Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@07:37:54 GMT

دستاوردهای گفت‌وگوی بین مذهبی

تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۸۰۰۴۳

دستاوردهای گفت‌وگوی بین مذهبی

به گزارش خبرگزاری مهر، کنفرانس «گفت‌وگوی بین مذهبی چه دستاوردی دارد؟»در آلمان برگزار شد. این کنفرانس که به دلیل بحران کرونا به صورت دیجیتال برگزار شد، از سوی آنته ویدمن ماوتس، مسئول امور ادغام دولت آلمان فدرال و بنیاد اویگان بیسر، برنامه‌ریزی شده بود.

کنفرانس «گفت‌وگوی بین مذهبی چه دستاوردی دارد؟» با حضور مسئول امور ادغام دولت آلمان، اسقف کلیسای کاتولیک، اسقف کلیسای پروتستان، رئیس شورای اسلامی آلمان، نایب رئیس شورای یهودیان این کشور و همچنین گروهی از اساتید حوزه ادیان به صورت آنلاین برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این جلسه، آنته ویدمن ماوتس، مسئول امور ادغام دولت آلمان به پروژه‌های بین‌مذهبی اشاره کرد که در سال‌های اخیر در آلمان اجرا شده است. او در این خصوص گفت: «پروژه‌های خوبی در سال‌های اخیر در سراسر آلمان اجرا شده‌اند. از جمله این پروژه‌ها می‌توان به تأسیس مدرسه سه دین یهودی، مسیحی و اسلام در اسنابروک اشاره کرد. این مدرسه تا جایی محبوبیت پیدا کرده است که فعلاً قادر به ثبت‌نام تعداد بیشتری از دانش‌آموزان نیست. همچنین پروژه ادیان برای همزیستی مسالمت‌آمیز در دارمشتات نیز از دیگر طرح‌های موفق در حوزه گفت‌وگوی بین‌مذهبی است. دست‌اندرکاران این پروژه، کارهای خوبی در حوزه محیط‌زیست انجام داده‌اند. به‌نظر من گفت‌وگوی بین‌مذهبی موجب می‌شود که همه افراد در راستای یک هدف واحد قدم بردارند. در این شرایط، همه اختلافات را کنار می‌گذارند و می‌توانند بر روی یک برنامه منجسم تمرکز کنند.»
برهان کسیچی، رئیس شورای اسلامی آلمان نیز در این باره گفت: «در جامعه آلمان طیف وسیعی از ادیان وجود دارد و از این‌رو، ضرورت گفت‌وگوی بین‌دینی در سطح جامعه بسیار احساس می‌شود. این گفت‌وگوها سبب می‌شود که افراد شناخت و درک بهتری از ادیان دیگر پیدا کنند.»
در ادامه پروفسور الیزابت ناورات، استاد الهیات پروتستان که از دیگر شرکت‌کنندگان در جلسه بود، با اشاره به حملات تروریستی به شهرهای نیس و وین گفت: «ما باید نگران سلفی گری در سطح اروپا باشیم، اما این هیچ ارتباطی با اسلام ندارد. زیرا اسلام دینی است که همگان را به صلح دعوت می‌کند و میانه‌ای با خشونت، نفرت و حملات تروریستی ندارد. نمایندگان برجسته اسلام نیز بارها بر این موضوع تاکید کرده‌اند. تجربه من نیز با مسلمانان بسیار خوب بوده است. بنابراین ما تنها باید با گروه‌های سلفی مقابله کنیم که خودشان را به اسلام منسوب می‌کنند.»
در پایان جلسه، آنته ویدمن ماوتس، مسئول امور ادغام دولت آلمان اضافه کرد: «ما تاکنون نتوانسته‌ایم همه افراد را قانع کنیم که در گفت‌وگوی بین‌دینی شرکت کنند. بسیاری نمی‌خواهند که هرگز این گفت‌وگوها صورت گیرد. اما من هرگز از تلاش برای راضی‌کردن این افراد دست بر نخواهم داشت. ما باید گفت‌وگوهای بین دینی را در سطح جامعه نیز گسترش دهیم. به‌طور مثال، ما تاکنون برنامه‌های بسیاری در ارتباط با گفت‌وگوی بین‌دینی در مدارس اجرا کرده‌ایم و این امر موجب شده که دانش‌آموزان با پیشینه مذهبی مختلف در کنار یکدیگر به راحتی درس بخوانند. من معتقدم که این روش را باید در بخش‌های دیگر جامعه نیز به کار بریم.»‌

کد خبر 5086012

منبع: مهر

کلیدواژه: دین اسلام گفتگوی ادیان مسیحیت آلمان محسن فخری زاده رادیو قرآن قرآن ویروس کرونا سازمان اوقاف و امور خیریه حرم امام حسین میثم مطیعی پیام تسلیت سازمان تبلیغات اسلامی مسابقات قرآنی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تلاوت قرآن کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور منصور ارضی گفت وگوی بین مذهبی بین دینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۰۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | نخستین بنای مذهبی ایرانیان

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

زیگورات بنایی است که در گذشته برای عبادت و نیایش پروردگار ساخته می‌شده است. بزرگترین و سالم‌ترین زیگورات به جای مانده در جهان، زیگورات چغازنبیل است. این نیایشگاه باستانی حدود ۱۲۵۰ سال پیش از میلاد مسیح در تمدن ایلام ساخته شده است. در ویدئوی زیر تصاویری از این بنای باستانی را مشاهده می‌کنید.

دیگر خبرها

  • تحولات اوکراین| تایید دستاوردهای روسیه در جبهه توسط کاخ سفید
  • دیدار و گفت‌وگوی احمدیان و دبیر شورای امنیت ملی فدراسیون روسیه
  • ببینید | نخستین بنای مذهبی ایرانیان
  • اصفهان؛ میزبان دومین اجلاس مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا
  • برگزاری رویداد فرهنگی سازمان همکاری اسلامی و دانشگاه بین‌المللی اسلامی مالزی
  • گفت‌وگوی کامالا هریسر با رئیس رژیم صهیونیستی
  • تیزر گفت‌وگوی جام پلاس با احمد نجفی
  • فیلم گفت‌وگوی جام پلاس با احمد نجفی، بازیگر
  • فیلم| گفت‌وگوی بی‌پرده ده‌نمکی در برنامه برمودا/وقتی مسعود ده‌نمکی قرار بود وزیر ارشاد شود
  • انتصاب مشاور استاندار بوشهر در امور روحانیت