Web Analytics Made Easy - Statcounter

داورپناه رئیس هیئت مدیره یک شرکت دانش بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: شرکت ما موفق به بومی سازی دستگاه تست تجهیزات فشار قوی شده است و امید داریم از این طریق تحول عظیمی را در صنعت تست فشار قوی داشته باشیم.

او افزود: به طور کلی محصولات دانش بنیان به سه دسته محصولات مهندسی معکوس، توسعه یافته و نوآوری تقسیم می‌شود که ما تا به امروز سعی کردیم بیشتر محصولاتمان در حوزه‌های توسعه یافته و نوآوری باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داورپناه بیان کرد: دستگاه کاوش از جنس محصولات توسعه یافته است که نسبت به نمونه خارجی پیشرفته‌تر بوده و از قابلیت‌های بیشتری برخوردار است. کاربرد این محصول تست و سنجش سلامت تجهیزات مختلف است که در پست‌های فشارقوی، نیروگاه ها، شبکه‌های توزیع برق و واحد‌های صنعتی بزرگ نفت، پتروشیمی و فولاد سازی به کار می‌روند.

او بیان کرد: سلامت هریک از این تجهیزات باید بصورت دوره‌ای مورد بررسی قرار گیرد، زیرا کوچک‌ترین مشکل در کارکردشان می‌تواند آسیب‌های جبران ناپدیری از جمله آتش سوزی را به دنبال داشته باشد.

رئیس هیئت مدیره این شرکت دانش بنیان گفت: وجه تمایز این محصول با نمونه خارجی، علاوه بر قیمت کم آن پیشرفته‌ بودن، بالا بودن تنوع تست ها، تحلیل نتیجه تست است که ما سعی داریم با برنامه ریزی دقیق‌تر و به کار گیری هوش مصنوعی در این محصول تحلیل‌های دقیق‌تر و کاربردی تری را ارائه دهیم.

او افزود: هرچند مدت زمانی که طول می‌کشد تا جواب و تحلیل تست مشخص شود بسیار کم است، اما در عین حال دقت بسیار بالایی دارد.

داورپناه بیان کرد: نکته حائز اهمیت این است که تا به امروز تست تجهیزات هزینه بسیار زیادی داشته است، زیرا برای هر یک از تجهیزات یک دستگاه تست جداگانه نیاز بود و در نهایت نتیجه خوبی هم به دست نمی‌آمد، اما با بومی سازی این محصول تحول عظیمی را در صنعت تست فشار قوی خواهیم داشت.

بیشتربخوانید

کمک‌هزینه طراحی صنعتی به دانش‌بنیان‌ها تعلق می‌گیرد

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانش بنیان فناوری جدید دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۷۸۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌ریزی برای بومی‌سازی اهم لایسنس‌های صنعت پتروشیمی تا ۷ سال آینده

مدیرعامل شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی از برنامه‌ریزی این شرکت برای بومی‌سازی اهم لایسنس‌های صنعت پتروشیمی در هفت سال آینده خبر داد.

به گزارش خبرنگار شانا، مجید دفتری امروز (چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت) در آیین رونمایی از سامانه «طرح جامع هوشمند تکمیل زنجیره ارزش از فرایند تا تجهیزات صنعت پتروشیمی با مشارکت مردم» در نخستین روز از بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با اشاره به سابقه فعالیت شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی بیان کرد: این شرکت با همکاری پژوهشگاه صنعت نفت و شرکت‌های داخلی در حال بومی‌سازی همه کاتالیست‌های صنعت پتروشیمی است که تاکنون بخش اعظم آن انجام شده و فقط حجم کمی باقی مانده که در حال انجام است.

وی به ارائه هفت لایسنس شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی به صنعت پتروشیمی اشاره کرد و افزود: این شرکت بومی‌سازی اهم لایسنس‌های صنعت پتروشیمی را برای هفت سال آینده برنامه‌ریزی کرده است.

مدیرعامل شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی اظهار امیدواری کرد که با این سامانه، مسیر بومی‌سازی لایسنس‌های صنعت پتروشیمی تسریع و تسهیل شود.

سامانه «طرح جامع هوشمند تکمیل زنجیره ارزش از فرایند تا تجهیزات صنعت پتروشیمی با مشارکت مردم» با هدف هم‌افزایی عرضه و تقاضا در صنعت پتروشیمی و استفاده حداکثری از توانمندی‌های داخلی به همت شرکت ملی صنایع پتروشیمی امروز (چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت) در نخستین روز از بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی رونمایی شد.

بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با شعار «صنعت نفت، جهش تولید، بهینه‌سازی فناورانه» از امروز (چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت‌) به‌مدت چهار روز در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران دایر است.

بیش از هزار و ۷۵۰ شرکت ایرانی و خارجی در این رویداد بزرگ نفتی در بخش‌های مختلف ازجمله شرکت‌های بالادست نفت و گاز، اکتشاف و تولید، سازندگان داخلی، صنایع میان‌دستی و پایین‌دستی گاز، پالایش و پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان، پارک‌های فناوری، دانشگاه‌ها، استارتاپ‌ها و دیگر شرکت‌های مرتبط با صنعت نفت حضور دارند.

دیگر خبرها

  • تأمین مالی و ریسک داخلی‌سازی در صنعت پتروشیمی پوشش داده می‌شود
  • برنامه‌ریزی برای بومی‌سازی اهم لایسنس‌های صنعت پتروشیمی تا ۷ سال آینده
  • پژوهش و بومی سازی رویکرد اصلی شرکت ملی حفاری ایران
  • با توجه به شعار سال امکانات کشور و دستگاه‌های اجرایی باید در حمایت از تولید باشد/تلاش برای بومی سازی و تکیه بر توان داخلی
  • مبالغ و جزییات حمایت از صادرات شرکت‌های دانش بنیان اعلام شد
  • تشخیص بیماری‌های خودایمنی با ۴ کیت دانش‌بنیان ایرانی
  • تشخیص بیماری‌های خودایمنی با ۴ کیت ساخته شده در یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی
  • نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت، فرصتی برای پشتیبانی از تولید داخل و دانش‌بنیان‌ها
  • استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان جز سه استان برتر کشوراست
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور