Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار سمنان گفت:حفظ اشتغال موجود در بنگاه های اقتصادی و تولیدی در استان به واسطه شیوع بیماری کرونا و تشدید محدودیت ها، از اولویت های اصلی در استان است.

به گزارش خبرگزاری برنا از سمنان؛ استاندار سمنان روز چهارشنبه ۱۲ آذر در جلسه ویدئو کنفرانسی کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری استان با بیان اینکه با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور و همچنین استان محدودیت هایی در زمینه اشتغال بوجود آمده، از پرداخت ۸۳ درصدی تسهیلات اشتغال زایی روستایی و عشایری در استان خبر داد و ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات صورت گرفته توسط اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان، گفت: امروز اولویت اصلی ما در استان حفظ اشتغال موجود و پس از آن تلاش برای ایجاد فرصت های شغلی جدید و رسیدن به سقف تعهدات در زمینه اشتغال است که در این راستا نیاز است تا بحث تسهیلات کرونا و عدم استقبال مطلوب از این فرصت، آسیب شناسی شده و اقدامات لازم در این خصوص به منظور بهره گیری حداکثری و رونق و جهش تولید در استان در دستور کار قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه در بحث بیمه بیکاری در استان‌ پرداخت ها به موقع و منظم صورت‌ گرفت و هیچگونه اعتراض کارگری در این بخش را شاهد نبودیم که جای تقدیر و تشکر از مسئولین ذیربط دارد، تصریح کرد: بازگشت بالغ بر ۳ هزار نیروی اشتغال به چرخه تولید در واحد ها و بنگاه های اقتصادی و تولیدی استان نشان از رونق تولید و حرکت به سمت جهش تولید علی رغم شیوع ویروس کرونا دارد.
استاندار سمنان اذعان داشت: در حال حاضر بالغ بر یک هزار و ۷۰۰ پرونده تسهیلات اشتغال زایی به مبلغ ۲۸‌میلیارد تومان در بانکها در حال بررسی است که با پرداخت این مبلغ و اجرایی شدن طرح ها، زمینه اشتغال ۲ هزار و ۷۰۰ نفر دیگر در استان فرآهم می شود که نیاز است بانکها هرچه سریعتر این موارد را تعیین تکلیف نمایند.
وی با تاکید بر فعال تر شدن شورای اشتغال شهرستان ها و تلاش فرمانداران برای تقویت مشاغل آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا و حرکت در جهت محورهای راهبردی کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری استان، خاطر نشان کرد: حتی اشتغال یک فرد نیز می تواند معیشت یک خانواده در جامعه را تحت تاثیر قرار دهد و نیاز است تا مسئولین به دور از کاغد بازی و دلسرد کردن مردم، زمینه تسهیل امور را با استفاده از منابع موجود، بخش خصوصی و فعال سازی بازار سرمایه و قرار گرفتن در کنار مردم، فراهم‌کنند.
آشناگر محدودیت های بوجود آمده در منابع اعتباری در کشور و همچنین کاهش سرمایه گذاری خارجی را از مولفه هایی برشمرد که می تواند بر جهش تولید اثرات منفی داشته باشد و افزود: این موارد نباید به عاملی برای دلسردی، یاس و بی انگیزگی در بخش صنعت و تولید استان و کشور تبدیل شود و می توان با استفاده از منابع موجود دولتی، ظرفیت بخش خصوصی و استفاده از فرصت های بازار سرمایه، همراه با اصلاح بهره وری در بخش های مختلف، در جهت عمل به شعار سال و تقویت و جهش تولید گام برداشت.
وی عنوان کرد: بازار سرمایه با اقبالی که از سوی مردم مواجه شده بود، ظرفیتی بسیار مهم و مطلوب برای تامین منابع مالی برای اجرای پروژه ها و طرح های عمرانی شاخص و همچنین تقویت بخش صنعت و تولید بود که متاسفانه با برخی اقدامات نابجا و کارشکنی برخی حقوقی های شرکت ها، دچار آسیب شد که خوشبختانه در حال حاضر با اقدامات دولت و مجلس، نشانه هایی از امید روشن شده و اعتماد عمومی مردم مجدد به بازار سرمایه بازگشته است که این امری ارزنده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: تمامی محورهای اقدامات اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و ... در روستاهای شهرستان های استان باید بر اساس اسناد توسعه اقتصادی تدوین شده استوار باشد تا بتوان از این مرجع کامل و جامع و مطالعات کارشناسی برای توسعه استان حداکثر بهره را برد.
استاندار سمنان در پایان ضمن تاکید بر تسریع در روند نهایی سازی اقدامات و راه اندازی و ثبت شرکت سرمایه گذاری استانی سهام عدالت استان سمنان، گفت: باید تلاش کنیم تا با نهایی سازی و وارد شدن این شرکت به بازار بورس، مردم استان که دارای سهام عدالت بوده و روش سهامداری غیرمستقیم را انتخاب نمودند، هرچه زودتر از سود و منفعت این سهام برخوردار شوند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استاندار سمنان سرمایه گذاری بازار سرمایه جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۶۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم و بیکاری چالش بزرگ لرستان/ زمینه برای سرمایه‌گذاری فراهم شود

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«محمدرضا ملکشاهی‌راد» از حوزه خرم‌آباد به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم‌بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش‌بینی می‌کنید؟

احزاب ما آن‌قدر در کشور قوی نیستند که در مجلس بگوییم که کرسی داشته باشند، هر چند مؤتلفه اسلامی در همه ادوار در مجلس تعدادی از کرسی‌ها را در مجلس داشته است، اما این بار دو جبهه ائتلاف و شورای وحدت مطرح هستند که در بین اصول‌گرایان می‌توانند بیشترین تعداد نمایندگان را در مجلس آینده داشته باشند، جریانات اصلاح طلب هم قطعاً نیروهایی در کشور دارند.‌

مهم‌ترین موضوعی که باتوجه‌به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده موردتوجه قرار بگیرد، چیست؟

اولویت اول من کنترل تورم و گرانی است، دوم بالابردن توان قدرت خرید مردم است، حمایت جدی از سرمایه‌گذار در کشور یکی دیگر از اولویت‌ها است به دلیل اینکه بخش عمده‌ای از کشور با بحث اشتغال و بیکاری جوانان روبرو است، حتی استانی مانند لرستان دیگر به استان‌های دیگر مهاجرت می‌کنند، چون شرایط سرمایه‌گذاری در آن فراهم نشده است، باید قوانینی وضع شود تا بخش خصوصی بیشتر احساس امنیت دررابطه‌با سرمایه‌گذاری کند، بحث واردات و صادرات و امتیازاتی که باید در نظر گرفته شود از دیگر اولویت‌ها است، به طور مثال در بحث واردات خودرو نباید این‌قدر معطل می‌کردند، الان پشت این قضایا مافیا قرار دارد و باید با آنها مبارزه کرد، اقتصاد را باید از چنگال افرادی که تشکیلات مافیایی دارند درآورد، واگذاری شرکت‌های دولتی با شرایطی که با بتوانند روند تولید و اشتغال را ادامه بدهند باید موردنظر قرار گیرد، قانون خصوصی‌سازی را باید اصلاح و تقویت کرد، دولت نباید خود را رقیب بخش خصوصی بداند، بلکه باید حامی بخش خصوصی باشد.‌

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

من تجربه‌ای در کمیسیون عمران دارم، اما اصرار من این است که در کمیسیون بودجه مجلس باشم.

۴- مهم‌ترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راهکاری دارید؟

تورم و بیکاری چالش بزرگ، سخت و ناهموار لرستان است، لزوم احیای کارخانه‌های کوچک و بزرگ، درعین‌حال تقویت سرمایه‌گذاری در استان برای رفع این چالش، همسان‌سازی حقوق بازنشستگان، حق آبه استان، سدسازی، ساماندهی کارکنان دولت، استخدام بازمانده‌های حق‌التدریس به‌خصوص مدارس غیرانتفاعی باید مورد توجه قرار گیرند.

کد خبر 6083419

دیگر خبرها

  • آغاز بکار بنیاد خیریه برنا در استان سمنان
  • علی ربیعی: حدود 5 میلیون نفر در دانشگاه‌ها در حال تحصیل هستند/ رابطه معناداری بین رشته‌های تحصیلی و فرصت‌های شغلی موجود وجود ندارد/ بخش اعظمی از جمعیت فعال تحصیل کرده، دچار نوعی فاصله بین وضع موجود و انتظار از زندگی شده‌اند
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • فرمانده کل قوا از وضعیت موجود رضایت مطلق ندارند
  • رئیس دفتر فرمانده معظم کل قوا: رهبر انقلاب از وضعیت موجود رضایت مطلق ندارند
  • محور اصلی کار خود را توجه به کسب‌وکار و اشتغال مردم گذاشته‌ام
  • رزن و درگزین باید با مشارکت مردم از کشاورزی به سمت صنعتی شدن برود
  • صداو سیما در کنار تولید کنندگان
  • تورم و بیکاری چالش بزرگ لرستان/ زمینه برای سرمایه‌گذاری فراهم شود
  • اولویت مجلس آینده باید معیشت مردم و بهبود وضعیت اشتغال باشد