Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناصر خوش خبر روز چهارشنبه در بیست و ششمین نشست شورای اطلاع رسانی استان خراسان جنوبی که در استانداری برگزار شد، گفت: از آن جا که اسناد توسعه ضمن اشاره به جایگاه موجود، افق‌ها را در زمینه‌های مرتبط نشان می‌دهد و در حقیقت چراغ راهی برای حوزه‌های متولی است لذا سند توسعه رسانه‌ای استان هم به منظور بهبود شرایط رسانه‌ها تدوین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: هدف از این سند، ارتقای شاخص‌ها در راستای فعال‌تر سازی رسانه‌ها و در نتیجه توسعه استان است.

تدوین سند توسعه رسانه‌ای استان از مطالبات و درخواست‌های اصحاب رسانه خراسان جنوبی است که دیروز در نشست هم‌اندیشی با استاندار مطرح شد.

معاون استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر جایگاه رسانه‌ها در اطلاع رسانی و شفاف سازی افزود: از هیچ مدیری نباید بپذیریم که نسبت به فضای رسانه‌ای استان بی‌تفاوت باشد.

وی تصریح کرد: بی‌تفاوتی مدیر نسبت به رسانه‌ها، جامعه خبری را بی‌اعتماد کرده و برای دستگاه هزینه‌های جبران ناپذیری را به همراه دارد.

خوش خبر گفت: کار در فضای فرهنگی و رسانه‌ای برای آنها که درک درستی ندارند و آن را با اقدامات خود در تقابل می‌بینند، بسیار سخت و دشوار است.

وی تصریح کرد: این فضا باید شکسته و بین مدیران و رسانه‌ها ارتباط بیشتری برقرار شود.

رییس شورای اطلاع رسانی استان خراسان جنوبی با اشاره به اینکه اطلاع رسانی در هر شرایطی مهم است گفت: اقدامات رسانه‌های استان در این شرایط کرونایی در زمینه اطلاع رسانی و آگاهی بخشی بسیار ارزنده است و جای تحسین دارد.

وی تاکید کرد: دستگاه‌های متولی باید از این ظرفیت در زمینه انعکاس اقدامات و برنامه‌های پیشگیرانه خود در حوزه بیماری کووید ۱۹ استفاده کنند تا هرچه زودتر شاهد کنترل این بیماری باشیم.

خوش خبر به نقش روابط عمومی‌های دستگاه‌های اجرایی در اطلاع رسانی و ارتباط با رسانه‌ها نیز اشاره کرد و گفت: تبحر، تخصص و دلسوزی از ویژگی‌های روابط عمومی‌های کاربلد است که می‌تواند به انعکاس درست اقدامات دستگاه‌ها بینجامد.

وی افزود: تولید محتوای مطلوب و استفاده درست از ظرفیت رسانه‌ها برای انتشار آنها از مهمترین وظایف روابط عمومی است.

بیست و ششمین جلسه شورای اطلاع رسانی استان خراسان جنوبی امروز به ریاست معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و با ۲ دستور کار «ارائه گزارش عملکرد دستگاه‌ها در تحقق بند چ ماده ۳۷ قانون احکام دائمی کشور و انعقاد قرارداد مشارکت با صدا و سیما» و «بررسی شیوه نامه پیشنهادی اجرایی طرح روشنگری رسانه‌ای» برگزار شد.

برچسب‌ها ویروس کرونا رسانه خراسان جنوبی برنامه توسعه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا رسانه خراسان جنوبی برنامه توسعه ویروس کرونا رسانه خراسان جنوبی برنامه توسعه اخبار کنکور استان خراسان جنوبی رسانه ای استان اطلاع رسانی دستگاه ها رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۳۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش برنامه توسعه سازمان ملل و کمیته «اسکوا» از اوضاع غزه

به گزارش قدس آنلاین، برنامه توسعه سازمان ملل و کمیته «اسکوا» در گزارشی از شهادت یا زخمی شدن دستکم ۵ درصد از ساکنان غزه خبر داد.

در این گزارش آمده است: حداقل ۵ درصد از ساکنان غزه در جنگ کنونی علیه غزه کشته یا زخمی شده‌اند. اگر جنگ ادامه یابد میزان فقر در غزه از ۳۹ درصد به ۶۱ درصد افزایش خواهد یافت.

همچنین در این گزارش آمده است: جنگ اقتصادی علیه غزه تبعات اقتصادی و اجتماعی زیادی بر ملت فلسطین دارد.

برنامه توسعه سازمان ملل و کمیته اسکوا در گزارش خود تاکید کرد: به منظور مقابله با بحران انسانی و بازسازی اقتصاد و زیرساختهای فلسطینی باید آتش بس برقرار شود. گذشت بیش از شش ماه از جنگ به کاهش توسعه بشری در فلسطین انجامیده است.

این در حالی است که روز گذشته دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوارغزه، اعلام کرد که همزمان با شرایط وخیم جنگی و ادامه محاصره ۱۸ ساله، نرخ فقر میان ساکنان این منطقه از ۹۰ درصد نیز فراتر رفته است.

بر اساس بیانیه این دفتر که به مناسبت روزجهانی کار و کارگر منتشر شده است، نرخ بیکاری پیش از آغاز جنگ، ۴۶ درصد بود و در ابتدای سال جاری میلادی و در سایه جنگ ویرانگر به ۷۵ درصد افزایش یافت.

براساس آمار دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه، رژیم صهیونیستی ۱۵ بخش اقتصادی نوار غزه را هدف قرارداده است و هزاران کارگر در تجاوز اخیر، قتل عام شده اند.

در بیانیه این دفتر اطلاع رسانی دولتی آمده است: ۹۵ درصد از بنگاه های اقتصادی در نوار غزه بر اثر بمباران و کشتار نیروی کار، به طور کامل تعطیل شده است.

این بیانیه افزود: در سه ماهه نخست جنگ بیش از ۲۰۰ هزار نفر از جمله حدود پنج هزار ماهیگیر، شغل خود را از دست داده اند.

دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوارغزه اعلام کرد که رژیم صهیونیستی، آمریکا و جامعه جهانی را مسوول وضعیت شرایط سخت و غیرانسانی نوار غزه هستند.

این دفتر از کشورهای جهان و همه سازمان های بین المللی خواست به وظیفه خود برای توقف نسل کشی ساکنان نوار غزه اقدام و به قشر کارگر در این منطقه که شغل خود را از دست داده اند، کمک های مستقیم ارائه کنند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • دولت بزرگ‌ترین کنش‌گر رسانه‌ای و ارتباطی در کشور است
  • پوشش همایش پیرغلامان حسینی با تمام ظرفیت رسانه‌ای کرمان
  • دولت بزرگ‌ترین کنش‌گر رسانه‌ای و ارتباطی در کشور است
  • خلجی: مدیران اهمیت کار اطلاع‌رسانی را درک کنند
  • روایتگری جزء اولویت‌های مسئولان باشد
  • قرارگاه رسانه‌ای اربعین در مرکز پیگیری می‌شود
  • گزارش برنامه توسعه سازمان ملل و کمیته «اسکوا» از اوضاع غزه
  • خلجی: آرایش دشمن رسانه‌ای است
  • روایت گری جزء اولویت‌ های مسئولان باشد
  • روایت گری جزء اولویت‌های مسئولان باشد