Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهنگسرای اندیشه با برنامه‌های متنوعی در فضای مجازی به فعالیتش ادامه می‌دهد. تشویق به کتابخوانی در روزهای قرنطینه و توجه به کودکان بخشی از این فعالیت‌هاست.

 

 

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای اندیشه، فرهنگسرای اندیشه و مراکز زیرمجموعه آن ویژه برنامه‌های متنوعی را در این روزها برگزار می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته از آنجا که امکان برگزاری برنامه‌ها به صورت حضوری نیست، این مراکز ویژه برنامه‌های خود را در فضای مجازی و به صورت غیرحضوری برگزار می‌کنند. در این گزارش، بخش‌هایی از فعالیت فرهنگسرای اندیشه در حوزه‌های هنری، دینی، کتاب، آموزش و اندیشه معرفی شده است.

پرکردن اوقات فراغت کودکان با قصه‌خوانی

فرهنگسرای اندیشه توجه ویژه‌ای به کودکان و خردسالان داشته و تلاش کرده با ویژه برنامه‌هایی آنان را سرگرم کند. «آی قصه قصه قصه» یکی از همین برنامه‌هاست که برای رده سنی خردسال تدارک دیده شده است. در این ویژه برنامه، قصه‌های کودکانه‌ای در قالب پادکست و فتوکلیپ آماده شده و از طریق فضای مجازی منتشر می‌شود. والدین می‌توانند با دانلود این تولیدات قصه‌های کودکانه‌ای را در اختیار فرزندان‌شان بگذارند.

«کتاب و اندیشه» فرصتی برای کتابخوانی در روزهای قرنطینه

ویروس کرونا در کنار تمام مصائب و مشکلاتی که به همراه داشت، فرصتی را فراهم کرد تا به واسطه خانه‌نشینی بیشتر از شلوغی‌های روزمره تا حدی فاصله بگیریم. کتابخوانی یکی از سرگرمی‌هایی است که می‌توان در روزهای قرنطینه به واسطه فراغت بیشتر در برنامه روزمره‌مان قرار بدهیم.

فرهنگسرای اندیشه برای پرکردن اوقات فراغت شهروندان عزیز شهر و ترویج فرهنگ کتابخوانی سه ویژه برنامه را در فضای مجازی خود دنبال می‌کند.

«کتاب و اندیشه» پویشی برای دعوت به کتابخوانی است و اقدام به معرفی تعدادی از کتاب‌های سودمند از نویسنده‌های شاخص کشورمان کرده و آنها را در فضای مجازی نقد و بررسی کرده است. علاقه‌مندان می‌توانند با پیگیری این کتاب‌ها از طریق صفحه اینستاگرامی فرهنگسرا اوقات فراغت خود را با یار مهربان پر کنند. با توجه به نیاز رده‌های سنی مختلف کودکان، نوجوانان و بزرگسالان کتاب‌های متناسب معرفی شده و بخش‌های جذابی از آن در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌گیرد.

این مرکز همچنین کتابخانه‌های معتبر و بزرگ ایران و جهان را معرفی کرده و گزارشی از کتاب‌های ارزشمند موجود در آن و امکاناتش تهیه کرده است.

علاوه بر این، «کانون ترجمان اندیشه» نیز در همین راستا، اقدام به معرفی رمان‌های خارجی ترجمه شده به زبان فارسی کرده است. این تولیدات محتوایی نیز در اختیار علاقه‌مندان قرار داده شده است.

کتاب‌های «بوی مار»، «ناتمامی» توسط شهرام ریاحی‌فر بررسی و معرفی شده و «سرکار علیه» نیز در بخش تازه‌های کتاب فرهنگسرای اندیشه معرفی شده است.

«رادیو اندیشه» راه‌اندازی شد

فرهنگسرای اندیشه با توجه به رسالت خود و موضوع اندیشه‌ورزی سراغ جمعی از سخنرانان برتر کشور رفته و «رادیو اندیشه» را با موضوعات مذهبی و معنوی راه‌اندازی کرده است. در رادیو اندیشه سخنران برجسته از جمله حجت‌الاسلام عالی، حجت‌الاسلام پناهیان، مجتهد تهرانی، انصاریان و... به بررسی موضوعات مختلف می‌پردازند.

باشگاه فیلم اندیشه در فضای مجازی، فیلم‌ها را نقد و بررسی می‌کند

باشگاه فیلم اندیشه به معرفی و نقد فیلم‌های روز سینمای جهان در فضای مجازی می‌پردازد. حسین آشتیانی، کارشناس و منتقد به بررسی و نقد فیلم‌های برتر می‌پردازد. این برنامه به صورت هفتگی از طریق فضای مجازی فرهنگسرای اندیشه منتشر می‌شود.

در جدیدترین قسمت از ویژه برنامه‌های نقد و بررسی فیلم در باشگاه فیلم اندیشه، فیلم سینمایی «ناپدیدشده» به کارگردانی پیتر فاسینلی و فیلم سینمایی «نامتعادل» به کارگردانی دریک بورته معرفی و بررسی می‌شود.

کلاس‌های آموزشی هنری تعطیل نیست!

درست است که به واسطه محدودیت‌های اعمال شده امکان برگزاری کلاس‌های آموزشی هنری به صورت حضوری نیست اما این کلاس‌ها به هیچ وجه تعطیل نشده است. این مرکز تلاش کرده با دعوت از اساتید برجسته، کلاس‌های آموزشی خود را در قالبی متفاوت و در فضای مجازی پیش ببرد. کلاس‌های آموزشی تکنیکی آبرنگ و شیشه‌گری از جمله برنامه‌هایی است که در این مرکز دنبال می‌شود.

نگارخانه اندیشه اگر چه به دلیل محدودیت‌های کرونایی تعطیل است اما فعالیت خود را در فضای مجازی ادامه می‌دهد. این نگارخانه به نمایش آثار هنرمندان عرصه تسجمی می‌پردازد.

هم‌چنین نمایشگاه مستطاب آمریکا ویژه برنامه دیگر فرهنگسرای اندیشه است که با همکاری خانه فرهنگ نیایش در فضای مجازی برگزار می‌شود. این نمایشگاه با محوریت به تصویر کشیدن تلاش‌های جبهه مقاومت در برابر استکبار راه‌اندازی شده و فلش‌کارت‌هایی با همین موضوع را در فضای مجازی به اشتراک می‌گذارد.

تجدید میثاق با خانواده شهدا در «پنجشنبه‌های شهدایی»

پاسداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس از موضوعات مهمی است که هرگز نباید مغفول بماند. تفقد و دلجویی از خانواده مکرم و معزز شهدا یکی از اقداماتی است که می‌تواند یاد و خاطره شهدا را برای مردم زنده نگه دارد و سبک زندگی آنان را ترویج کند.

فرهنگسرای اندیشه در ویژه برنامه «پنجشنبه‌های شهدایی» تلاش کرده تا شهدای منطقه 7 را معرفی کرده و شهروندان محله را با فضائل اخلاقی و معنوی این شهدا آشنا کند. این ویژه برنامه پنجشنبه هر هفته برگزار شده و در فضای مجازی بارگذاری می‌شود.

همچنین خانه فرهنگ نیایش نیز در برنامه دیگری با نام «نوای بهشتیان» که برای گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال جنگ تحمیلی است، شهدای منطقه 7 را همراه با تصویر و خلاصه‌ای از زندگی‌نامه‌شان در فضای مجازی معرفی می‌کند.

براساس این گزارش، خانه قرآن فرهنگسرای اندیشه نیز فعالیت‌های مذهبی و دینی خود را با محوریت موضوعات روز دنبال می‌کند. از جمله فعالیت‌های این مرکز می‌توان به راه‌اندازی پویش «ما عاشق محمدیم» در فضای مجازی با محوریت ترویج فضائل اخلاقی پیامبر مکرم اسلام(ص) و ویژه برنامه «قصه‌های کودکان» با موضوع آشنایی کودکان و نوجوانان با داستان زندگی پیامبران در قالب کلیپ‌های تصویری کوتاه اشاره کرد.

از دیگر برنامه‌های فرهنگسرای اندیشه که جنبه آموزشی دارد می‌توان به توصیه‌های بهداشتی برای مقابله با ویروس کرونا، انیمیشن‌های آموزنده با موضوعاتی نظیر احترام به حقوق همسایگان، احترام به سالمندان، کمک به معلولین و ... اشاره کرد.

 

پایان پیام/32

منبع: شبستان

کلیدواژه: معرفی کتاب های برتر نگارخانه فرهنگسرای اندیشه فرهنگسرای اندیشه فضای مجازی کلاس های آموزشی ویژه برنامه باشگاه فیلم راه اندازی معرفی شده کلاس ها کتاب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۵۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده

محمدطیب صحرایی، استاندار کرمانشاه در اولین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی استان در سال جاری، کتابخانه‌ها را نیاز ضروری برای داشتن یک جامعه زنده و پویا عنوان کرد و گفت : از هیچ تلاشی برای توسعه کتابخانه‌ها دریغ نمی‌کنیم.

وی با اشاره به شرایط اقتصادی کشور و استان گفت: قطعا ساخت کتابخانه یک اولویت ضروری است، اما در شرایط فعلی وقتی در کنار سایر اولویت‌های دیگر قرار می‌گیرد شاید نتوانیم آنطور که باید به آن اعتبار اختصاص دهیم.

استاندار کرمانشاه با انتقاد از عملکرد دولت قبل در افتتاح نمایشی پروژه‌ها، گفت: متاسفانه اقداماتی در سال‌های گذشته صورت گرفته که بار مالی آن در حال حاضر به استان تحمیل می‌شود و همین امر موجب شده مجبور شویم این کار‌های برزمین مانده و مهم را اولویت قرار دهیم.

صحرایی گفت: بطور مثال در گذشته جشن «پایان بازسازی مناطق زلزله زده» را برگزار کردند، درحالیکه کلی پروژه نیمه کاره از زلزله باقی مانده بود. برپایی این جشن مقارن شد با حذف ردیف اعتباری بازسازی مناطق زلزله استان در بودجه کشور و همین امر موجب شده نتوانیم برای ادامه بازسازی اعتبار بگیریم.

صحرایی گفت: بر اساس برآورد صورت گرفته برای تکمیل ساختمان‌های دولتی نیمه کاره در این مناطق حداقل به ۲۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم و این درحالیست که دستمان در این شرایط به جایی بند نیست.

استاندار کرمانشاه گفت: اقدام دیگر بحث تاخیر در بازسازی فرودگاه کرمانشاه بود. فرودگاهی که می‌توانست با ۸۰ میلیارد تومان بازسازی شود و محلی برای تردد مردم، گردشگران و تجار شود، به دلایل سیاسی و انتخاباتی، انجام کار را به تاخیر انداخته و یک باند مچاله شده برایمان به جا گذاشتند که با وجود اینکه تاکنون ده‌ها میلیارد تومان خرج آن کرده ایم، اما هنوز کار آن تمام نشده و بازهم اعتبار می‌خواهد.

صحرایی به راه آهن ملایر-کرمانشاه هم اشاره و تصریح کرد: این پروژه هم درحالی افتتاح شد که کلی نواقص در خط آن وجود داشت و قطار به دلیل جوش کاری‌های نهایی که انجام نشده نمی‌تواند در برخی قسمت‌های مسیر با سرعت بیشتر از ۶۰ کیلومتر در ساعت حرکت کند و برای رفع این نواقص حداقل هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

استاندار کرمانشاه گفت: در این شرایط مجبور به اولویت بندی هستیم تا پروژه‌های ضروری را به سرانجام برسانیم، اما این به معنی نیست که کتابخانه‌ها را رها کنیم.

وی با اشاره به سفر دور دوم هیات دولت به استان، گفت: باید برای این سفر آماده شویم و به نظر می‌رسد یکی از پروژه‌های قابل طرح در این سفر، پروژه کتابخانه مرکزی کرمانشاه باشد.

صحرایی از مسئولین نهاد کتابخانه‌های استان خواست تا پروژه کتابخانه‌های نیمه کاره در مناطق زلزله‌زده را هم در اولویت‌های بعدی برای طرح در این سفر قرار دهد.

استاندار کرمانشاه با تاکید بر لزوم پیگیری یک رویکرد ترکیبی در حوزه کتاب و کتابخوانی، گفت: در این رویکرد ترکیبی هم باید به مباحث فیزیکی و عمرانی در حوزه کتاب و کتابخوانی توجه شود و هم به مسائل نرم افزاری این حوزه پرداخت شود.

صحرایی گفت: در رویکرد ترکیبی، بخشی از کار پیگیری پروژه‌های عمرانی حوزه کتابخانه هاست. در این بخش می‌توان از ظرفیت سایر مراکز هم استفاده کرد، بطور مثال می‌توان در مناطق زلزله زده از ظرفیت مساجد در حوزه کتاب و کتابخوانی بهره گرفت.

استاندار کرمانشاه گفت: بخش دیگر کار در این حوزه باید در زمینه ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی متمرکز شود. نباید معطل تکمیل زیرساخت‌ها باشیم و بعد از آن سراغ ترویج فرهنگ کتابخوانی برویم. باید از همین حالا اقدام کنیم و اگر تعداد مراجعان کتابخانه‌ها افزایش یابد قطعا مسیر برای ساخت کتابخانه‌های بیشتر هموار می‌شود.

صحرایی گفت: در این مسیر باید در و دیوار شهر هم فرهنگ کتابخوانی را تبلیغ کند و نیاز است که در این زمینه نهاد کتابخانه‌ها با شهرداری‌ها همکاری ویژه‌ای داشته باشد.

وی افزود: علاوه بر این اقدامات باید رویداد‌ها و مسابقات خاص در حوزه کتاب و کتابخوانی توسعه یابد. همچنین باید چندین کتاب خاص بطور شاخص و از طرق مختلف در طول سال در سطح جامعه معرفی شوند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • حمله عنابستانی به رشیدی کوچی: به دروغ طرح صیانت را فیلترینگ معرفی کرد /از او پرسیدم طرح را خوانده ای گفت نه /با کج فهمی به فضای مجازی ظلم کرد
  • شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت
  • شعر «موسی عصمتی» در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت
  • همایش حکمت مطهر ۱۱ اردیبهشت برگزار می‌شود/رونمایی از ۵ کتاب و برپایی بیش از ۱۲۰ برنامه ملی
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • اجرای بیش از ۱۰ عنوان برنامه در هفته عقیدتی و سیاسی مهرستان
  • ۳۷۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه ۲ افتتاح نمایشی در کرمانشاه
  • معرفی یمن به عنوان مهمان ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاههای کتابخوانی تمدید شد
  • یمن میهمان ویژه سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد