Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد صبح امروز نرگس عسگری در نشست با خبرنگاران گفت: ۱۳ آذر روز جهانی معلولین است که با توجه به وجود کرونا و پساکرونا باید توجه ویژه‌ای در زمینه معلولین داشت‌.

مدیرکل بهزیستی چهارمحال و بختیاری در خصوص قوانین حمایت از معلولین عنوان کرد: در قوانین حمایت از معلولین دستگاه‌ها موظف‌اند ساعات کار هفتگی معلولین را ۱۰ ساعت کاهش دهند که این قانون نادیده گرفته می‌شود و بعضا دستگاه‌ها قوانین را نمی‌‌دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: خدمات‌رسانی به معلولین در چند قالب در مراکز دولتی تحت نظر بهزیستی به صورت کاردرمانی، گفتار درمانی و دادن هزینه ‌های درمانی و مستمری انجام می‌شود.

عسگری افزود: در فعالیت بین بخش‌ها و تعامل با دستگاه‌ها در مناسب‌سازی فضای عمومی و مبلمان شهری کمیته مناسب‌سازی وجود دارد که با حضور استاندار و همکاری نظام مهندسی و شهرداری‌ها مناسب‌سازی شهری پیگیری می‌شود.

مدیرکل بهزیستی چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: در خصوص امور مربوط به سالمندان شورای سالمندان به دبیری سازمان بهزیستی و مسئولیت استاندار برگزار می‌شود که جامعه معلولین و جامعه ناشنوایان خدمات صنفی افراد معلول را پیگیری می‌کنند.

وی با بیان اینکه امور معلولین توسط بهزیستی پیگیری می‌شود گفت: وسایل ورزشی، کمک هزینه درمان، تحصیل به معلولین پرداخت می‌شود  و معلولین شهرواندان جامعه هستند و حقوق شهروندی آن‌ها باید رعایت شود و این معلولیت نباید باعث نادیده گرفتن حقوق انسانی آن‌ها شود و شرایط و زیرساخت‌ها باید به گونه‌ای باشد که امکان استفاده معلول از امکانات عادی وجود داشته باشد.

عسگری با بیان اینکه ۲.۵ درصد جمعیت استان را افراد معلول تشکیل می‌دهد اظهار داشت: در مناسب‌سازی‌های شهری حدود ۳۰ درصد از مبلمان شهری و معابر برای معلولین مناسب‌سازی شده‌اند و در سال ۹۸ رتبه برتر مناسب‌سازی را به دست آوردیم که البته کم و کاستی‌هایی نیز وجود دارد  چراکه تنها یک نوع معلولیت وجود ندارد و نسخه کاملی برای مناسب‌سازی تمام معلولیت‌ها وجود ندارد.

مدیر کل بهزیستی استان خاطر‌نشان کرد: در چند سال گذشته تشخیص‌های پیش از تولد انجام می‌شود  و حتی مجوز سقط‌درمانی برای بیماری‌های قابل تشخیص نیز داده می‌شود ولی اکثر بیماری‌های تغییر ژن پیش از تولد قابل شناسایی نمی‌باشد هم‌چنین تمام مشاوره‌های ژنتیک دربهزیستی استان رایگان است و هزینه‌ این مشاوره‌ها به عهده بهزیستی می‌باشد

وی اظهار داشت: ۳ درصد سهمیه به کارگیری معلولین در ادارات می‌بایست در استخدام‌ها لحاظ شود و با بانک‌ها تفاهم‌نامه امضا شده است‌ هم‌چنین در بحث اشتغال و مسکن با بنیادمسکن، بسیج و قرارگاه سازندگی وارد عمل شده‌ایم و سعی در جذب خیرین به سمت مسکن‌سازی و وام برای اشتغال معلولین هستیم.

عسگری اظهار داشت: در سال ۹۸ تعهد اشتغال ما برای یک هزار و ۲۸۲ معلول بوده است که ۳۵ میلیارد تومان از طرف بانک‌ها تسهیلات دریافت کرده‌ایم و در سال ۹۹ تعهد ما یک هزار و ۳۵۹ مورد بوده است که تاکنون یک هزار و ۱۰۰ شغل ایجاد شده است.

مدیرکل بهزیستی استان افزود: افرادی که دارای معلولیت هستند برای حمایت بهزیستی از آن‌ها باید شرایط کمیسیون پزشکی را داشته باشند که معلولیت‌ها به صورت خفیف متوسط و شدید می‌باشد که باتوجه به نوع معلولیت مستمری بگیر می‌شوند.
وی خاطرنشان کرد: واکسیناسیون جامعه هدف بهزیستی با همکاری علوم پزشکی انجام شد و در صورت مشاهده مورد خفیف کرونا در اتاق مخصوص و جداگانه قرنطینه می‌شوند و خوشبختانه تاکنون مورد شدید برای مراجعه به بیمارستان مشاهده نشده است.
انتهای پیام/ ۶۸۰۳۲

منبع: فارس

کلیدواژه: بهزیستی کرونا اشتغال معلولین مناسب سازی شهری مناسب سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۴۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد

به گزارش خبرنگار مهر، فریبا بریمانی صبح شنبه در گفت وگ و با خبرنگاران ضمن تبریک فرا رسیدن روز «روانشناس و مشاوره» با بیان اینکه روانشناسان در ایجاد یک جامعه سالم از نظر جسمانی و روانی نقش بسزایی دارند، گفت: روانشناسان به افراد جامعه کمک می‌کنند تا بتوانند احساسات و رفتارهای خود را بهتر درک کرده و آنها را مدیریت کنند تا زندگی با کیفیت تری داشته باشند.

مدیرکل بهزیستی مازندران یکی از اهداف سازمان بهزیستی کشور را برنامه‌ریزی و تلاش در جهت ارتقا سلامت روان آحاد جامعه دانست و عنوان کرد: در حال حاضر ۲۱۲ مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در سراسر استان در راستای ارائه مشاوره تخصصی در زمینه‌های فردی و خانوادگی، ازدواج، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، تحصیلی، ارتقا توانمندی‌های معنوی، اخلاقی و فکری و … به شهروندان فعالیت دارند.

بریمانی به ارائه خدمات مشاوره حضوری اشاره و عنوان کرد: ۱۶۶ هزار و ۳۰۱ نفر در سال گذشته با مراجعه به مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی از متخصصین امر خدمات دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی استان با بیان اینکه خدمات روانشناختی و ارتقای سلامت روان به صورت تلفنی نیز صورت می‌گیرد، افزود: طی یک سال اخیر ۱۹۴ هزار و ۵۶۸ نفر طی تماس با خط ۱۴۸۰ صدای مشاور، جهت برطرف کردن مشکلات روانشناختی در زمینه‌های فردی و خانوداگی، کودک و نوجوان، تحصیلی، شغلی، مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره طلاق، توانایی تصمیم گیری صحیح و مناسب و همچنین تقویت مهارت‌های زندگی و مهارت‌های بین فردی مشاوره تلفنی دریافت و از مزایای این خط بهره مند شدند.

این مسؤول از ارائه آموزش به بیش از هشت هزارو ۳۰۰ نفر از جوانان در آستانه ازدواج در سال گذشته خبر داد و اظهار داشت: بی شک، یکی از راهکارهای مؤثر پیشگیری از جدایی و طلاق زوجین، آموزش پیش از ازدواج است که به ارتقای توانمندی فردی در انتخاب همسر مناسب و تشکیل خانواده موفق کمک می‌کند که این افراد جهت تقویت و ثبات خانواده در کارگاه‌ها و جلسات آموزشی پیش از ازدواج شرکت کردند.

وی اعلام کرد: سال گذشته، ۱۴۰۹۹ زوج مازنی جهت افزایش استحکام روابط زوجین در کلاس‌های آموزشی و مشاوره حین ازدواج شرکت کرده‌اند.
مدیر کل بهزیستی استان ارتقای سلامت و توانمندسازی روانشناختی زوجین، افزایش رضایتمندی زندگی زناشویی و تحکیم بنیان خانواده را از جمله اهداف برنامه‌های پیشگیرانه و ارتقایی سازمان بهزیستی در حوزه خانواده برشمرد و گفت: در این راستا در سالی که گذشت ۱۵۴۱۱ نفر از آموزش زندگی خانواده و ۴۴ هزار و ۹۹ نفر از آموزش‌های مهارت‌های زندگی بهره مند شدند.

وی انتخاب همسر و ازدواج را هم از بعد اجتماعی و هم از بعد فردی برای افراد جامعه، مرحله مهم و حساسی دانست و ادامه داد: ۹۶۸۰ نفر در سال گذشته از مراکز مشاوره سراسر استان جهت ازدواج و انتخاب همسر خدمات مشاوره‌ای دریافت نمودند. چرا که انتخاب درست و مناسب هم فرد را به آرامش می‌رساند و هم جامعه را از بحران مسائل اجتماعی آسیب زا مانند طلاق و پیامدهای آن حفظ می‌کند.

مدیرکل بهزیستی مازندران به مشاوره طلاق در مراکز بهزیستی نیز اشاره کرد و افزود: در سال گذشته تعداد، ۴۶ هزار زوج در مراکز مشاوره، خدمات مشاوره‌ای دریافت کردند و از این تعداد پرونده بیش از ۲۳ درصد منجر به سازش شده است که عمده ترین دلایل طلاق عدم مسؤولیت پذیری، بی توجهی، کمبود مهارت‌های زندگی، اعتیاد، خیانت و سو ظن، خشونت و دخالت اطرافیان بوده است.‌

کد خبر 6089518

دیگر خبرها

  • بررسی علت ترک خوردن سیمان سفید و پودر سنگ چیست؟
  • ضرورت ایجاد ساختار مناسب برای پیاده‌سازی علوم انسانی با جهان‌بینی الهی
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • بررسی روند مناسب سازی منازل سالمندان و معلولان اشنویه
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است
  • آیا می توان چراغ خطی را در کف نصب کرد؟
  • اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • اسباب‌بازی‌های چوبی جایگزینی مناسب برای بازی‌های سرد و بی‌روح + عکس و فیلم