Web Analytics Made Easy - Statcounter

این پارامتر، به عنوان یک شاخص کلیدی در تصمیم گیری مدیران صنعتی به منظور خرید کالاهایی مثل بلبرینگ است. طبیعتا هرچه قیمت بالاتر برود، تمایل به خرید محصولات باکیفیت کمتر شده و همین موضوع راندمان و بهره وری مجموعه های صنعتی را پایین می آورد. همچنین، اگر کالایی در تولید محصولات مورد استفاده قرار گرفته باشد، کیفیت پایین آن می تواند هم به مصرف کننده ضربه بزند و هم هزینه های گارانتی و خدمات پس از فروش کالا را افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عوامل غیر مستقیم بر قیمت بلبرینگ

به همین علت است که بررسی عواملی که بر روی قیمت بلبرینگ اثر می گذارند مهم است. برخی از این عوامل وابسته به نوع، اندازه، برند و فروشنده است. به ویژه اگر قصد خرید اینترنتی را داشته باشید، باید دقت کنید که فروشگاه هایی خرید کنید که هم تخصصی هستند و هم بدون واسطه انواع برندهای معتبر را عرضه می کنند.

اما غیر از عواملی که در بالا بیان شد، برخی موارد اقتصادی نیز در قیمت این کالای صنعتی اثرگذار هستند. بررسی این پارامترها، علت گران یا ارزان شدن بلبرینگ را مشخص می کند. در ادامه به صورت خلاصه به برخی از این نکات پرداخته ایم.

نوسانات ارز و تاثیر آن بر قیمت بلبرینگ

اکثر بلبرینگ های موجود در ایران از برندهای معتبر جهانی بوده و وارداتی هستند. در نتیجه مشخص است که نوسانات ارز، نقش مستقیمی بر روی قیمت خواهد داشت. این نوسانات به ویژه به بالارفتن قیمت کمک زیادی می کند و روند پایین آمدن قیمت ها ممکن است زمان بر باشد.

نوسانات ارز هم بر روی قیمت تاثیرگذار است و هم می تواند باعث افزایش هزینه های حمل و نقل، بیمه و... شود. به همین علت است که موضوع اصلی برای ثبات قیمت این کالای مهم و استراتژیک برای صنایع مختلف ایرانی، تامین ارز با قیمت مناسب است.

قوانین گمرک و مشکلات ترخیص

از مهم ترین مشکلات اقتصادی که هم از نظر روانی باعث گران شدن بلبرینگ می شود و هم نقش مستقیم بر روی قیمت تمام شده دارد، قوانین گمرکی است. وقتی کالاهای وارداتی مثل بلبرینگ، رولبرینگ، انواع یاتاقان و... در زمان مناسب از گمرک ترخیص نشوند، طبیعی است که با کمبود چنین کالاهای مهمی، بازار سیاه راه بیافتد.

اگر چنین کالاهایی به صورت منظم و شفاف به کشور وارد شوند، قطعا مشکل کمبود آن را در بازار نخواهیم دید. در نتیجه امکان تاثیرگذاری نوسانات ارز نیز بر قیمت کمتر می شود. تامین چنین کالاهایی نیاز جامعه و صنعت است و نمی توان از صاحبان صنایع خواست که برای خرید یاتاقان یا بلبرینگ صبر کنند. با یک برنامه ریزی دقیق و منظم می توان از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری به عمل آورد.

افزایش قیمت مواد اولیه در بازار جهانی

تولید بلبرینگ حساسیت های خاص خود را دارد. مهندسان مکانیک در طراحی این کالای مهم و کاربردی در صنعت، تلاش می کنند با بررسی تمامی نکات، دقیق ترین و بهترین طراحی را انجام دهند. با این حال نقش مواد اولیه در تولید بلبرینگ و یاتاقان بسیار کلیدی است. اگر از مواد اولیه باکیفیت یا تکنولوژی ساخت مناسبی برای تولید این کالا استفاده نشود، احتمال بروز مشکل زیاد خواهد بود.

در سال های اخیر با نوسانات قیمت فولاد که ماده اصلی برای تولید بلبرینگ است مواجه بوده ایم. اگرچه قیمت فولاد در سال 2018 به بالاترین حد خود رسید و بعد مجددا کاهش یافت؛ اما در سال 2020، روند صعودی قیمت فولاد باعث شده تا هزینه تولید نیز افزایش پیدا کند.

راهکار خرید بلبرینگ بـا قیــمت منــاسب

با توجه به شرایط اقتصادی موجود، برای کاهش هزینه خرید بلبرینگ باید از روش های مختلفی استفاده کرد. عواملی که در بالا ذکر شد عمدتا از دست خریدار و حتی فروشنده خارج است؛ پس باید به فکر روش های جدیدی برای خرید به صرفه بود.

شاید تا پیش از این خرید این کالا توسط کارپردازان شرکت ها با مراجعه به برخی فروشگاه های فیزیکی در سطح شهر یا استان صورت می گرفت؛ اما امروزه کار ساده تر و دسترسی بهتر است.

خرید آنلاین کمک می کند تا در هر نقطه کشور که هستید، به بهترین قیمت بلبرینگ، یاتاقان و... دسترسی داشته باشید. خرید اینترنتی این کالاها اگرچه ممکن است کمی دور از انتظار باشد؛ اما هم اکنون شرکت های موفق در ایران به سمت این نوع تامین کالا رفته اند.

مزایای خرید اینترنتی بیرینگ

در خرید اینترنتی امکان مقایسه مشخصات و ویژگی ها به راحتی در دسترس است. در نتیجه بررسی قیمت بلبرینگ نیز به سادگی انجام می شود. می توانید با مراجعه به فروشگاه های معتبر، ضمن اطمینان از اصالت کالا، بهترین و مطمئن ترین خرید را انجام دهید.

پینیون به عنوان یکی از معتبرترین فروشگاه های تخصصی بلبرینگ، یاتاقان، رولبرینگ و... توانسته با مشاوره رایگان پیش از خرید، ارائه بهترین محصولات از برترین برندهای دنیا، قیمت مناسب و خدمات پس از فروش حرفه ای و مسئولانه، گام موثری در کاهش هزینه خرید بلبرینگ بردارد.

پربیننده ترین ریزش بازار فلزات گرانبها همزمان با دیگر بازارهای مالی/ تاثیرپذیری بازارهای مالی از افزایش موارد ابتلا به کرونا شیوه نامه ساماندهی عرضه و تقاضای زنجیره فولاد ابلاغ شد پیش بینی رشد درآمد سرمایه‌گذاری فولاد مبارکه با افزایش نرخ دلار نگاهی به بازار فلزات گرانبها در دوره پساترامپ/ آیا طلا سطح ۲هزار دلاری را در هفته جاری فتح می‌کند؟ احتمال قرنطینه قیمت طلا را افزایش داد/ ادامه روند رشد فلزات گرانبها با توجه به حجم نقدینگی در جهان

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: صنعت گمرک خرید اینترنتی ترخیص گمرکی بلبرینگ قیمت بلبرینگ خرید یاتاقان سهام عدالت خرید اینترنتی قیمت بلبرینگ نوسانات ارز بر روی قیمت بر قیمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۲۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟

منابع آگاه در ابوظبی می‌گویند امارات عربی متحده دیگر به ضرورت کاهش تولید اوپک پلاس باور ندارد و به دنبال افزایش تولید است.

به گزارش ایسنا، در حالی که بازار جهانی نفت، مشتاقانه منتظر تصمیم آینده اوپک پلاس و تغییر بالقوه در استراتژی کاهش تولید فعلی است، بیشتر نگاه‌ها به سمت عربستان سعودی یا مدیران آرامکو دوخته شده است. با این حال، یک بازیگر جدید وجود دارد که در حال حاضر به تغییر چشمگیر استراتژی تولید بدون تائید اوپک، اشاره می‌کند.

منابع آگاه در ابوظبی می‌گویند با توجه به نوسانات فعلی بازارهای نفت و افزایش تقاضا، امارات عربی متحده، دیگر نسبت به ضرورت کاهش تولید اوپک پلاس باور ندارد. همزمان، منابع آگاه در شرکت ملی نفت ابوظبی (ادنوک)، به افزایش تولید قریب‌الوقوع اشاره کرده اند. افراد مطلع در داخل این شرکت فاش کرده اند ادنوک سرگرم بررسی افزایش تولید به حدود ۴.۸۵ تا ۴.۸۷ میلیون بشکه در روز است که استراتژی فعلی اوپک را نقض می‌کند. این حرکت تعجب آور نیست، زیرا ادنوک، سرمایه‌گذاری هنگفتی را در توسعه ظرفیت تولید خود انجام داده که تاکنون، به دلیل پایبندی امارات به تصمیمات اوپک، محدود شده است.

طبق اظهارات منابع رسمی، ظرفیت کل تولید در حال حاضر ۴.۵ میلیون بشکه در روز است اما انتظار می‌رود که افزایش یابد و احتمالا به زودی به ۵ میلیون بشکه در روز می‌رسد. هدف تولید ۴.۸۵ میلیون بشکه در روز در فاصله مه تا ژوئن سال ۲۰۲۴، نرخ بالایی است اما شدنی است.

ادنوک یا امارات عربی متحده، به وضوح نیاز به این افزایش تولید یک‌جانبه را می‌بینند. آنها خود را به عنوان یک شرکت بزرگ بین‌المللی ملی نفت با هدف رقابت با هفت شرکت بزرگ نفت جهان معرفی می‌کنند. سلطان الجابر، مدیرعامل ادنوک، نیاز به تغییر را درک کرده  و برنامه‌هایی را برای خرید دارایی‌های بالادستی و پایین دستی دنبال می‌کند.

با وجود پیامدهای احتمالی تصمیم یک‌جانبه ابوظبی در اوپک، بازیگران مهم در بازار بین‌المللی نفت، ممکن است رویکرد عدم مداخله را در پیش بگیرند. صندوق بین‌المللی پول بر ضرورت حجم تولید و درآمد بیشتر در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا تاکید کرده است. عربستان سعودی، به خصوص برای نیازهای بودجه‌ای دولت خود، به قیمت بسیار بالاتر نفت نیاز دارد.

طبق داده‌های صندوق بین‌المللی پول، عربستان سعودی برای تامین مالی بودجه خود، به قیمت نفت حدود ۹۶.۳۰ دلار در هر بشکه، نیاز دارد. این ارزیابی بر اساس تولید فعلی حدود ۹.۳ میلیون بشکه در روز نفت خام توسط این کشور است.

 صندوق بین‌المللی پول در گزارش چشم انداز منطقه‌ای خود اعلام کرد که قیمت سربه سر فعلی حدود ۲۱ درصد بیشتر از پیش‌بینی قبلی این وام دهنده در اکتبر سال ۲۰۲۳ است. در آن زمان، عربستان سعودی هنوز حدود ۱۰ میلیون بشکه در روز تولید می‌کرد. قیمت سربه سر جدید، بسیار بالاتر از قیمت جهانی نفت در حال حاضر است.

ابوظبی قصد بهره برداری مالی از سرمایه‌گذاری‌های خود را دارد و در صورت تسهیل محدودیت عرضه نفت در ژوئن، به خرید خود در بخش‌های بالادستی و پایین دستی نفت و گاز با بودجه افزایش یافته، ادامه می‌دهد.

بر اساس گزارش اویل پرایس، همه نشانه‌ها حاکی از فشار برای تغییر استراتژی اوپک، به خصوص از سوی ابوظبی است. بازیگران بازار باید به دقت سیگنال‌های امارات را دنبال کنند زیرا فرمان کنترل اوپک ممکن است از دست ریاض خارج شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • پیش‌بینی تازه درباره قیمت ارز، طلا، مسکن و خودرو
  • محدودیتی در خرید مرغ مازاد تولیدی استان قزوین وجود ندارد
  • افزایش ۷۰ هزار تنی تولید کلزا در کشور
  • قالیباف به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • کاهش سهمیه سوخت تراکتورداران مهمترین دغدغه کشاورزان اسدآبادی
  • کمبودی در توزیع لاستیک خودرو‌های سواری نداریم
  • بازار سیاه تایر از بین می‌رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد