Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، جلسه مرجعیت علمی با حضور دکتر علی اکبر حقدوست معاون آموزشی وزارت بهداشت، دکتر شهرام یزدانی معاون پژوهشی مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش پزشکی، معاونین آموزشی، مدیران مراکز مطالعات و توسعه آموزش و مسئولین بسته های مرجعیت علمی دانشگاه های علوم پزشکی به صورت مجازی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه دکتر علی اکبر حقدوست خاطرنشان کرد: اکنون در نقطه حساسی از عملیاتی سازی کلان پروژه برنامه ریزی، تمهید راهبری و پایش نیل به مرجعیت علمی در علوم پزشکی کشور قرار داریم و باید به دقت بتوانیم در جهت پیاده سازی آن اقدام کنیم تا افق جدیدی از تعالی علمی در دانشگاه های علوم پزشکی بروز و ظهور یابد.

وی افزود: در سطح کشور نیز حرکت هایی در بحث پیاده سازی مرجعیت علمی آغاز شده است و همه مسئولین عالی آموزشی و فرهنگی کشور در بیانی مشترک هستند که، تلاش کنند تا این اقدام به صورتی مطلوب و شایسته پیاده شود.

معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه اگر در سیاست سازی، تصمیم سازی ها و تصمیم گیری ها مشارکتی عمل کنیم به نتیجه مطلوب می رسیم، تاکید کرد: این پروژه تا کنون ارتباط تنگاتنگ و تعامل نزدیکی با دانشگاه ها داشته است. از این مشارکت مطلوب می توان نتیجه گرفت که در دانشگاه ها بر نیاز به این موضوع اشراف قابل قبولی وجود دارد و همه تشنه حرف های تازه ای هستیم که راهگشا باشد.

وی با اشاره به اینکه اگر این همفکری و مشارکت به صورت دقت در موضوع، بحث و تحلیل مطالب ارسالی در اتاق های فکر دانشگاه ها نیز صورت بگیرد و بازخورد ارائه شود می توان نقشه علمی ایده آل را بدست آورد، اظهار امیدواری کرد نتیجه این جلسه می تواند مسیر علم و تعالی دانشگاه های علوم پزشکی و به تبع آن کسر مهمی از علم کشور را رقم بزند.

در ادامه جلسه دکتر شهرام یزدانی معاون پژوهشی مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: همه دانشگاه های علوم پزشکی به واسطه دریافت کتاب ها و سلسله گفتارهای مرجعیت علمی منتشر شده از سوی نصر، و همچنین اولین کتاب حاصل از نتیجه ارزشیابی و تحلیل داخلی توانایی های علمی دانشگاه خود در حال حاضر به شدت درگیر بحث مرجعیت علمی شده اند.

وی افزود: بحث مرجعیت علمی چند سالی است که در سطح کشور و در سالهای اخیر در سطح وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی به طور جدی مطرح شده است؛ و اجرای این طرح با همکاری وزارت بهداشت و مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش پزشکی و دانشگاه های علوم پزشکی نقطه عطف این موضوع است.

یزدانی گفت: در این پروژه بحث مرجعیت علمی از مسیر تمایز رسالت آکادمیک جستجو می شود. هر چند تمایز رسالت آکادمیک می تواند به بهانه های مختلفی شکل بگیرد اما یکی از مباحث مهم آن می تواند نیل به مرجعیت علمی باشد و لذا شناسایی مزیت رقابتی دانشگاه ها قدم اول در این پروژه بود که در نصر پیگیری شده است.

وی با اشاره به شناسایی مزیت های رقابتی تمامی دانشگاه های علوم پزشکی کشور اظهار داشت: اتفاق دیگری که در این مسیر افتاد این بود که سعی شد تا نقاطی که می تواند سکوی پرش هر دانشگاه علوم پزشکی به سمت آینده ای متمایز تر باشد مشخص شود و با اخذ نظر دانشگاه ها در قالب کتاب های قرمز به دانشگاه ها ارسال شده است.

معاون پژوهشی مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش پزشکی افزود: قدم های بعدی آن است که بعد از آنکه دانشگاه ها نیز  انتخاب نقطه تمایز خود را انجام داده و نهایی کردند، نقشه راه تمایزی دانشگاه های علوم پزشکی را ترسیم کنیم و در نهایت با انتشار کتاب های سبز، توافقنامه هایی بین وزارتخانه و دانشگاه های علوم پزشکی صورت می پذیرد.

وی گفت: آنچه مهم است آن است که بعد از گذشت چند سال ازطرح  مباحثی مثل مرجعیت علمی، ماموریت های ویژه، رسالت تمایز یافته، ماموریت مداری و قطب های علمی، خط و ربط های این مباحث به هم متصل شده و بخش زیادی از این ابهامات اکنون برطرف شده است.

کد خبر 5086532

منبع: مهر

کلیدواژه: مرجعیت آموزش پزشکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه های علوم پزشکی مرکز ملی تحقیقات راهبردی آموزش پزشکی شهرام یزدانی محسن فخری زاده دانشگاه های علوم پزشکی آزمون دکتری تخصصی حمله تروریستی سازمان سنجش وزارت علوم تحقیقات و فناوری ویروس کرونا دوره های فراگیر ارشد دانشگاه ها دانشگاه پیام نور دوره دکتری منصور غلامی روز دانشجو تحقیقات راهبردی آموزش پزشکی دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت مرجعیت علمی دانشگاه ها مرکز ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۶۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، ماده واحده «انتخاب نمایندگان شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیأت‌های عالی تجدیدنظر وزارتین علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی» که در جلسه ۸۹۷ مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۸ شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است؛ به شرح ذیل برای اجرا ابلاغ شد:

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

دانشگاه آزاد اسلامی

«ماده واحده- در اجرای بند ۵ ماده ۲ مصوبه تجمیعی- تکمیلی «خروج تصمیمات و آرای صادره از هیأت‌ها و کمیته‌های تخصصی وزارتین علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سازمان سنجش آموزش کشور و سایر مراکز آموزشی و پژوهشی در خصوص امور و شئون علمی، آموزشی و پژوهشی از شمول صلاحیت دیوان عدالت اداری و سایر مراجع قضائی و تشکیل هیأت‌های عالی تجدیدنظر» (مصوب جلسه ۸۹۵ مورخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی) و با استناد به تبصره ۲ این مصوبه؛ آقای محمدرضا مخبر دزفولی به‌عنوان نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیأت های عالی تجدیدنظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه آزاد اسلامی، ابقاء و آقای سید سعیدرضا عاملی به عنوان نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیأت عالی تجدیدنظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، انتخاب می‌شوند».

کد خبر 6097998

دیگر خبرها

  • ضرورت بهره‌گیری از هوش مصنوعی و نانو فناوری در حوزه پزشکی
  • عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • افزایش حق الزحمه دستیاران پزشک به ۱۵ میلیون تومان
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • ۲۰۰ نفر در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی جذب می شوند
  • انعقاد تفاهم نامه علمی بین دانشگاه علوم پزشکی یزد و اندونزی
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند