Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، امروز (چهارشنبه) کنفرانسی مطبوعاتی در صنعاء درباره جنایات و تخلفات ائتلاف سعودی از ابتدای حمله به یمن در مارس ۲۰۱۵ تا ماه ژوئن امسال (۲۰۲۰) برگزار شد.

بر اساس گزارش شبکه «المسیره»، «عبدالإله حجر» مشاور رئیس شورای عالی سیاسی یمن و رئیس هیأت مکلف به همکاری با کارشناسان بین‌المللی و منطقه‌ای در این کنفرانس گفت، میانگین جمعیت زیر فقر در یمن در سال ۲۰۱۹ به ۸۵ درصد رسیده و نسبت بیکاری نیز بالغ بر ۶۵ درصد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش، آمارها حکایت از شهادت ۱۶۸۰۲ یعنی ۱۰۶۸۸ مرد، ۳۷۵۳ کودک و ۲۳۶۱ زن یمنی در پی حملات سعودی حمایت دارند. ائتلاف ۴۸۳ بیمارستان و مرکز بهداشتی را به صورت کلی یا جزئی تخریب کرده که منجر به توقف کار ۶۰ درصدی بیمارستان‌ها شده است.

دیگر خسارت‌های وارد شده به یمن در پس تجاوز ائتلاف سعودی بر اساس گزارش ارائه شده به شرح زیر است:

تخریب ۱۴ بندر با بمباران مستقیم

وارد کردن خسارت چند میلیاردی به بخش برق

تخریب ۴۱ دادگاه انجام ۱۷۴۸ حمله به تأسیسات امنیتی که منجر به تخریب ۴۷۷ عدد از آنها، شهادت ۱۷۸ نیروی امنیتی و مجروح شدن ۱۳۹ نفر دیگر شد

تخریب ۴۹۷۶ کیلومتر جاده، ۱۰۱ پل و سوزاندن بیش از ۶۲۷۸ وسیله نقلیه

تخریب ۴۷۲ جایگاه سوخت تخریب ۴۷ سازمان رسانه‌ای در کنار تخریب یا وارد کردن خسارت به ۲۸ مرکز رادیو و تلویزیونی

بمباران ۱۳۱ عدد از تأسیسات ورزشی و حمله به مساجد، اماکن تاریخی و باستانی

بمباران ۱۳۲۷ مسجد و تخریب ۴۱۷ اثر باستانی

استفاده از انواع سلاح‌های ممنوعه مانند بمبهای خوشه‌ای، فسفری، صوتی و غیره

به دلیل حمله و محاصره ائتلاف۲۰ میلیون یمنی از فقدان امنیت غذایی در رنجند و دستیابی به ۳۶۲ نوع دارو مشکل شده است

۳۲۰ هزار بیمار به دلیل بسته بودن فرودگاه صنعا امکان سفر درمانی به خارج را ندارند، ۷ مرکز دیالیز از مجموع ۲۸ عدد بسته شده است.

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: یمن ائتلاف سعودی صنعاء جنایت شهادت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۳۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طنز تلخ آمریکا؛ با مردم عراق جنگ نداریم(!)

  عراق با شروع این حملات خاورمیانه را وارد بحران بزرگی کرد. ائتلاف آمریکا هم که روی کشور کویت که از نفت‌خیزترین کشورهای منطقه بود بسیار حساب کرده بود، بلافاصله شروع به حمله به عراق کرد و در این میان از همه بیشتر شروع به بمباران‌کردن بغداد به‌عنوان مهم‌ترین شهر عراق کرد. این‌گونه شد که جنگ خلیج‌فارس شروع شد و تا سال‌ها بعد (۲۰۰۳) و بعدها هم با بهانه حملات ۱۱سپتامبر ادامه پیدا کرد.آن زمان بازار تهدیدات بین سران داغ بود. آمریکا تهدید به حمله به بغداد کرد و صدام تهدید به حمله شیمیایی. به ‌گمانم حملات شیمیایی در زمان جنگ با ایران به مذاقش خوش آمده بود! و بعد هم تهدید به حمله به اسرائیل. بخشی از همین تهدیدها هم به واقعیت تبدیل شد.طنز تلخ ماجرا اینجاست که عراق به‌منظور ساختن اقتصاد عراق، به‌دنبال بازپس‌گیری بدهی آمریکا و اروپا به خودش بود ولی همین بهانه باعث ویرانی شهرها، راه‌ها، جاده‌ها، نیروگاه‌ها، سدها، تمدن تاریخی و تمام زیرساخت‌های اقتصادی عراق شد.
خانم «نُها الراضی»، سفالگر، نقاش و هنرمند عراقی بود که اتفاقا درهمان سال‌ها در بیشتر کشورهای دنیا نمایشگاه‌هایی از آثار هنری‌اش برگزار کرده بود ودراغلب کشورها هنرمندی شناخته‌شده بود.درهمین دوره‌ای که خانم نُها زیر بمباران‌ در بغداد می‌زیست و علاوه بر ویرانی شهر، سختی معیشت و کمبود خوردوخوراک و قحطی را با خود به همراه داشت، به ‌نوعی ازهنر جدید روی آورد؛ او با وسایل بازیافتی و متریالی که از میان ضایعات ماشین‌های ویران و رهاشده به‌خاطر نبود بنزین جمع‌آوری می‌کرد و نیز از نخاله‌های باقیمانده از ویرانی ساختمان‌ها آثاری پدید آورد که به هنر تحریم معروف شد. برخی از این آثار به‌شدت عجیب و غمگین را می‌توانید با جست‌وجویی در اینترنت ببینید.خارج از فضای هنری و روح هنرمندانه خانم نویسنده، کتاب «یادداشت‌های بغداد» شرح رنج و ستمی است که بر مردمان عادی و غیرنظامی عراق می‌رود. چند روز از بمباران‌ها بیشتر نمی‌گذرد که برق و آب اغلب سیستم‌های شهری قطع می‌شوند. مردم مجبور می‌شوند مواد فریزری و یخچالی خود را تندتند بخورند تا در بی‌برقی خراب و فاسد نشوند. این‌گونه می‌شود که در حالتی به‌شدت عجیب و تلخ از بیشتر خانه‌ها و باغ‌های مردم بوی گوشت کبابی به مشام می‌رسد و بعد بحران بی‌غذایی مطلق فرا می‌رسد. مرزها بسته شده، شهرها و راه‌ها بمباران شده و مواد غذایی اولیه به مردم نمی‌رسد.آنهایی که می‌توانند و وسایلش را دارند،شروع می‌کنندبه باغبانی و کاشت هرآنچه بتوانند بخورند.آن ‌هم در شرایطی که آبی برای آبیاری و شست‌وشو وجود ندارد. آنهایی نیز که استخر دارند، به آب‌های درون استخرهای‌شان روی می‌آورند و... .
کتاب شرح تمام این مشکلات و ویرانی‌هاست و این در حالی است که رئیس‌جمهور وقت آمریکا مدام در رسانه‌ها اعلام می‌کند که «با مردم عراق جنگ نداریم!»؛ تلخ‌ترین طنز موجود در جهان. نوک تیز پیکان قلم نویسنده رو به آمریکا و قدرت‌های جهان است که به بهانه این‌که قصد دارند صدام را سر جایش بنشانند، بر سر مردم و تمدن چندین‌هزارساله عراق بمب و ویرانی فرومی‌ریزند و دم از حمایت از مردم می‌زنند.

دیگر خبرها

  • ائتلاف متجاوز آمریکا و انگلیس شمال یمن را بمباران کرد
  • حمله جنگنده‌های آمریکایی و انگلیسی به مناطقی در یمن
  • طنز تلخ آمریکا؛ با مردم عراق جنگ نداریم(!)
  • خسارت بیش از ۲ میلیارد تومانی سیل به زیر ساخت‌های عشایری سربیشه
  • ◄ فهرست 50 اقدام بسیار مهم وزارت راه و شهرسازی از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون
  • حمله به نمازگزاران در گذره ولایت هرات
  • بلینکن: ناتو طرحی برای حمله به روسیه نداشته و نخواهد داشت
  • اینجا غزه نیست؛ بمباران هم نشده است! | اینجا اوکلاهما است که خانه ها بر اثر گردباد تخریب شده اند ... + فیلم
  • سیل به کشاورزی بشرویه ۱۸۵ میلیارد خسارت زد
  • خسارت ۳.۲ میلیاردی سیل اخیر به تأسیسات پارک ملی هفتادقله