سرکوب شدید پلیس و گارد ملی این کشور قرار گرفته‌اند، حمایت کردند.

 

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

 

بنابراین گزارش، گارد مسلح ایالتی تگزاس روز گذشته با لشگرکشی به محوطه دانشگاه تگزاس آستین، به وسیله گاز اشک‌آور، هجوم اسب پلیس، دانشجویان حامی فلسطین و معترض به نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه را سرکوب کردند.

همچنین مایک جانسون، جانسون، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا که به بهانه افزایش «یهودستیزی» در تجمعات و اعتراضات در دانشگاه کلمبیا ابتدا به دیدار تعدادی از دانشجویان یهودی این دانشگاه رفته بود و سعی کرد در جمع معترضان سخنرانی کند، در این سخنرانی هو شد.

جانسون در سخنرانی خود در دانشگاه کلمبیا مدعی شد که دانشجویان و برخی از اساتید کلمبیا از تروریسم حمایت کرده‌اند. او با ادبیاتی تند دانشجویان و معترضان را تهدید کرد که اگر به اعتراضات خودشان پایان ندهند، «گارد ملی» برای پایان دادن این تجمعات وارد عمل می شود.

رئیس جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا به بهانه «حمایت از تروریسم» در تجمعات حامیان فلسطین در دانشگاه کلمبیا، خواستار پایان دادن به این اعتراضات شد.

دانشگاه‌های ییل، کلمبیا و برخی از دیگر دانشگاه‌های آمریکا طی روزهای گذشته صحنه اعتراضات گسترده علیه جنگ غزه و حمایت همه جانبه آمریکا از اسرائیل بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • حمایت اینفلوئنسرهای فضای مجازی از دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین به سبک خاص+ فیلم
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • کلاس های چهره به چهره صاحبان صنایع با دانشجویان برگزار می شود
  • دستگیری ۱۸ شیاد کنکوری | بیش از ۱ میلیون دنبال‌کننده در صفحات مجازی متقلبان | خطر آسیب جدی در کمین داوطلبانی که فریب می‌خورند
  • نشست علمی«تبلیغ دین؛ آسیب ها و بایسته ها» برگزار می شود
  • احداث اولین خوابگاه متاهلی در دانشگاه شاهد/ در شاخص‌های فرهنگی رتبه برتر را کسب کردیم
  • جنگ غزه کلاس‌های درس دانشگاه کلمبیا را مجازی کرد
  • تعطیلی کلاس‌های دانشگاه کلمبیا برای تظاهرات‌های ضداسرائیلی
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید