Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر جهاد کشاورزی، خواستار برخورد با عوامل خاطی ترخیص ۸۰ هزار تن ذرت بدون مجوز عرضه در بازارگاه شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،  اخیرا ساداتی نژاد رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس متصل نبودن سامانه بازارگاه وزارت جهاد کشاورزی به سامانه‌های گمرک جمهوری اسلامی ایران را یکی از زمینه‌های افزایش قیمت گوشت مرغ و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. ارزیابی کرده و گفته است: این دستگاه‌ها باید بدانند چه مقدار نهاده با ارز 4200 تومانی وارد کشور می‌شود تا برای توزیع آن‌ها برنامه‌ریزی داشته باشند.

همین نکته ای که نماینده مذکور به آن اشاره کرد حالا به چالشی جدی تبدیل شده است. اخیرا معاون وزیر جهاد کشاورزی در مکاتبه‌ای با رئیس کل گمرک ایران، اعلام کرده، اطلاعات اتخاذ شده از سامانه بازارگاه از خردادماه سال جاری به بعد نشان می‌دهد کهبیش از  80 هزار تن نهاده ذرت بدون دریافت مجوز ترخیص شده است.

معاون توسعه صنایع تبدیلی و کسب و کارهای کشاورزی در مکاتبه خود تاکید کرده است، بر اساس مصوبه مرداد ماه 98 هیات دولت در خصوص تنظیم بازار نهاده های کشاورزی، می بایست تمامی نهاده‌های دامی اعم از ذرت و جو و...با مجوز معاونت توسعه صنایع تبدیلی و کسب و کارهای کشاورزی ترخیص گردد.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

با توجه به اطلاعات استخراج شده از سامانه یک شرکت واردکننده از خرداد ماه به بعد اقدام به ترخیص 81 هزار تن نهاده ذرت بدون اخذ مجوز از معاونت مذکور کرده است.

در ادامه گیلان پور معاون وزیر جهاد کشاورزی، خواستار برخورد با عوامل خاطی ترخیص 80 هزار تن ذرت، بدون مجوز عرضه در بازارگاه شد.

گفتنی است، گمرک ترخیص کننده 81 هزار تن ذرت، در خصوص اقدام خود در مکاتبه با مدیر کل دفتر واردات گمرک اعلام کرده «آمار هشت فقره اظهارنامه ذرت ترخیص شده در اردیبهشت ماه به شرکت پشتیبانی امور دام اعلام شده و برای بخشی دیگر تاکنون فرایند تشریفات گمرکی جهت رفع تعهد تکمیل و ترخیص انجام نشده است».

گمرک مربوطه ضمن اعلام اینکه «مجوزهای لازم از جمله دامپزشکی و سازمان حفظ نباتات وزارت کشاورزی برای کلیه کالاها اخذ شده است»، تاکید کرده که «شرکت دریافت کننده ذرت، یک شرکت تولیدی و صنعتی در زمینه تولید فروکتوز از ذرت بوده و هیچ گونه فروش و عرضه‌ای در بازار نداشته است، فاقد کد بازارگاه بوده، یک شرکت بازرگانی و یا تجاری نیست و ذرت های وارد شده صرفا جهت مصرف خود شرکت و به عنوان مواد اولیه آن است». «کالا تحت مجوز و نظارت سازمان وزارت جهاد کشاورزی (سازمان دامپزشکی و سازمان حفظ نباتات) ترانزیت شده است.

پیگیری خبرنگار تسنیم نشان می‌دهد محموله از گمرک بندر امام خمینی به  یک گمرک مهم در مرکز کشور ترانزیت شده است.

گفتنی است، تا کنون به صورت مکرر به گمرکات اجرایی در قالب بخشنامه و...اعلام شده بدون کسب مجوزهای مقدماتی (مثل همین مجوز صنایع تبدیلی وزارت جهاد) گمرکات اجرایی امکان ترخیص  کالا حتی به صورت درصدی  را ندارند. حالا این سوال پیش آمده بر اساس کدام روال این حجم بزرگ از ترخیص کالا از یک گمرک اجرایی درمرکز کشور آن هم بعد از ترانزیت از یک گمرک خوش نام انجام شده است.

مدیر گمرک مربوطه به نیابت از صاحب کالا اعلام کرده شرکت مذکور دارای کد بازارگاه نبوده است، در اینجا یک نکته مهم مطرح می‌شود، اگر این شرکت کد بازارگاه نداشته حتما بر اساس ضوابطی بوده که وزات جهاد لحاظ کرده و از این حیث استدلال مطرح شده آن چنان پذیرفته نیست.

به هر حال در  ماههای پایانی دولت دوازدهم یک نمونه مهم از ابهامات حول ارز 4200 تومانی مطرح شده که ظاهرا پای گمرک نیز در این پرونده در میان است، بر این اساس هرچه سریع تر مسئولان گمرک باید پاسخگو ابهامات باشند.

مابقی اسناد این پرونده و سایر ابهامات حول گمرک مربوطه در صورت لزوم منتشر خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: واردات گمرک واردات گمرک جهاد کشاورزی هزار تن ذرت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۸۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی شرکت راه‌آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه

قطار ترانزیتی چند وقتی است که در مرز ترکیه و افغانستان مانده و با وجود آنکه بحث های زیادی برای این قطار صورت گرفته اما هنوز اقدامی برای دریافت مجوز از سوی گمرک برای حمل بار این قطار صورت نگرفته است‌.

پیش از این مرتضی جعفری  معاون بهره‌برداری و بازرگانی راه‌آهن اعلام کرد : شرکت راه آهن  خواستار ارائه مستندات کنسرسیوم توسعه ملی در رابطه با داشتن مجوزهای لازم برای ورود قطار شده  با بیان این‌که هیچ هماهنگی در‌ جهت در جریان قرار دادن راه‌آهن برای ورود قطار ترانزیتی افغانستان انجام نشده است.

وی اضافه کرد: ۱۰ واگن باردار در مرز شمتیغ متوقف شده است. با دستور مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران با ورود این ۱۰ واگن موافقت شد، این در حالی است که هنوز هیچ اقدامی از سوی کنسرسیوم توسعه ریلی برای انجام تشریفات گمرکی صورت نگرفته است.

وی با بیان این‌که کنسرسیوم مذکور اظهارات گمرکی را به گمرک تسلیم نکرده‌اند، تصریح کرد:‌ با توجه به این‌که امکان سوء‌استفاده مجدد کنسرسیوم وجود دارد،‌ فعلاً راه‌آهن اقدامی در این رابطه انجام نداده است. بهتر است کنسرسیوم به‌جای ادامه دروغ‌پردازی و تشویش اذهان عمومی از مسیر درست کار را پیش ببرند.

وی همچنین گفت: در زمان حاضر در ترکمنستان دو مرز فعال داریم و فعالان اقتصادی در حال واردات و صادرات بار ترانزیتی هستند. در مرز رازی و میرجاوه نیز ترانزیت کالا در جریان است، اما کنسرسیوم توسعه ریلی چون نمی‌خواهد مقررات راه‌آهن را انجام دهد تلاش می‌کند با دروغ‌پردازی جو را به‌هم بریزد و کارهایی را که خارج از مقررات است، انجام دهد.

این در حالی است که  شرکت راه آهن هم امروز گفت: علیرغم طی نشدن روال قانونی و عدم اخذ مجوز از سوی کنسرسیوم ریلی افغانستان، با توجه به رویکرد توسعه‌ای راه‌آهن ج.ا.ا. در حوزه کریدورهای بین‌المللی ریلی، راه‌آهن ج.ا.ا از روز دوشنبه سوم اردیبهشت ماه آمادگی خود جهت اعزام ۱۰ واگن موجود در مرز شمتیغ به ترکیه را اعلام نموده است.

متاسفانه پس از گذشت هفت روز کنسرسیوم مذکور هنوز مجوز گمرک را برای ترانزیت واگنهای مذکور اخذ نکرده است.

راه آهن جمهوری اسلامی ایران بار دیگر آمادگی خود را جهت حمل این واگنها پس از وصول تاییدیه گمرک اعلام می‌کند.

همچنین ناظر گمرکات خراسان رضوی هم امروز در خصوص این قطار گفته است این محموله هنوز به گمرک مرزی جهت طی تشریفات اظهار نشده و تا زمان عدم اظهار کالا به گمرک، نمیتوان درخصوص وضعیت آن اظهار نظر کرد.

حال باید منتظر ماند و دید در خصوص این قطار چه تصمیمی گرفته خواهد شد و آیا گمرک مجوزهای لازم را اعطا می‌کند؟

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • قطع بدون مجوز درختان در ‌عظیمیه کرج
  • اتباع غیرمجاز افغان دستگیر و از کشور خارج می شوند /۵۰ درصد اتباع در کدام شهر ساکن هستند؟
  • کشف ۵ تن کنسانتره بدون مجوز در آشخانه
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد
  • سبدگردانی با سرمایه کم امکان‌پذیر است؟
  • اعلام آمادگی شرکت راه‌آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • راه‌آهن: قطار ترانزیتی افغانستان مجوز گمرک را ندارد
  • رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان