Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، همزمان با افزایش تلاش دموکرات‌ها برای تدارک مقدمات مراسم تحلیف اول بهمن ماه رئیس‌جمهور جدید و اقدامات دولت انتقالی جو بایدن برای اعلام گزینه‌های خود برای مناصب دولتی، معاون نامزد دموکرات‌ انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سخنانی اذعان کرد که این کشور با «بحران گرسنگی» دست و پنجه نرم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش وبگاه آمریکایی «ویک»، کامالا هریس معاون جو بایدن نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا که طبق برآورد رسانه‌ها رئیس‌جمهور بعدی آمریکا است، در جلسه اعلام نامزدهای دولت انتقالی این کشور برای مناصب مهم اقتصادی از قبیل وزارت خزانه‌داری، درباره مشکلات اقتصادی اذعان کرد.

هریس که هم اکنون خود را «معاون رئیس‌جمهور منتخب آمریکا» می‌داند، در این جلسه به بحران گرسنگی در ایالات متحده اذعان کرد و در این باره هشدار داد.

وی که سناتور کالیفرنیا در مجلس سنای ایالات متحده آمریکا هم هست، در ابتدای سخنرانی خود در این نشست خبری در «ویلمینتگتون» ایالت «دِلاور»، به تعریف و تمجید از نامزدهای دولت انتقالی برای مناصب اقتصادی پرداخت و آنها را «با تجربه» خواند.

هریس گفت: «رئیس‌جمهور منتخب یادن و من به همراه با این تیم اقتصادی آماده هستیم که در روز اول (آغاز به کار دولت جدید آمریکا) کارمان را آغاز کنیم چرا که شرایط ناشی از بحران موجود (در کشور) این را می‌طلبد و مردم آمریکا هم شایسته چنین کاری هستند».

معاون جو بایدن در ادامه به مشکلات کنونی اقتصادی در آمریکا و تشدید این مشکلات با بحران ناشی از همه گیری ویروس کرونا در کشور اشاره کرد.

نامزد دموکرات‌ها برای منصب معاونت ریاست جمهوری آمریکا گفت: «شمار موارد (ابتلا) به کووید-۱۹ در حال افزایش یافتن است و وضعیت فاجعه‌بار از دست رفتن جان‌ها خارج از تصور است و آثار این رکود در کشور هم همچنان ادامه دارد».

کامالا هریس با اذعان به وجود بحران گرسنگی در آمریکا ادامه داد: «در سراسر آمریکا، از هر شش بزرگسال دارای کودک، یکی از آنها می‌گوید که خانواده‌شان گرسنه هستند. از هر سه بزرگسال یک نفر در پرداخت مخارج زندگی مشکل دارد و تعداد واحدهای تجاری کوچک به خاطر این همه‌گیری به میزان ۳۰ درصد کاهش یافته است».

معاون دولت انتقالی بایدن، سپس به مردم آمریکا وعده داد که او و بایدن متوجه اوضاع سخت کنوین هستند و دولتشان در کنار مردم این کشور به جنگ مشکلات خواهند رفت.

این سیاستمدار دموکرات بارها در سخنان خود از صلاحیت گزینه‌های انتخابی دولت انتقالی برای مقابله با مشکلات اقتصای و بحران گرسنگی صحبت کرد.

نگاهی به گزینه‌های انتخابی جو بایدن و دولت انتقالی آمریکا برای مناصب مهم اقتصادی نشان می‌دهد که اکثر آنها از چره‌های شناخته شده در دولت باراک اوباما هستند و «جانت یلن» گزینه پیشنهادی برای وزارت خزانه‌داری، در دولت اوباما سال‌ها مدیر فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) بوده است.

اذعان کامالا هریس به بحران گرسنگی در آمریکا در حالی صورت گرفته که پیش از این هم برخی سیاستمداران این کشور درباره گرسنه بودن شهروندان آمریکایی هشدار داده بودند.

«برنی سندرز» سناتور ایالت ورمونت پیشتر در توییتر به اوضاع معیشیتی شهروندان آمریکایی در دوران همه‌گیری کرونا و مشغول بودن رئیس‌جمهور آمریکا به بازی گلف اشاره کرد و نوشت: «ممکن است ترامپ این را نداند زمانی‌که در حال بازی گلف با دوستان میلیاردر خود است، میلیون‌ها بیکار آمریکایی در حال حرکت به سوی گرسنگی و بی‌خانمان شدن هستند (جزئیات بیشتر)».

انتهای پیام/ص

منبع: فارس

کلیدواژه: آمریکا جو بایدن بحران گرسنگی کامالا هریس معاون رئیس جمهور بحران گرسنگی دولت انتقالی برای مناصب رئیس جمهور جو بایدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۰۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوندای برقی از کانادا سر درآورد

به گزارش قدس آنلاین، یک منبع دولتی کانادایی درباره این پروژه چند میلیارد دلاری به خبرگزاری فرانسه گفت غول خودروسازی ژاپنی هوندا، کارخانه خودروهای الکتریکی را در شرق کانادا افتتاح خواهد کرد.

این منبع اعلام کرد دولت فدرال و همچنین استان انتاریو کانادا که کارخانه در آن ساخته خواهد شد، هر دو مشوق‌های مالی برای این معامله ارائه خواهند کرد. کانادا در سال‌های اخیر خود را به عنوان مقصدی جذاب برای سرمایه‌گذاری خودروهای برقی، تبلیغ مشوق‌های مالیاتی، دسترسی به انرژی‌های تجدیدپذیر و ذخایر معدنی کمیاب خود قرار داده است.

این کارخانه هوندا باتری‌های برقی نیز تولید خواهد کرد و به کارخانه‌های فعلی باتری فولکس‌واگن و استلانتیس می‌پیوندد.

در ژانویه، زمانی که خبر این قرارداد برای اولین‌بار در مطبوعات ژاپن منتشر شد، روزنامه نیکی ارزش آن را ۱۴ میلیارد دلار کانادا تخمین زد که اخیراً توسط مقامات کانادایی تأیید شده است.

دولت جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا یک اعتبار مالیاتی جدید برای کسب‌وکار معرفی کرد که به شرکت‌ها ۱۰ درصد تخفیف در هزینه‌های ساخت‌وساز ساختمان‌های جدید مورد استفاده در بخش‌های کلیدی زنجیره تامین خودروهای برقی اعطا کرد.

طبق گزارش خبرگزاری فرانسه، هوندا امیدوار است تا سال ۲۰۴۰ فقط خودروهای بدون آلایندگی را بفروشد و هدفش این است که تا سال ۲۰۵۰ در فعالیت‌های خود از نظر کربن خنثی شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • هشدار زرد هواشناسی مدیریت بحران اصفهان را به حال آماده باش درآورد
  • جهاد اسلامی کمک‌های آمریکا به اشغالگران را محکوم کرد
  • دولت بایدن نسبت به «پیروزی اوکراین» مطمئن نیست
  • حماس: آمریکا شریک جنایات وحشیانه صهیونیست‌ها است
  • هشدار برنامه جهانی غذا درباره بحران گرسنگی در غزه
  • رای مثبت سنای آمریکا به ممنوعیت تیک تاک
  • علاقه‌مندی تاجیکستان برای سرمایه‌گذاری لجستیکی در چابهار
  • گفتگوی تلفنی معاون بایدن با رئیس رژیم صهیونیستی
  • تحریم های جدید ضد ایرانی دولت بایدن
  • هوندای برقی از کانادا سر درآورد