Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهیه کننده و مجری مسابقه تلویزیونی «عصر جدید» درباره توقف تولید این برنامه توضیحاتی را ارائه کرد.  به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، احسان علیخانی به همراه داوران عصر جدید در گفت وگویی اینترنتی درباره سرنوشت «عصر جدید» توضیحاتی را ارائه کردند.

بنا بر این گزارش، در ابتدای این گفتگو علیخانی به شیوع کرونا اشاره کرد و گفت: این روز‌ها شرایط سختی را سپری می‌کنیم و برخی از مردم در پی ابتلا به این بیماری عزادار شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما هم مانند خیلی از صنوف و مشاغل دیگر درگیر این ماجرا هستیم. این روز‌ها ما در تهران و سر کار هستیم، اما نه مثل قبل و تقریبا همه این شرایط را درک می‌کنند.

وی ادامه داد: البته برخی هنوز کرونا را باور ندارند و این برای ما شگفت انگیز و عجیب است! آن‌هایی که اهل تفکر هستند، متوجه هستند که با یک اتفاق جهان گیر روبرو هستیم که کنترل هم نشد.

در بخش دیگر این گفتگو آریا عظیمی نژاد در پاسخ به سوال علیخانی که آیا با این شرایط می‌توانستیم برنامه را ضبط کنیم؟ پاسخ داد: قطعا نمی‌توانستیم. چون خود ما بدون تماشاگر حدود ۳۰۰ نفر هستیم که شرایط را سخت و دشوار می‌کند. در مقطعی هم که عده‌ای تعدیل شدند، باز هم حدود ۲۰۰ نفر در برنامه حضور داشتند.

پس از آن علیخانی ادامه داد: تقریبا ۹۰ درصد از شرکت کنندگان از شهر‌های دیگر به برنامه می‌آیند و آن‌ها خانواده دارند و همچنین ما گروه‌های پر تعداد هم داریم. به عنوان مثال گروهی داریم که ۶۰ نفر عضو دارد و حداقل هم باید ۲ روز در تهران باشند و تمرین کنند و حتی در این میان خانواده شان هم درگیر شوند. در حال حاضر برخی برنامه‌های تلویزیونی در حال تولید هستند، اما حتما گروه‌های کوچکی دارند، ولی ما اگر بخواهیم ضبط کنیم، حداقل ۵۰ نفر درگیر می‌شوند که کار را سخت می‌کند.

پس از آن امین حیایی نیز ضمن عرض تسلیت به خانواده‌های داغدار و مخصوصا هنرمندان، گفت: در این روز‌های کرونایی تنها را همین صبوری کردن است و اینکه منتظر باشیم تا واکسن واقعی به دستمان برسد. در این شرایط باید دو طرف درخواست‌ها را نگاه کنیم، اول باید دولت کمک کند و دوم مردم هم همراهی کنند. این مسئله را باید با هم حل کنیم و کارهایمان همگانی باشد. این مرحله را هم رد می‌کنیم و پشت هر سختی روز‌های شادی را خواهیم داشت.

به گزارش فارس، علیخانی در بخش دیگر این گفتگو درباره تولید ادامه «عصر جدید» توضیح داد: برای من به عنوان تهیه کننده بهتر بود که کار را تولید کنیم، ولی چون از مهر ۹۸ برنامه را آغاز کردیم و ۱۸ ماه هم درگیر بودیم، نمی‌دانستیم که کار کی به پایان می‌رسد و امیدوارم اگر خدا کمک کند بتوانیم تا نوروز ۱۴۰۰ آن را به پایان برسانیم. ضمن اینکه ما در این کار درگیر هزینه‌های کمرشکنی هستیم. ۹۰ درصد شرکت کنندگان برنامه از شهرستان می‌آیند و نمی‌توانند با ماسک تمرین کنند. خانواده درگیر بودند و منع تردد هم وجود داشت وگرنه ما دوست داریم کار را زودتر آغاز کنیم.

در ادامه علیخانی با بشیرحسینی نیز گفت وگویی داشت که بشیرحسینی در این گفتگو عنوان داشت: من هم مثل دیگران، اطرافیانم دچار کرونا و هم عزادار شدند. پدر و مادر خود من دو بار به کرونا مبتلا شدند و روز‌های نگران کننده‌ای داشتیم.

وی ادامه داد: متاسفانه این روز‌ها با مرگ‌های غریبانه و بدون مراسمی مواجه هستیم و در این قرنطیه باید با خدای خود خلوت کنیم. خدا خواست یک بار دیگر به ما فرصت بدهد تا در خود بازنگری کرده و با خود خلوت کنیم. باید پیام‌های بزرگ‌تری را دریافت کنیم از جمله اینکه انسان نباید به خودش مطمئن شود.

رویا نونهالی دیگر داور عصر جدید نیز در سخنانی عنوان داشت: من با اینکه افراطی مراقب بودم، اما باز هم مبتلا شدم و پس از ۱۴ روز قرنطینه جواب تستم منفی شد. این روز‌ها خیلی‌ها نظیر خود من سر کار هستیم، اما برنامه «عصر جدید» کار پر خطری است.

علیخانی در بخش پایانی این گفتگو گفت: تئاتری‌ها در این دوران ضربه سختی خوردند و تا به حال شبکه درباره ما صبوری کرده و بچه‌ها هم همدلی کرده اند. ما تا به حال در ۲ مرحله توقف داشته ایم و این مرحله سوم است. همه این‌ها می‌تواند دلایلی برای نابودی یک کار باشد، اما من امیدوارم بتوانیم در نهایت تا تحوبل سال فینال کار را ضبط کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: عصر جدید احسان علیخانی شبکه سوم سیما روز ها عصر جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۷۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بُن‌ پاشی در نمایشگاه کتاب؟ +توضیحات رئیس نمایشگاه کتاب

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، یاسر احمدوند رئیس سی و پنجمین نمایشگاه کتاب تهران در نشست خبری این رویداد در پاسخ به پرسش خبرنگار آنا درباره شائبه توزیع بی ضابطه بُن کتاب در دوره  قبلی نمایشگاه گفت: سیستم توزیع بن کتاب اینطور است که یک مجموعه برای مخاطبان یا کارکنانش مبلغی را درنظر میگیرد و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم حداکثر تا بیست درصد از آن مبلغ را اضافه میکند.

وی افزود: مثلاً اگر یک نهاد مبلغ یک میلیارد تومان بن کتاب بخرد، وزارت فرهنگ و اراشد اسلامی هم دویست میلیون تومان به آن اضافه میکند. وی در این باره افزود: این بُن با هدف افزایش سرانه کتابخوانی و خرید کتاب به سازمان‌ها و نهادها اعطا شده است.

احمدوند اظهار داشت: بنابراین تحت عنوان «بُن رایگان» چیزی به نهادها اعطا نشده است، به برگزار کنندگان مبالغ ناچیزی تعلق گرفته که برای تشکر و دیگر فعالیت‌هایشان اما این مبلغ با مبالغی که مطرح می‌شود خیلی فاصله دارد.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توضیحات وزیر کشور درباره وضعیت کشتی توقیف شده
  • تدارک ۳۰ ویژه برنامه در هفته بسیج سازندگی/ فعالیت ۶۰۰ گروه جهادی در گرگان
  • حق مسکن افزایش پیدا کرد؟ | توضیحات مهم مدیرکل روابط کار وزارت تعاون
  • بُن‌ پاشی در نمایشگاه کتاب؟ +توضیحات رئیس نمایشگاه کتاب
  • آغاز ساخت المان مزار شهید مدافع وطن احسان بابایی
  • توضیحات جدید پلیس از ربودن یسنا + جزئیات
  • توضیحات شهردار منطقه 22 درباره زمان بازگشایی بزرگراه خرازی
  • توضیحات شهردار منطقه درباره زمان بازگشایی بزرگراه خرازی
  • گفت‌وگوی ویژه با احسان اصولی و پاسخ به مهم‌ترین سوالات
  • توضیحات فولاد ازنا در مورد یک خبر