Web Analytics Made Easy - Statcounter

پلیس بروکسل روز جمعه گذشته به محل برگزاری یک «پارتی جنسی» در طبقه بالای یکی از میکده‌های این شهر یورش برد. برگزاری این مهمانی که با برقراری روابط جنسی بین شرکت کنندگان همراه بود برخلاف مقررات قرنطینه در پایتخت بلژیک محسوب می‌شد.

پلیس به همین دلیل ۲۵ نفر از جمله یک نماینده پارلمان اروپا را که حالا مشخص شده یوژف سایر بود دستگیر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



یوژف سایر بابت نقض مقررات قرنطینه که برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا وضع شده عذرخواهی کرده و رفتار خود را «غیرمسئولانه» خوانده است. علاوه بر این نماینده پارلمان اروپا دستکم دو دیپلمات اتحادیه اروپا نیز در این «پارتی جنسی» حضور داشتند.

یوژف سایر روز یکشنبه اعلام کرده بود که به دلیل «فشار روانی» ناشی از فعالیت سیاسی تصمیم گرفته است تا از عضویت در پارلمان اروپا استعفاء دهد.

او یکی از اعضای ارشد حزب حاکم فیدش در مجارستان به رهبری ویکتور اوربان، نخست وزیر این کشور محسوب می‌شود. یوژف سایر، ۵۹ ساله یکی از کسانی است که در نگارش قانون اساسی کنونی مجارستان در سال ۲۰۱۱ نقش داشت.

وی روز جمعه هنگام یورش پلیس بروکسل به محل «پارتی جنسی» تلاش کرده بود تا از پنجره فرار کند. او استفاده از مواد مخدر در جریان این «پارتی جنسی» را که اکثر شرکت کنندگان در آن مرد بودند رد کرده است.

«یوژف سایر» پس از بازداشت به دلیل اینکه برگه هویتی همراه نداشت به همراه ماموران به خانه خودش انتقال یافت تا هویت او احراز شود. بنا به گزارش‌ها وی با ارائه گذرنامه دیپلماتیک خود مدعی شده بود که مصونیت دیپلماتیک دارد. یوژف سایر که همسرش یکی از وکلا و قضات سرشناس مجارستان است ضمن عذرخواهی از اعضای خانواده خود از آن‌ها تقاضای بخشش کرده است. یوژف سایر و همسرش یک دختر دارند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارلمان اروپا مجارستان پارتی جنسی بروکسل پارسی خبر پارلمان اروپا پارتی جنسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۸۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باکو: اروپا در امور داخلی جمهوری آذربایجان دخالت نکند

وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان اعلام کرد: قصد کسانی که مصوبه پارلمان اروپا علیه آذربایجان را ترویج می‌کنند، منحرف کردن توجه از مشکلات واقعی و فشار اجتماعی-اقتصادی و سیاسی جامعه خود اروپایی است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رسانه‌های جمهوری آذربایجان، وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان به قطعنامه مورخ 25 آوریل پارلمان اروپا واکنش نشان داد.

آیخان حاجی‌زاده رئیس دفتر مطبوعاتی این وزارتخانه مصوبه پارلمان اروپا را بی‌اساس دانست.

به گفته وی، وضعیت حقوق بشر در جمهوری آذربایجان به وضوح تحریف شده است.

حاجی‌زاده خاطرنشان کرد: تصویب خودکار چنین قطعنامه‌های یک‌جانبه و مغرضانه بدون ارزیابی کافی مدت‌هاست که برای پارلمان اروپا عادی شده است. این اقدام چیزی جز دستور سیاسی روشن تعدادی از نیروها در اروپا با هدف بدتر شدن روابط با آذربایجان نیست. در چنین فضایی، اعضای گروه خاصی از پارلمان اروپا که بر اساس ملاحظات داخلی و منافع شخصی خود هدایت می‌شوند، صرفاً مشغول تبلیغ تصویری تحریف‌شده از وضعیت آذربایجان هستند.

او معتقد است: قصد کسانی که تصویب چنین اسنادی را ترویج می‌کنند، منحرف کردن توجه از مشکلات واقعی و فشار اجتماعی-اقتصادی و سیاسی جامعه اروپایی است. علاوه بر این، درخواست برای تحریم آذربایجان تنها روابط بین آذربایجان و اتحادیه اروپا را پیچیده می‌کند.

این مقام وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان از پارلمان اروپا خواست تا در امور داخلی آذربایجان مداخله نکند و از مداخله در دادگاه‌ها دست بردارد.

در 25 آوریل، پارلمان اروپا قطعنامه‌ای در مورد وضعیت حقوق بشر در جمهوری آذربایجان تصویب کرد.

نمایندگان اروپایی از مقامات باکو خواستند فوراً و بدون قید و شرط الهامیز قلی‌اف مدافع حقوق بشر را که در دسامبر 2023 دستگیر شد و سایر زندانیان سیاسی از جمله شهروندان اتحادیه اروپا و سایر کشورها را آزاد کنند.

پارلمان اروپا همچنین از کمیسیون اروپا دعوت کرد تا موضوع «تعلیق مشارکت استراتژیک با جمهوری آذربایجان در زمینه انرژی» را بررسی کند.

از مجموع 529 نماینده شرکت‌کننده در رأی‌گیری، 474 نماینده به این مصوبه رأی موافق، 4 نفر رأی مخالف و 51 نماینده رأی ممتنع دادند.

اعضای پارلمان اروپا اصرار دارند که هرگونه توافقنامه مشارکتی در آینده با آزادی همه زندانیان سیاسی و بهبود وضعیت حقوق بشر در کشور مرتبط باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است
  • پسکوف: پارلمان اروپا «ماشین روس هراسی» است
  • باکو: اروپا در امور داخلی جمهوری آذربایجان دخالت نکند
  • مقررات جدید اروپا برای مبارزه با پولشویی
  • تصویب قطعنامه پارلمان اروپا علیه ایران
  • قطعنامه ضد ایرانی پارلمان اروپا / تاکید بر تحریم های بیشتر ایران
  • پارلمان اروپا قطعنامه ضد ایران صادر کرد
  • قطعنامه جانبدارانه پارلمان اروپا علیه ایران
  • رای پارلمان اروپا به تضعیف قواعد زیست محیطی به نفع کشاورزان
  • (ویدئو) رها کردن یک کبوتر در پارلمان اروپا جنجالی شد