Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-گروه استان‌ها- از اول آذر ماه طرح نسخه نویسی الکترونیکی در همدان اجباری شده و پزشکان ملزم به رعایت آن هستند اما مشکلات موجود ظاهرا بلای جان بیماران سرگردان در مطلب‌ها آنهم در دوران همه‌گیری کرونا شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان ، شروع نسخه‌نویسی الکترونیکی در مطب‌های پزشکی همدان مشکلاتی را برای بیماران ایجاد کرده و سبب سر در رفت‌وآمد در راه مطب و داروخانه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی بیمار گلایه‌مند از طرح الکترونیکی شدن نسخ پزشکی به خبرنگار تسنیم گفت: این طرح 3 ساعت از وقت مرا گرفته است و در این مدت زمان بین مطب و داروخانه سرگردان بودم.

وی با بیان اینکه سیستم اینترنتی مطب پزشکان قطع و وصل می‌شود تصریح کرد: همین امر سبب افزایش معطلی بیماران در مطب‌ها شده و خطر انتقال کرونا را افزایش می‌دهد.

این بیمار با تأکید بر اینکه پس از معاینه پزشک 20 دقیقه در انتظار اتصال سیستم و ثبت دارو شدم گفت: اما مشکل زمانی تشدید شد که سیستم ثبت نسخه الکترونیکی در داروخانه وجود نداشت و مجبور شدم دوباره به مطب برگردم.

وی افزود: در شرایط خطرناک کرونایی که مسئولان مردم را تشویق به دوری ماندن می‌کنند، اعمال ناقص چنین طرحی که مدت زمان انتظار بیماران در بیرون از منزل را بیشتر می‌کند منطقی نیست.

یک بیمار دیگر نیز به خبرنگار تسنیم گفت: برخی پزشکان کد داروها را نمی‌دانند و یا با سیستم ثبت نسخه آشنایی چندانی ندارند، این موارد سبب ایجاد وقفه در خدمات‌رسانی به بیماران می‌شود.

وی افزود: هفته گذشته به یک پزشک متخصص مراجعه کردم این پزشک برایم 4 نوع دارو تجویز کرد اما به علت پیدا نکردن کد یک قلم از داروها مجبور شدم این نوع دارو را به صورت آزاد خریداری کنم.

این بیمار گفت: بیش از یک سال از عمر نسخه نویسی الکترونیکی در درمانگاه و بیمارستان تأمین اجتماعی می‌گذرد که تاکنون مشکلی نداشته و با سرعت حداکثری انجام می‌شود اما در مطب‌های خصوصی و داروخانه‌ها مشکل اینترنتی وجود دارد و کار بیماران به خوبی انجام نمی‌شود.

وی افزود: در اماکنی مانند مطب پزشکی و داروخانه‌ها به خاطر ازدحام جمعیت و تردد بیماران خطر ابتلا به کرونا زیاد است بنابراین حتی یک دقیقه بیشتر ماندن در این اماکن یک تهدید جدی برای مراجعه کنندگان است.

این بیمار تصریح کرد: برخی داروخانه فاقد سیستم نسخه نویسی الکترونیکی هستند و نسخه های الکترونیکی را دریافت نمی‌کنند.

یک پزشک نیز در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان اظهار داشت: الزام نسخه‌نویسی الکترونیکی در شرایط بحران کرونا اقدام درستی نبود.

وی با بیان اینکه  در زمینه نسخه نویسی الکترونیکی و ثبت کد دارویی آموزش چندانی به ما ارائه نشده است تصریح کرد: در برخی ساعات اینترنت ما قطع می‌شود و سیستم قادر به ثبت داروها نیست.

این پزشک افزود: ملزم به استفاده از این طرح هستیم چرا که اگر انجام ندهیم بیمه‌ها هزینه ما را پرداخت نمی‌کنند.

وی افزود: قطع و وصل شدن سیستم سبب افزایش مدت زمان حضور بیماران در مطب می‌شود و این موضوع خطر ابتلا به کرونا را افزایش می‌دهد.

مدیرکل بیمه سلامت استان با بیان اینکه بر اساس قانون برنامه ششم توسعه ارائه خدمات الکترونیک توسط تمام دستگاه‌ها تأکید شده است گفت: در بخش نسخه نویسی الکترونیکی مشارکت داروخانه‌ها رضایت بخش نیست و لازم است گرایش بیشتری به این موضوع داشته باشند.

نسخه‌های الکترونیکی در استان فارس جایگزین دفترچه‌های درمان تامین اجتماعی می‌شود چرا اجرای طرح "نسخه‌‌نویسی الکترونیک" معطل مانده است؟ اصفهان| الزام نسخه پزشک برای تهیه انسولین؛ مشکلاتی که بیماران دیابتی با آن دست و پنجه نرم می‌کنند

سعید فرجی با اشاره به اینکه مشکلاتی مانند تهیه کاغذ، نگهداری کاغذ، بایگانی، دریافت دفترچه و ازدحام در صدور دفترچه وجود دارد با نسخه نویسی الکترونیکی حل می‌شود تصریح کرد: برای خدمات‌رسانی بهتر نیازمند همکاری و صبوری مردم هستیم.

وی با بیان اینکه نسخه نویسی الکترونیکی برای پزشکان هم فواید بسیاری دارد گفت: مطالبات پزشکان به طور مرتب و با تأخیری بسیار کوتاه پرداخت می‌شود.

مدیر کل بیمه سلامت استان همدان با تأکید بر اینکه انتظار داریم دانشگاه علوم پزشکی و نظام پزشکی در پیشرفت این طرح ما را یاری کنند اظهار داشت: در این طرح نباید از استان‌های دیگر عقب بمانیم و باید هرچه زودتر به خدمات الکترونیکی بپیوندیم.

به گزارش تسنیم، در شرایط بحران کرونا مهم‌ترین چیز توجه به سلامت مردم است و باید خدمات‌رسانی به گونه‌ای باشد که مدت زمان انتظار و معطلی بیماران در مراکز درمانی و داروخانه‌ها به حداقل برسد.

انتهای پیام/743/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نسخه نویسی الکترونیکی داروخانه ها مدت زمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۴۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلای جان پرسپولیس پس از 120 (عکس)

به گزارش "ورزش سه"، آلومینیوم در دیدار حساس جام حذفی دست به کار بزرگی زد و برای دومین بار طی این فصل، از سد پرسپولیس گذشت تا ورزشگاه امام خمینی (ره) اراک به کابوسی برای سرخ ها تبدیل شود و این تیم برای چهارمین مرتبه در این استادیوم شکست بخورد.

یکی از عوامل کلیدی در کامبک آلومینیوم برابر پرسپولیس، رضا جبیره بود. بازیکنی که در دقیقه 70 مسابقه به جای امین کاظمیان وارد زمین مسابقه شد و در دقیقه 90+5 موفق شد با یک ضربه سر، زمینه ساز گل تساوی ایرالکو توسط شروین بزرگ باشد.

این بازیکن بجز پاس گل مهمی که داد، در حملات تیمش نیز نقش موثری داشت و تقریبا می توان گفت در بیشتر نبردهای هوایی با بازیکنان پرسپولیس برنده بود و بالاتر از کنعانی زادگان و گولسیانی، ضربات سر را می زد تا ایرالکو روی توپ های سوم، به روی دروازه پرسپولیس خطرساز شود.

نقش مهم جبیره در این پیروزی، به تکمیل دومین کامبک آلومینیوم بازمیگردد. جایی که او با یک پاس در عمق دیدنی، مهدی لیموچی را صاحب فرصت طلایی کرد و این بازیکن نیز با یک پاس در عرض تماشایی، توپ را مقابل دروازه به علیرضا نقی زاده رساند تا این بازیکن گل چهارم تیمش را به ثمر برساند و کار به ضربات پنالتی کشیده شود.

گلی که در دقیقه 120+1 به ثمر رسید تا رضا جبیره در نقش یک تعویض طلایی، روی گل های دوم و چهارم تیمش که هر دو مرتبه بازی را در ثانیه های پایانی به تساوی کشانده بود، نقش ویژه ای ایفا کند.

علاوه بر این، جبیره در ضربات پنالتی نیز توانست توپش را به گل تبدیل کند تا این بازیکن علاوه بر اثرگذاری روی گل دقیقه 120+1، به بلای جان پرسپولیس تبدیل شود.

دیگر خبرها

  • جزییات آیین نامه حمل و نقل دارو از طریق سکوهای آنلاین منتشر شد
  • آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد
  • بلای جان پرسپولیس پس از 120 (عکس)
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • بلایی که با خوردن ۴ استامینوفن سرتان می‌آید
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • ابداع جوراب‌هایی الکترونیکی برای رهایی‌بخشی بیماران دیابتی از زخم پا
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا