Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علیرضا وارثی روز چهارشنبه در نشست خبری روز جهانی معلولان که به صورت مجازی برگزار شد با بیان اینکه امسال در ستاد پیگیری مناسب سازی، توفیقات خوبی داشته‌ایم، اظهار داشت: در شاخص‌های ارزیابی مدیران و دستگاه‌های دولتی، ارزیابی تمامی دستگاه‌ها را در بحث مناسب سازی مورد بررسی قرار داده‌ایم که نسبت به سال ۹۸ ارتقای نسبی خوبی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسوول ادامه داد: بیش از ۲۸ هزار معلول در استان قزوین شناسایی شده‌اند که در این مدت، خدمات زیادی را به ویژه در زمینه توانبخشی از سازمان دریافت کرده‌اند.

وی افزود: ۲۸ هزار معلول شناسایی شده شامل معلولان جسمی و حرکتی، عقب ماندگی ذهنی، اختلالات اعصاب و روان، حس بینایی، شنوایی و گفتاری هستند.

این مسوول گفت: بیش از ۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای نگهداری از این افراد در ۴۰ مرکز در سال ۹۸ هزینه شده و امسال قطعا میزان این هزینه‌ها با توجه به تورم موجود افزایش چشمگیری یافته است.

وی با بیان اینکه توسعه خدمات توانبخشی و توانمندسازی با نگاه به بحث اشتغال، راهبرد سازمان در سال ۹۹ است، اظهار داشت: در ۲ سال اخیر اقدامات بسیار خوبی در زمینه اشتغال انجام شده است و در مجموع در طول این ۲ سال بیش از یک هزار و ۳۰۰ نفر صاحب شغل شده‌اند.

این مسوول افزود: تسهیلات بانکی، معرفی به کارفرما، حمایت‌های بیمه‌ای و انعقاد تفاهم نامه با سازمان‌های ذیربط در زمینه اشتغال انجام شده که اشتغال بسیاری از مددجویان بهزیستی را در پی داشته است.

وارثی گفت: در حوزه پیشگیری از معلولیت، طرح‌های مختلفی از جمله پیشگیری از تنبلی چشم، غربالگری بینایی و افزایش آگاهی مردم در زمینه معلولیت و ژنتیک انجام شده است که امیدواریم نتیجه آن کاهش معلولیت در استان قزوین باشد.

وی با اشاره به مشارکت‌های مردمی در بهزیستی استان قزوین، اضافه کرد: مردم خیر و نیکوکار استان قزوین در قالب طرح پازل همدلی بیش از ۱۳ میلیارد ریال و در قالب کمک‌های دولتی و غیردولتی ۵۸ میلیارد ریال کمک کرده‌اند که این کمک‌ها باعث تأمین بسته‌های معیشتی، لوازم التحریر و غیره شده است.

این مسوول با بیان اینکه ۳۳۹ مرکز بهزیستی در خدمت جامعه هدف معلولان است، اظهار داشت: البته برخی از این مراکز به دلیل کرونا تعطیل شده‌اند ولی خوشبختانه تا به امروز هیچ مرکزی دچار آسیب کرونا نشده‌ است و این مراکز از هر گونه ابتلا به کرونا عاری هستند.

امسال ۹۸۹ معلول در استان قزوین شناسایی شده است

معاون توانبخشی بهزیستی استان قزوین نیز در این نشست، اظهار داشت: ۲۶ مرکز شبانه روزی ارایه خدمات توانبخشی در استان قزوین فعالیت دارند که به یک هزار و ۲۲۰ نفر با رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی خدمات ارائه می‌کنند.

راحله جاتن گفت: البته این خدمات در بخش‌های دیگری از جمله مرکز توانبخشی روزانه، مراکز ویزیت در منزل و مراقبان در منزل انجام می‌شود که امیدواریم باعث کاهش مشکلات این قشر از جامعه شود.

وی افزود: در حال حاضر ۲۳ هزار و ۳۳۵ نفر معلول در استان قزوین جهت تأمین خدمات توانبخشی و حمایتی مورد نیاز، رفع حداقل‌های معیشتی و کمک به بهبود کیفیت زندگی، کمک هزینه معیشت دریافت می‌کنند.

این مسوول اضافه کرد: در حال حاضر هفت هزار و ۷۶۰ نفر از حمایت‌های تحصیلی دانش آموزان و دانشجویان، بیمه پایه، مناسب سازی محیط زندگی و وسایل نقلیه معلولان، ایاب و ذهاب، معافیت سربازی و پلاک ویژه خودرو معلولان بهره مند می‌شوند.

معاون توانبخشی بهزیستی استان قزوین اظهار داشت: در سال ۹۹ تعداد ۹۸۹ معلول در استان قزوین شناسایی شده‌اند که امیدواریم بتوانیم به آنها هم خدمات خوبی ارائه کنیم.

برچسب‌ها استان قزوین معلولیت سازمان بهزیستی کشور معلولان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان قزوین معلولیت سازمان بهزیستی کشور معلولان استان قزوین معلولیت سازمان بهزیستی کشور معلولان اخبار کنکور استان قزوین شناسایی شده مناسب سازی شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۳۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟

نرجس خاتون اسعدی خلیلی، گفت: دفتر امور خانواده و بانوان معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور متولی ارائه خدمات، حمایت‌های اجتماعی و همچنین مداخلات به هنگام، مناسب و در دسترس مددکاری اجتماعی به بانوان سرپرست خانوار و دارای فرزند چندقلو است تا ضمن توانمندسازی آنان در تحقق اهدافی چون ارتقای سلامت، رفاه و توسعه اجتماعی در کشور گام بردارد.

وی با بیان اینکه این سازمان پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت، نسبت به تحت پوشش قرار دادن تمام خانواده‌های نیازمند دارای فرزند دو قلو و بیشتر پشت نوبت دریافت خدمات اقدام کرد، ادامه داد: در حال حاضر ۴۱ هزار و ۵۰۰ خانوار دارای فرزند چندقلو تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند و از تمام خدمات قابل ارائه سازمان بهره‌مند می‌شوند.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور درباره حمایت‌هایی که از سوی سازمان بهزیستی به این خانواده‌ها ارائه می‌شود؟ تصریح کرد: در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و سیاست‌های کلی جمعیت ابلاغی مقام معظم رهبری، در حال حاضر حدود ۴۱ هزار خانواده‌ دارای فرزند دوقلو در دهک درآمدی ۱ تا ۵ تحت پوشش سازمان هستند.

وی ادامه داد: همچنین خانواده‌های دارای فرزندان سه قلو و بالاتر در دهک درآمدی ۱ تا ۷ نیز تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار گرفته‌ و از خدمات بهره‌مند می‌شوند.

اسعدی خلیلی خاطرنشان کرد:  این خانوارها از مستمری ماهیانه برخوردار بوده و همچنین خدمات غیر مستمر به خانواده های دارای فرزند چند قلو نیز ارائه می‌شود.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور با اشاره به خدمات غیرمستمر به خانواده‌های دارای فرزند چندقلو تصریح کرد: دفتر امور خانواده و بانوان معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور نسبت به ثبت اطلاعات کودکان واجد شرایط دریافت شیرخشک در سامانه سلامت وزارت بهداشت (جهت دریافت شیرخشک رایگان) اقدام می‌کند.همچنین این خانواده‌ها از کمک هزینه ودیعه مسکن، وام اشتغال و خدمات مشاوره‌ای بهره‌مند می‌شوند.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارایه می دهند
  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارائه می دهند
  • خرید بیش از ۹۵ میلیارد ریال وسایل کمک توانبخشی برای معلولان قزوینی
  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • بررسی روند مناسب سازی منازل سالمندان و معلولان اشنویه
  • قزوین قعرنشین جدول تامین بارش استان‌ها
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد