Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مدیرکل صدا و سیمای مرکز فارس گفت: در آیین پایانی این اجلاس؛ صدا و سیمای مرکز فارس ۲ تندیس در حوزه‌های ساختمان و تاسیسات با مدیریت مهندس محمد دوکوهکی و فناوری اطلاعات مهندس جمال الدین حاتمی و ۶ لوح تقدیر در حوزه‌های ساختمان و تاسیسات و فناوری اطلاعات، ارتباطات زمینی و ماهواره‌ای و فرستنده‌های رادیویی را کسب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سهرابی اضافه کرد: در این اجلاس، از جمع ۱۶ طرح و ایده برتر و ممتاز از سراسر کشور، معاونت فنی صداوسیمای مرکز فارس ۳ طرح و ایده برتر را به خود اختصاص داد.

سهرابی افزود: این سه طرح شامل سامانه ارسال ماهواره‌ای در حوزه پدافند غیرعامل با طراحی محمدحسین غفاری و همکاری علیرضا برخان، مجتبی ناصری، باقر کشتکار و میلاد علیان؛ در حوزه فرستنده‌های رادیویی طرح مانیتورینگ درصد مدولاسیون و محاسبه تاخیر سیگنال دریافتی از گیرنده رادیویی موج متوسط طراحی محمدباقر محمد ابراهیمی و برنامه نویسی شاهین مرآتیان و در حوزه تاسیسات طراحی تابلو فرمان و کنترل مولد ۸۷۵ کیلو ولت آمپر از کنترل رله‌ای به پی ال سی با طراحی مهندس محمد دوکوهکی و همکاری مهندس سعید دلاور و محمود حسن شاهی است.

مدیرکل صدا و سیمای فارس گفت: امسال در هفدهمین اجلاس فناوری رسانه ملی، صدا و سیمای مرکز فارس توانست بیشترین طرح‌ها و ایده‌های خلاقانه را که در مجموع تعداد ۲۳ طرح و ایده خلاقانه در بین مراکز ۳۰ گانه کشور بود به دبیرخانه این اجلاس ارسال کند.

هفدهمین اجلاس فناوری رسانه ملی از نهم تا یازدهم آذر به صورت ارتباط تصویری با مراکز ۳۳ گانه صداوسیمای استان‌ها برگزار شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صداوسیمای فارس اجلاس فناوری رسانه ملی سیمای مرکز فارس صدا و سیمای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۷۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی

مرتضی عباس‌زاده، سرپرست مرکز تحقیقات رباتیک و فناوری‌های نرم دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در گفت‌وگو با خبرنگار آنا پیرامون برنامه‌های مرکز رباتیک این مرکز گفت: مرکز تحقیقات رباتیک از دو سال قبل به انجام فعالیت‌های ویژه‌ای از جمله طراحی و ارائه وسایل هدایت شونده خودران پرداخته است و هم اکنون با یک تیم ۲۰ نفره از سرای نوآوری، مرکز رشد و مرکز تحقیقات در حال فعالیت و پیش بردن پروژه‌های مختلف در این زمینه است. وسایل نقلیه خودکار دارای چرخ‌های مخصوصی که ما بزرگترین چالش ما تهیه آن‌ها بود که خداروشکر توانستیم با تولید آن خودکفا شویم و نمونه ایرانی این چرخ را طراحی و پیاده کنیم.

وی در ادامه افزود: طی جلساتی که با وزارت دفاع برگزار کردیم قرار شد یکسری ربات هوشمند در جهت تأمین نیاز‌های آنها طراحی و تولید شود؛ زیرا با توجه به حساسیت این حوزه لازم است برخی وسایل در محیط‌های خاصی جا‌به‌جا شوند که ممکن است برای انسان خطر آفرین باشد و این موضوع می‌تواند موفقیت‌های بزرگی در بحث دفاع به‌دست آورد.

سورتینگ و انبارگردانی با ربات‌های هوشمند 

عباس زاده در ادامه گفت: از سوی دیگر با توجه به افزایش خرید‌های اینترنتی و دریافت بسته‌های پستی از سوی مردم نیاز به فناوری و استفاده ربات‌ها بیش از پیش احساس می‌شود. از این رو طی صحبت‌ها و تعاملاتی که با شرکت ملی پست انجام شد، قرار است ربات‌هایی برای استفاده در سورتینگ و انبارگردانی هوشمند طراحی و تولید شود و با قابلیت‌های لازم شرکت پست، با ابعاد کاربردی در اختیار آنها قرار بگیرد. این ربات‌ها می‌توانند به صورت ۷-۲۴ و محیط تاریک کار کنند که این موضوع باعث سرعت در خدمات رسانی و صرفه جویی در انرژی می‌شود.

سرپرست مرکز تحقیقات رباتیک و فناوری‌های نرم دانشگاه آزاد اسلامی از دیگر پروژه‌های در دست این تیم گفت: موضوع بهداشت در کارخانه‌های داروسازی بسیار حائز اهمیت است و بهتر است جا‌به‌جایی و حمل دارو بدون دخالت انسان صورت بگیرد از این رو شرکت‌های داروسازی هم تمایل زیادی به مکانیزه کردن این خدمات دارند هرچند که این اتفاق پیش‌تر در کشور‌های نظیر آلمان، ژاپن، آمریکا رخ داده و با این رویکرد ما نیز به این سمت حرکت می‌کنیم که بتوانیم ربات‌های داخلی و برای این کار ارائه کنیم.

تفاوت ربات با دستگاه چیست؟

وی در ادامه با اشاره به تفاوت‌های دستگاه با ربات افزود: هرچقدر یک دستگاه به سمت هوش مصنوعی پیش برود ربات‌تر می‌شود به این معنی که می‌تواند رفتار‌ها و عکس العمل‌های مختلفی داشته باشد، هرچه هوش مصنوعی را کم کنیم به سمت دستگاه بودن پیش می‌ورد، پس وقتی صحبت از ربات هوشمند می‌کنیم نرم افزار‌های هوشمند و هوش مصنوعی مربوط به یک صنعت خاص در نظر می‌گیریم. هدف ما این است که برای صنایع ربات طراحی و تولید کنیم نه صرفاً دستگاه که به این هدف رسیدیم و خوشبختانه صنایع این موضوع را پذیرفتند و قبول کردند که محصولات ایرانی می‌توانند درحوزه وارد شوند و حرفی برای گفتن دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصویب طرح جامع اولین شهرک مسکونی دولتی فارس
  • توسعه زیرساخت‌های مخابراتی، شرط تحقق شهر هوشمند
  • پخش مناظره‌های انتخاباتی از صدا و سیمای فارس
  • تامین امکانات مورد نیاز برای برگزاری دومین مرحله انتخابات مجلس
  • پخش دور دوم مناظرات انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف
  • جدول پخش برنامه‌های سیمای مرکز آذربایجان غربی پانزدهم اردیبهشت
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • درخشش گروه سرمایه گذاری غدیر و هلدینگ های زیر مجموعه آن در ششمین نمایشگاه ( ایران اکسپو ۲۰۲۴ )