Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ رئیس اتاق اصناف ایلام از کاهش ۵۰درصدی قدرت خرید مردم استان خبر داد و گفت: کاهش خرید مردم، معیشت اصناف را با مشکل روبه‌رو کرده است. - اخبار استانها -

یونس حواسیان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ایلام، به کاهش قدرت خرید مردم اشاره کرد و اظهار داشت: کاهش خرید مردم، معیشت اصناف را با مشکل روبه‌رو کرده که همین امر مشکلات متعددی را به‌وجود آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اتاق اصناف استان ایلام گفت: قدرت خرید مردم به علت شرایط اقتصادی، شیوع کرونا و تعطیلی بسیاری از کسب‌وکارها به‌شدت کاهش یافته است.

حواسیان افزود: کاهش 50 درصدی قدرت خرید مردم بازار را تحت تأثیر خود قرار داده است و عملاً فروش را کم کرده است؛ وقتی تقاضایی وجود نداشته باشد، عرضه هم نیست و بازار دچار رکود می‌شود.

بازار پروتئین خراسان رضوی کمبودی ندارد/تلاش برای نظارت بیشتر بر بازار 17 شرکت بورسی و فرابورسی بازارگردان معرفی کردند تنش‌های بازار ناشی از سوءمدیریت دولت در توزیع و کنترل است

وی در بیان علت کاهش قدرت خرید مردم گفت: افزایش قیمت‌ها،گرانی، بیکاری و نبود منابع درآمدی از عوامل کاهش قدرت خرید مردم است و در این شرایط دولت باید برای این وضعیت چاره‌اندیشی کند.

حواسیان ادامه این روند را خطری برای ورشکستگی اصناف دانست و یادآور شد: تعطیلی‌های پی در پی، نبود بسته‌های حمایتی و عدم توان خرید مردم بازار را دچار رکود کرده است و این رکود بازاریان را ناتوان در تامین معیشت و حتی پرداخت اجاره بها کرده است.

انتهای پیام/180/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کاهش قدرت خرید مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۱۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آپارتمان‌های تهران بدون مشتری ماند؛ قیمت مسکن متری چند؟

فروردین امسال توقع مدنظر دلالان از بازار مسکن شهر تهران برآورده نشد. آن‌طور که واسطه‌های ملکی می‌گویند گروهی از متقاضیان سرمایه‌گذاری در بازار ملک که به شکل سنتی از نیمه دوم فروردین فعالیت خود را به منظور ارزیابی وضعیت این بازار آغاز می‌کنند با این برآورد که بازار مسکن در سال جاری ظرفیت رشد چندانی در مقایسه با بازار‌های رقیب ندارد از خرید ملک منصرف شدند.

به گزارش ایسنا، در حال حاضر تقاضای سرمایه‌گذاری در بازار مسکن کاهش محسوسی در مقایسه با سال‌های گذشته دارد. با این حال به گفته مشاوران املاک، عده‌ای از بخر و بفروش‌ها فایل‌های زیر قیمت را در مناطق شمالی تهران خریداری و با سود بیش از نرخ تورم، آپارتمان مدنظر را فایل می‌کنند.

تقاضای مصرفی خرید مسکن نیز پس از رشد‌هایی که از اواخر سال ۱۳۹۶ آغاز شد و ادامه یافت به نوعی از بازار حذف شده است. با این اوصاف به نظر می‌رسد بازار ملک در اردیبهشت کم‌رونق‌تر از مدت مشابه سال گذشته باشد.

دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!

فروردین سال گذشته تعداد معاملات آپارتمان‌های مسکونی در پایتخت ۱۷۵۷ فقره بود. اردیبهشت نیز ۴۳۵۹ فقره خرید و فروش آپارتمان در تهران انجام شد. اسفند ۱۴۰۲ این تعداد ۶۱۷۹ فقره بود.

درخصوص قیمت نیز طبق اعلام بانک مرکزی، میانگین قیمت هر متر مربع مسکن شهر تهران در فروردین و اردیبهشت پارسال به ترتیب ۶۶.۴ میلیون و ۷۵.۳ میلیون تومان بود. این رقم تا پایان سال به ۸۱.۴ میلیون تومان رسید که در مقایسه با اسفند سال قبل از آن ۲۴.۸ درصد رشد یافت.

با توجه به تورم عمومی حدود ۴۰ درصد و رشد حدود ۲۴ درصدی قیمت مسکن در پایتخت ارزیابی کارشناسان و فعالان بازار مسکن این است که این بازار از ظرفیت لازم برای رشد برخوردار نیست.

یکی از مشاوران املاک فعال در منطقه ۱ تهران درخصوص وضعیت بازار ملک در اردیبهشت به ایسنا گفت: بازار مسکن بی‌مشتری است. با وجود آن‌که در مناطق شمالی تهران بعضا میزان افزایش قیمت آپارتمان با نرخ دلار سنجیده می‌شود امسال میزان رشد آن به اندازه بازار ارز نبوده است. قیمت‌های پیشنهادی تقریبا ۱۰ تا ۱۵ درصد نسبت به اسفند بالا رفته، اما خریدار وجود ندارد.

وی افزود: در منطقه ۱ میزان خرید و فروش، قیمت را تعیین نمی‌کند بلکه دلالان به منطقه قیمت می‌دهند. یک سری سرمایه‌گذار، واحد‌ها را خریداری می‌کنند و اجاره هم نمی‌دهند. برای آن‌که مالیات خانه خالی مشمولشان نشود مثل ماشین، آپارتمان را با سند وکالتی واگذار می‌کنند. بخر و بفروش‌ها بین خودشان معامله می‌کنند، ولی سند نمی‌زنند.

یکی از واسطه‌های ملکی در جنوب شرق تهران نیز گفت: با آمدن سال جدید، قیمت ملک مقداری تغییر کرد، ولی تعداد مشتری تغییر چندانی نکرد. البته رکود به شدت پارسال نیست. در دفتر ما تقریبا هفته‌ای یک مبایعه‌نامه (خرید و فروش) امضا می‌شود، اما این‌طور نیست که بگوییم بازار رونق گرفته است. نرخ‌های اعلامی مالکان هم ۱۰ تا ۱۵ درصد تغییر کرده، ولی هنوز تثبیت نشده است.

دیگر خبرها

  • خرید شبانه روزی گندم از کشاورزان دهلران
  • آماده‌باش در ۱۴ استان درپی احتمال رگبار و وزش باد شدید
  • مانور ایمنی کارگاه‌های پرخطر در ایلام
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • گزارش بورس امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد
  • آپارتمان‌های تهران بدون مشتری ماند؛ قیمت مسکن متری چند؟
  • مبارزه بیولوژیک با آفات، در مزارع دیم ایلام آغاز شد
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله
  • ظهور یک قدرت اقتصادی جدید؛ اقتصاد هند چقدر قوی است؟