Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

احمدی حکیمی یکی از ایرانیانی که از پیش از شیوع ویروس کرونا در شهر صور شاغل بوده است در خصوص تدابیری که کشور لبنان برای نجات از این ویروس اندیشیده است بیان کرد: در ابتدای قرنطینه که مصادف با ماه رمضان بود مشاغل به صورت دورکاری انجام می‌شد و پس از عید فطر دوباره به حالت حضوری اما با اعمال محددودیت‌هایی بازگشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی که خود شغلش در دسته مشاغل ضروری قرار می‌گیرد افزود: محدودیت‌ها در مورد مشاغل مختلف اعمال شد و فقط مشاغل ضروری از جمله تولید، توزیع و فروش مواد غذایی، خدمات بهداشتی درمانی، امنیتی و نظامی به کار خود ادامه دادند. البته گاهی هم که محدودیت ها کمتر باشد مشاغل مختلف اجازه دارند از ۶ صبح تا ۵ بعد از ظهر فعال باشند.

این ایرانی ساکن لبنان ادامه داد: محدودیت رفت و آمد در زمان قرنطینه کامل بین ۵ بعد از ظهر تا ۵ صبح و در زمان غیر قرنطینه از ۱۱ شب تا ۵ صبح اعمال میشود. البته در روستاها که نظارت پلیس نسبت به شهرها کمتر است این قوانین کمتر رعایت می‌شود.

وی در خصوص استفاده مردم این کشور از ماسک توضیح داد: بیش از هفتاد درصد مردم حتی در روستاها ماسک می‌زنند و عدم استفاده از آن 50 هزار لیره جریمه دارد؛ همچنین دولت در صدد تهیه طرحی است که طبق آن ماسک نزدن برای افراد سوء پیشینه محسوب می‌شود.

حکیمی از کمیاب و حتی نایاب شدن برخی داروها به دلیل مشکلات ارزی در لبنان خبر داد و گفت: داروها بیشتر در بیمارستان هستند و در بیرون به راحتی پیدا نمی‌شوند. در بیشتر موارد افرادی که شرایط وخیمی نداشته باشند به بیمارستان نمی‌روند و با مصرف ویتامین ها، مسکن و داروهای گیاهی در خانه حال خود را بهبود می‌بخشند.

وی اظهار کرد: تست کرونا از همه افراد گرفته می‌شود اما مجانی نیست و 150 هزار لیره هزینه دارد ضمن اینکه بیمه هم آن را پوشش نمی‌دهد؛ اما شرایط برای افرادی که با وضعیت اورژانسی به بیمارستان منتقل می‌شوند متفاوت است و تست آنها به طور رایگان انجام می‌گیرد.

این ایرانی ساکن لبنان ابراز کرد: روابط اجتماعی بسیار محدود شده و مهمانی و عروسی و عزا در کار نیست. عمده مردم تنها با افراد نزدیک خانواده خود رفت و آمد دارند. البته این وضعیت در روستاها متاسفانه متفاوت است و خیلی ها هنوز به دید و بازدیدهایشان ادامه می‌دهند.

وی بازگشت لبنانی های خارج از کشور را عامل افزایش آمار کرونای این کشور دانست و تصریح کرد: لبنان در حالیکه درابتدای شیوع ویروس کرونا جزء کشورهای پیشرو و کم خطر بود، الان به کشوری پرخطر و پرمبتلا تبدیل شده که عامل آن لبنانی‌های خارج نشین هستند که به لبنان آمدند تا در کشور خود از خطر دور بوده و اگر هم مبتلا شدند از خدمات بهداشتی دولت استفاده کنند. با بازگشت آن‌ها دیدارها و در پی آن انتقال ویروس کرونا شدت پیدا کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: لبنان کرونا ماسک زدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۲۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نه بایرن مونیخ و نه توماس توخل، هیچ‌کدام علاقه‌ای به ادامه دادن با یکدیگر ندارند

به نظر نمی‌رسد هیچ شانسی برای ادامه یافتن همکاری توماس توخل و بایرن مونیخ پس از این فصل وجود داشته باشد

طرفداری | در حالی که این روزها گفته می‌شود رالف رانگنیک گزینه اول بایرن مونیخ است اما شایعاتی درباره احتمال ماندن توماس توخل منتشر شده‌اند که باعث ایجاد بحث‌های زیادی شده است.

از سوی دیگر تعداد زیادی نیز از هواداران بایرن مونیخ در یک کارزار اینترنتی در مخالفت با حضور رانگنیک، خواستار ماندن توخل در این تیم شده‌اند که این روزها سروصدای زیادی به پا کرده است.

بیش‌تر بخوانید: 

توماس توخل مشکلی با ماندگاری در بایرن مونیخ ندارد

ما توخل را می‌خواهیم، نه رانگنیک؛ شورش هواداران بایرن مونیخ علیه تصمیم مدیران

به گزارش کریستین فالک و توبی آلتشفل از بیلد؛ توماس توخل هیچ قصدی برای ماندن در بایرن مونیخ پس از پایان این فصل ندارد. این سرمربی تصمیم باشگاه را پذیرفته و دیگر علاقه‌ای هم به ادامه دادن این‌کار ندارد. توخل می‌خواهد به انگلیس بازگردد و یکی از نام‌های مورد بحث در منچستریونایتد است.

علاوه بر این، هرگاه این سؤال پرسیده شد که امکان ماندن توخل وجود دارد، پاسخ همیشگی سران بایرن «نه» بوده است. این تصمیم نیز همچنان پابرجاست. دلایل واضحی وجود داشت که این تصمیم گرفته شد و باشگاه به هیچ عنوان قصد عقب‌نشینی از آن را ندارد.

از دست ندهید ????????????????????????

درخواست دروسی: سردار را در رم حفظ کنید اختلاف علنی رئیس فدراسیون با مجری تلویزیون اعتراض هوادار بارسلونا: ژاوی، مرد سر حرفش می‌ماند! رد پای آرتتا؛ اورتون بعد از 14 سال لیورپول را در خانه شکست داد!

دیگر خبرها

  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • نه بایرن مونیخ و نه توماس توخل، هیچ‌کدام علاقه‌ای به ادامه دادن با یکدیگر ندارند
  • ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم
  • دستور تهیه ۱۰جوشانده گیاهیِ ضد سرماخوردگی
  • پلمب یک واحد عطاری به دلیل عرضه داروهای مخدر در آبسرد
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • علی ربیعی: تعطیلی روز شنبه توطئه نیست /بستن فضای مجازی چه خاصیتی دارد؟ وقتی خودتان هم در شبکه های مجازی هستید و تیک آبی و خاکستری می گیرید
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟
  • سندرم درس (DRESS) چیست؟ / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟