Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا زارع زاده در گفت و گو با خبرنگار فارس از یزد، با بیان این‌که در هر محله‌ای از شهرستان مهریز یک قبرستان برای دفن اموات آن محله وجود دارد، گفت: با توجه به سطح بالای آبهای زیرزمینی در روستاهای این شهرستان دفن اموات کرونایی در این مناطق ممنوع است.

وی با اشاره به این‌که عمق قبور اموات کرونایی باید سه تا چهار متر باشد، افزود: با توجه به پایین بودن سطح آب در شهر مهریز تمام اموات کرونایی این شهرستان در مرکز شهر دفن می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار مهریز با بیان این‌که اموات کرونایی مهریز باید برای غسل به یزد منتقل می شدند، تصریح کرد: غسالخانه ای سیار با کانتینر برای غسل اموات کرونایی با تایید بهداشت در شهرستان ایجاد شده است.

زارع زاده با اشاره به تشدید محدودیت‌های کرونایی در این شهرستان، گفت: نظارت بر اجرای صحیح این محدودیت ها با همکاری تیم بهداشت و اصناف روزانه در سطح شهرستان انجام می‌شود.

وی با بیان این‌که با اصنافی که دستورالعمل های ستاد ملی کرونا را رعایت نکنند برخورد می‌شود، افزود: این‌های بازرسی در بازید های خود چند مدرسه و صنف متخلف را پلمپ  و از فعالیت آنها جلوگیری کردند.

فرماندار مهریز در پایان خاطرنشان کرد: جلسات هفتگی با دستگاه‌های اجرایی شهرستان به منظور بررسی نحوه مقابله با بیماری و نحوه اجرای محدودیت ها برگزار و تصمیم های خوبی گرفته می‌شود.

انتهای پیام/ص

منبع: فارس

کلیدواژه: آب یزد اموات کرونایی روستاها اموات کرونایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۴۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بحرانی بودن کسری مخازن آبهای زیرزمینی تربت‌حیدریه

 

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر امور آب تربت حیدریه روز چهارشنبه گفت: بحرانی ترین کسری مخزن آبهای زیرزمینی این منطقه مربوط به دشت رخ تربت حیدریه بوده، به طوریکه میزان برداشت آب از این دشت ۵۲ میلیون متر مکعب بیشتر از تغذیه آن است.

مهدی طلعتی افزود: بحرانی ترین کسری مخزن آبهای زیرزمینی این منطقه مربوط به دشت «رخ» تربت حیدریه بوده، به طوریکه میزان برداشت آب از این دشت ۵۲ میلیون متر مکعب بیشتر از تغذیه آن است.

وی گفت: در شرایط کنونی کسری مخزن دشت «زاوه» تربت حیدریه ۴۷ میلیون متر مکعب و دشت «رشتخوار» ۳۰ میلیون متر مکعب است.

مدیر امور آب تربت حیدریه افزود: هرچه برداشت بیشتر باشد، حجم آبخوان کوچکتر می شود و به عبارتی این وضعیت موجب بحرانی شدن مخازن آبهای زیرزمینی شده است.

طلعتی با تایید اینکه اگر این روند ادامه یابد و نتوان مدیریت کرد شرایط برای زندگی انسان و حیات وحش سخت خواهد شد گفت: مدیریت آب صرفا به یک اداره مربوط نمی شود و موضوعی فرابخشی است، باید سایر نهادها مانند جهادکشاورزی، منابع طبیعی و آبخیزداری و نهادهای اجتماعی و غیره کمک کنند.

او افزود: نمی‌توان گفت از فردا برداشت آبی از دشت رخ صورت نگیرد؛ چون معیشت و زندگی مردم به کشاورزی و آب وابسته است.

تربت حیدریه با جمعیت حدود ۲۲۵ هزار نفر، در جنوب خراسان رضوی و در فاصله ۱۵۰ کیلومتری از مشهد واقع شده است.

دیگر خبرها

  • شستشوی مخزن زمینی ۱۰۰ مترمکعبی روستای عسگرآباد ارومیه
  • اعتبار هزار میلیاردی برای طرح‌های عمرانی روستاها
  • اهدای هزینه سالگرد اموات، برای کمک به خانواده زندانیان نیازمند
  • جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان مهریز
  • دستگیری 10 خرده فروش مواد مخدر در شهرستان فردوس
  • بحرانی بودن کسری مخازن آبهای زیرزمینی تربت‌حیدریه
  • پیش بینی برداشت ۲۰۰۰ تن سیب زمینی در ایرانشهر
  • چشم نوازی چشمه غربالبیز در دل طبیعت شهر مهریز + فیلم
  • کم‌توجهی به روستاها موجب حاشیه‌نشینی در شهرها می‌شود
  • عملیات امحاء مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد