Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان، مجید فصیحی‌هرندی پیش از ظهر امروز در حاشیه رونمایی از طرح شهید حاج‌قاسم سلیمانی با اشاره به کلیات طرح محله‌محور و خانواده‌محور مدیریت و کنترل کووید 19 اظهار داشت: پس از پیروزی انقلاب آن‌چه که معجزه‌وار مشکلات را حل کرده حضور و مشارکت مردم است.

فرماندار رفسنجان با قدردانی از اصناف در اجرای محدودیت‌ها ادامه داد: محدودیت‌ها را وضعیت شهرستان مشخص می‌کند اما اکنون که وضعیت از قرمز به نارنجی تغییر یافته باید مراقبت‌ها ادامه داشته باشد چراکه وضعیت نارنجی بسیار شکننده است و ممکن است دوباره به وضعیت قرمز برگردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: پیشنهادی در خصوص اینکه اصناف به‌صورت داوطلبانه ساعت کاری خود را کاهش دهند تا از وضعیت نارنجی به زرد برسیم، ارائه خواهیم داد.

فصیحی‌هرندی خاطرنشان کرد: راه‌انداختن پویش مردمی حمایت از اصناف در خصوص اصنافی که واحدشان استیجاری است در این شرایط می‌تواند کمک بسزایی به این قشر داشته باشد.

ضمانت اجرایی طرح شهید سلیمانی همکاری مردم است

احمد جمالی‌زاده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان تصریح کرد: زیرساخت طرح شهید سلیمانی هماهنگی و همکاری بین‌بخشی است و ضمانت اجرایی آن بستگی به همکاری مردم در شهر و روستاها دارد.

وی به هفت راهبرد طرح اشاره و ابراز داشت: از هفته آینده انجام تست‌های سریع خواهیم داشت و این موضوع به بیماریابی کمک بسزایی دارد، بیماریابی و قرنطینه خانگی یکی راهبردهای خوب این طرح است.

جمالی‌زاده عنوان کرد: شهر رفسنجان را برای اجرای طرح شهید سلیمانی به هشت منطقه تقسم کردیم و طرح تا زمانی که درگیر بیماری هستیم ادامه دارد و ضرورت دارد مردم همکاری کنند تا به وضعیت مناسب برسیم.

وی در ادامه به وضعیت شهرستان رفسنجان از نظر کرونا اشاره و ابراز داشت: یک ماه قبل رفسنجان در بین 43 شهرستان بحرانی از نظر کرونا قرار داشت. بر اساس بستری‌های یک هفته گذشته امروز وارد وضعیت نارنجی شدیم، اگر یک ذره رعایت‌ها کم شود ممکن است هفته آینده دوباره به وضعیت قرمز برگردیم و محدودیت‌هایی داشته باشیم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با اشاره به اینکه چهار هفته قبل آمار مثبت و مشکوک 200 نفر در روز بود و الان کاهش پیدا کرده، عنوان کرد: در حال حاضر 115 بیمار قطعی و مشکوک در بیمارستان داریم که 79 مورد مثبت قطعی هستند و بستری‌ها سیر نزولی پیدا کرده است.

وی خاطرنشان کرد: مردم اگر می‌خواهند کسب و کارشان تعطیل نشود خودشان باید رعایت کنند همه چیز دست مردم است نگرانی ما از زمستان هم هست که پیک بیماری را داشته باشیم. برای اینکه ورودی بیمارستان‌ها را کم کنیم باید محدودیت‌هایی را اعمال کنیم.

محمد پساوند فرمانده سپاه ناحیه رفسنجان اظهار کرد: با توجه به اینکه اسم طرح مزین به شهید سلیمانی است، از نام شهید مدد می‌گیریم تا بتوانیم بر این بیماری فائق آییم.

وی بیان داشت: مسئولیت کمیته حمایت و قرنطینه خانگی بر عهده بسیج است و وظیفه اصلی این کمیته جذب کمک‌های مردمی، نهادها و سازمان‌هاست که کمک‌های جذب‌شده را بین خانواده‌های نیازمند توزیع کنیم.

پساوند خاطرنشان کرد: در کنار بسته‌های معیشتی بحث‌های فرهنگی معنوی و تأمین وسایل حفاظت فردی و تأمین خدمات مورد نیاز سلامت در خانه هم تیم حمایتی بسیج بر عهده دارد.

انتهای پیام/80016/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا وضعیت قرمز بستری رفسنجان طرح شهید سلیمانی محدودیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۳۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آژیر قرمز آموزش عمومی؛ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!

این معدل در سال ۱۴۰۰، برای رشته علوم تجربی ۱۳.۱۸، رشته ریاضی و فیزیک ۱۲.۳۵، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۴۲ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۰۴ ثبت‌شده است.

به گزارش فرهیختگان، در سال ۱۳۹۹ نیز معدل دانش‌آموزان برای رشته علوم تجربی ۱۳.۷۳، رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۵۰، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۱.۳۴ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۶ را نشان می‌دهد.

میانگین معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان سال ۱۳۹۸، در رشته علوم تجربی ۱۳.۷۷، در رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۲۸، در رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۷۶ و در رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۸ بوده است.

ازاین‌رو می‌توان نتیجه گرفت که میانگین معدل نمرات دانش‌آموزان در سال ۱۴۰۲ نسبت به چهار سال پیش از آن در تمامی رشته‌ها با افت حدود دو نمره‌ای در امتحانات نهایی روبه‌رو بوده است.

ناظر به همین معیار و مولفه و با بررسی وضعیت استان‌ها، نقشه وضعیت معدل استان‌ها تا حد زیادی منطبق با نقشه فقر کشور است. به این صورت که میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۲ در استان‌های هرمزگان، کهگیلویه‌وبویراحمد، خوزستان، آذربایجان غربی ۸ تا ۹ بود. خراسان شمالی، گلستان، اردبیل، ایلام، کردستان، لرستان، کرمانشاه، فارس، کرمان، گیلان، بوشهر و چهارمحال‌وبختیاری نیز استان‌هایی هستند که میانگین ۹ تا ۱۰ را ثبت کردند. یعنی معدل دانش‌آموزان این استان‌های نیز کم و هشدارآمیز است. با این حساب مجموعا، در ۱۷ استان میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد هشت تا ۱۰ بوده که در وضعیت قرمز هستند.

دیگر خبرها

  • استقبال گرم مردم کرمان از ٢ شهید گمنام در یک شب بارانی + فیلم
  • افتتاح مجتمع آبرسانی شهید سلیمانی
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • معلمان با قلمشان در راه خیر گام بر می‌دارند
  • مگر ما مرده باشیم که یکی از این خانواده به‌دست داعش شهید شوند
  • کاهش نارضایتی مردم از وضعیت نظافت تهران | جزییات تماس مردم با ۱۳۷ در این حوزه چه چیز را نشان می دهد؟
  • فیلم| واکنش شهید سردار سلیمانی به یک تصمیم در فصل پنجم سریال پایتخت
  • آژیر قرمز آموزش عمومی؛ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • زاکانی: ورود اولین نمونه قطار چینی در خرداد به تهران | تمام قراردادهای ما ضمانت بانکی دارد | می خواهند قراردادمان با چین را منحل کنند اما نمی توانند
  • خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز منفی شاخص‌های بازار سرمایه