Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن ساریخانی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان در خصوص تمدید ترم جاری دانشگاه اظهار کرد: طبق تقویم آموزشی دانشگاه زمان شروع کلاس‌های دانشجویان ورودی‌های قبل، ۲۹ شهریور بوده که امسال به علت تغییرات ایجاد شده، دانشجویان جدیدالورود در ۲۴ آبان کلاس‌های خود را آغاز کردند.

وی ادامه داد: طبق مصوبه شورای دانشگاه برای جبران هشت هفته اختلاف آموزشی، سه هفته به ترم دانشجویان جدیدالورود اضافه می‌شود و مابقی کلاس‌ها به صورت جبرانی برگزار می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بوعلی‌سینا گفت: تعطیلی‌های اعمال شده در اوایل آذر تا نیمه‌های آن به علت محدودیت‌های کرونایی هیچ‌گونه ارتباطی به کلاس‌ها نداشته و جلسات پا برجا بوده و این دو هفته به تاریخ ترم اضافه نخواهد شد.

وی در مورد ساز و کار امتحانات پایان ترم دانشگاه نیز بیان کرد: امتحانات پایان‌ترم ورودی‌های جدید و قدیم این دانشگاه، در یک بازه زمانی مشخص و به صورت همزمان برگزار می‌شود.

ساریخانی با تاکید بر اینکه وقتی شرایط برای حضور فراهم نباشد قطعاً امتحانات به صورت مجازی برگزار خواهد شد تصریح کرد: در این شرایط به علت شیوع کرونا که احتمال حضور کم است، قطعا تمام امتحانات دوره کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکتری به صورت مجازی و از طریق سامانه‌ درس‌افزار، ادوب‌کانکت و سامانه فرادید یا همان exam 4 برگزار خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه اساتید باید ضابطه‌مند عمل کرده و بر اساس تقویم آموزشی کلاس‌ها را برگزار کنند افزود: اگرچه ساعات برگزاری امتحان می‌تواند غیر از ساعات خودشان باشد اما در صورتی که دانشجو و استاد بر سر تاریخ آن به توافق رسیده باشند و زمان امتحان تداخلی با دیگر کلاس‌ها نداشته باشد، می‌توانند برای این تغییر از طریق نظرسنجی با همکلاسی‌های خود ادغام کنند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بوعلی‌سینا یادآور شد: شورای آموزشی دانشگاه در خصوص امتحانات شفاهی هیچ‌گونه محدودیتی قائل نشده و اساتید می‌توانند امتحانات را به صورت شفاهی نیز از بسترهای گفته شده برگزار کنند.

وی در ادامه با بیان اینکه تاریخ برگزاری آزمون جامع دکتری که وابسته به آزمون زبان است، به بهمن‌ماه موکول شده است گفت: باید قبل از آن حداقل دو آزمون زبان برگزار شود؛ در صورت عدم امکان برگزاری باید مسئله را به شورای آموزشی ارجاع داده تا مجوز مربوطه در این زمینه را اخذ کنیم.

ساریخانی در خصوص کلاس‌های عملی دانشجویان نیز بیان کرد: شورای دانشگاه در رابطه با کلاس‌های عملی در تمام مقاطع تحصیلی موافقت کرده است که این کلاس‌ها برگزار نشود، مگر در موارد خاص آن هم به صورت مجازی و یا ترکیبی از مجازی و حضوری، که با شرایط حضور محدود ایجاد شده کنونی، لازم است در وضعیت مناسب بتوان امکان برگزاری را برقرار کرد.

وی اضافه کرد: دانشجویان برای حذف ترم بدون سنوات می‌توانند درخواست دهند که این فرآیند بدون نیاز به مستندات انجام می‌شود، در حالی که حذف ترم با سنوات نیازمند ارائه مستندات است.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بوعلی‌سینا خاطرنشان کرد: کمیسیون موارد خاص با بررسی این مستندات درباره این موضوع تصمیم می‌گیرد هرچند دانشجویان تحصیلات تکمیلی در سنوات اضافه نمی‌توانند درخواست حذف ترم بدون احتساب سنوات را داشته باشند.

وی با بیان اینکه در مقطع کارشناسی کسانی که انتخاب واحد کرده‌اند باید ابتدا حذف ترم کرده و سپس درخواست مرخصی بدهند افزود: کسانی که انتخاب واحد انجام نداده‌اند، می‌توانند مستقیم درخواست مرخصی دهند.

ساریخانی از راه‌اندازی یک‌ سیستم پیشخوان تسویه‌حساب خبر داد و گفت: بخش زیادی از کارهای این سیستم انجام شده است و از طریق آن می‌توان تمام مراحل درخواست تسویه‌حساب و مراحل فارغ‌التحصیلی دانشجویان را به صورت مجازی انجام داد، که دیگر نیازی به انجام کارها به صورت حضوری نباشد.

انتهای پیام/۸۹۰۰۳/

منبع: فارس

کلیدواژه: همدان دانشجو آموزش غیرحضوری تحصیلات تکمیلی دانشگاه بوعلی صورت مجازی کلاس ها حذف ترم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۲۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کشور: آماده برگزاری انتخابات تمام الکترونیکی هستیم

به گزارش جام جم آنلاین، احمد وحیدی در گفت‌وگو با ایسنا درباره برگزاری انتخابات تمام الکترونیکی در تهران برای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: آمادگی کامل برای برگزاری انتخابات تمام الکترونیکی در وزارت کشور وجود دارد. در ۸ حوزه انتخابیه که دو نماینده یا بیشتر باید انتخاب شوند، انتخابات را تمام الکترونیکی برگزار می‌کنیم که بزرگ ترین حوزه در تهران است که باید ۱۶ نماینده انتخاب شوند. شعب اخذ رای و سامانه های اخذ رأی مشخص شده است. در دور اول انتخابات در چهار حوزه انتخابیه، انتخابات تمام الکترونیکی برگزار شد، اما برای اولین بار این انتخابات در این گستردگی اجرا می شود و تحول مهمی در حوزه اخذ رأی است.   وی درباره کوتاه شدن زمان شمارش آرا در انتخابات تمام الکترونیکی، گفت: در اخذ رأی الکترونیکی آمار در همان جا داده می‌شود. در دور اول که‌در ۴ حوزه انتخابات به صورت تمام الکترونیکی برگزار شد، ساعت یک یا دو نصف شب آرای آن حوزه ها جمع بندی و مشخص شد.   وحیدی خاطر نشان کرد: آموزش رای دادن الکترونیکی قرار است به مردم  از طریق صداوسیما و به صورت حضوری در مراکز جمعیت به مردم  داده شود که در روزهای آینده شدت بیشتری می گیرد.

 

دیگر خبرها

  • جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی برگزار شد
  • همایش متمرکز آموزشی حجاج استان قم برگزار شد
  • اطلاعیه دانشگاه بوعلی‌سینا در حمایت از دانشجویان حامی فلسطین
  • سر دادن شعار «شرمت باد» روبروی خانه رئیس دانشگاه کلمبیا
  • انتفاضه دانشجویان فرانسوی در حمایت از فلسطین
  • سامانه بازار کتاب تا پایان نمایشگاه سی‌وپنجم غیرفعال است
  • پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا به صورت رایگان و با تمام امکانات در ایران
  • آماده برگزاری انتخابات تمام الکترونیکی هستیم
  • وزیر کشور: آماده برگزاری انتخابات تمام الکترونیکی هستیم
  • وحیدی: آماده برگزاری انتخابات تمام الکترونیکی هستیم