Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- این روزها پنبه کاران خراسان جنوبی سخت مشغول کار و تلاشند و با توجه به شیوع کرونا و کمبود نیروی انسانی در جمع‌‌آوری محصول، دستگاه برداشت مکانیزه پنبه به کمک کشاورزان آمده و دیگر دغدغه‌ای برای برداشت محصول ندارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، این روزها اگر سری به برخی از شهرستان‌های خراسان جنوبی از جمله بشرویه بزنیم زمین‌های یک دست سفیدی را نظاره می‌کنیم که برای برداشت محصول آماده هستند همه به علت شیوع ویروس کرونا و کمبود نیروی انسانی پنبه‌ها همچنان در قوزک باقی مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روزها، روزهای پرکاری برای پنبه کاران خراسان جنوبی است و دشت‌های یک دست سفید کویر بشرویه نوید روزهای پر کار برای برداشت طلای سفیدی را می‌دهد.

طلای سفیدی که در کشور جایگاه پنجم را دارد و در بشرویه 1800 هکتار محصول پنبه زیرکشت حفاظتی و مستقیم است که با بذر کاری مستقیم کشت شده و از رقم خرداد سالانه هزار تن در این شهرستان تولید می‌شود. 

پنبه خراسان شمالی را چه کسی «تار و پود» می‌کند؟ + تصاویرسازمان ملی استاندارد: استفاده از پنبه در تولید تن ماهی صحت نداردسیاه‌بختی طلای سفید/ سیاست‌های دولت پنبه را احیا نکرد!

مدتی پیش خبرگزاری تسنیم گزارشی از روزهای سیاه طلای سفید در بشرویه را منتشر کرد، گزارشی که حکایت از آن داشت که پنبه کاران به دلیل نبود نیروی کار و کارگر مشکلاتی داشتند و پنبه‌ای که باید تا بهمن ماه برداشت می‌شد تا فصل کشت پنبه روی زمین‌ها مانده است. حال امسال مسئولان با دادن تسهیلات لازم به فکر خرید دستگاه کمباین افتاده تا از طریق آن بتوانند پنبه را از طریق دستگاه مکانیزه جمع آوری کنند.

یکی از کشاورزان پنبه کار در بشرویه که این روزها به خاطر محصول خوب پنبه خدا را شاکر است به خبرنگار تسنیم گفت: خوشبختانه امسال با وجود دستگاه مکانیزه کار برداشت پنبه بسیار راحت‌تر شده است و دیگر دغدغه‌ای برای برداشت محصول نداریم. 

وی ادامه داد: پنبه بشرویه از کیفیت خوبی برخوردار است که تا سال قبل به دلیل اینکه به صورت دستی جمع‌آوری میشد برای کشاورز دغدغه و هزینه فراوانی داشت. 

دیگر کشاورز پنبه کار بشرویه‌ای نیز گفت: یکی از رمزهای موفقیت ما امسال در برداشت خوب پنبه استفاده از روش‌های نوین آبیاری است که سبب شده تا کشت ما دو برابر شود. 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بشرویه نیز با بیان اینکه برداشت پنبه در بشرویه قطب تولید این محصول در خراسان جنوبی آغاز شده است گفت: پنبه بشرویه به لحاظ طول و استحکام الیاف در کشور نمونه است.

سرچاهی از وجود سه دستگاه کمباین برای برداشت پنبه در این شهرستان خبر داد و افزود: با این سه دستگاه کار برداشت پنبه راحت‌تر و از دغدغه پنبه کاران کاسته شده است. 

وی افزود: 3500 هکتار از اراضی بشرویه زیر کشت پنبه است که کشاورزان پنبه کار در این شهرستان تلاش می‌کنند با استفاده از کشت بقایای محصول قبلی اراضی و به کار بردن روش‌های آبیاری نوین عملکرد محصول در سطح افزایش دهند. 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بشرویه اظهار داشت: پنبه کاران بشرویه در خراسان جنوبی تلاش می‌کنند با برداشت مکانیزه سطح کشت و تولید این محصول را در سال آینده افزایش دهند. 

سرچاهی گفت: بشرویه قطب تولید طلای سفید در خراسان جنوبی است که پیش‌بینی می‌شود امسال 980 تن وش پنبه برداشت شود. 

انتهای پیام/254/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: خراسان جنوبی برای برداشت برداشت پنبه پنبه کاران طلای سفید پنبه کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۳۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول

مدیر جهاد کشاورزی دزفول گفت: حدود ۱۳ هزار تن سیر از ۵۳۵ هکتار از اراضی زراعی این شهرستان برداشت شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دزفول، بهروز قمرزاده با اشاره به پایان برداشت سیر در این شهرستان بیان کرد: 535 هکتار از زمین های کشاورزی دزفول در سال زراعی 1403- 1402 به کشت سیر اختصاص یافت.

وی با اشاره به کیفیت بالای سیر تولیدی دزفول افزود: کیفیت بالای سیر تولیدی این شهرستان باعث شده تا علاوه بر مصرف این محصول در دزفول و خوزستان و سایر استان‏های کشور، در صورت فراهم بودن شرایط، به کشورهای حاشیه خلیج فارس و روسیه نیز صادر می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی دزفول گفت: به منظور ارتقای سطح کیفی سیر تولیدی دزفول و کمک به بازاریابی فروش این محصول، علاوه بر برگزاری دوره‌های آموزشی و ارایه توصیه‌های فنی برای تنظیم بازار فروش سیر تولیدی این شهرستان اقدام شده است.

به گزارش تسنیم، برداشت سیر در این شهرستان همه ساله از اوایل اسفند ماه آغاز و تا اوایل اردیبهشت به پایان می رسد.

سال گذشته زراعی 9 هزار تن سیر از 370 هکتار از مزارع دزفول برداشت شد که امسال این میزان چهارهزار تن افزایش یافت.سطح زیر کشت اراضی کشاورزی شهرستان دزفول 90 هزار هکتار است که 65 هزار هکتار از این مساحت مربوط به کشت آبی و 25 هزار هکتار کشت دیم است.

هم‌اکنون 126 محصول شامل 63 نوع محصول کشاورزی و 43 نوع گل و گیاه زینتی در دزفول تولید می‌شود که نشان دهنده ظرفیت بالای کشاورزی در این شهرستان است. سالانه بالغ بر 2.5 تا سه میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در دزفول تولید می‌شود 

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • افزایش ۷۰ هزار تنی تولید کلزا در کشور
  • تولید کلزا به ۲۵۰ هزارتن می‌رسد
  • تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر در دزفول
  • آغاز برداشت گندم در شهرستان دهلران
  • آماده باش تمامی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مردم
  • تخلیه روستاهای بحرانی/ خسارت جانی در زیرکوه نداشتیم
  • پیش بینی کشت ۲۰ هزار هکتار پنبه در گلستان
  • تلاطم رودخانه علی سالار در بشرویه + فیلم