Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه «جروزالم‌پست» در یادداشتی به قلم «مایکل فِنِنبوک» تحلیلگر آمریکایی و مشاور امور سیاسی استراتژیک، به بررسی مواضع دولت احتمالی «جو بایدن» در آمریکا درخصوص منطقه غرب آسیا پرداخته و تحلیل کرد سیاست خارجی او با سیاست‌های «باراک اوباما» رئیس‌جمهور پیشین این کشور متفاوت است.

در ابتدای این یادداشت ضمن اشاره به اینکه منطقه غرب آسیا و رژیم صهیونیستی در اولویت اقدامات دولت بایدن نیستند، آمده است: «برای اینکه نگرانی‌های اولیه بایدن را متوجه شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. ابتدا باید وضعیت سیاسی داخلی تیره و تاری که او با آن روبه‌رو است را درک کنیم. آمریکا دچار چنددستگی شده است... آمریکا هم از نظر جغرافیایی، هم فرهنگی و هم سیاسی گسسته شده است».

جروزالم‌پست با بیان اینکه نگرانی شماره یک بایدن، سیاست داخلی آمریکاست، نوشت: «او را فوراََ بر اساس نحوه مدیریت همه‌گیری [ویروس کووید۱۹] قضاوت خواهند کرد... همچنین بایدن باید روی اقتصاد و احیای آن تمرکز کند. در تمام نظرسنجی‌ها، اقتصاد پاسخ شماره یک است. او همچنین با میزان زیادی از دیگر بحران‌های داخلی مواجه است».

خرید ماسک 100 عددی 3 لایه با تخفیف ویژه !!

این روزنامه ادامه داد: «درست است که بایدن به راهکار دو دولتی به عنوان راه روبه‌جلو باور دارد و سیاست خود در قبال خاورمیانه و اسرائیل را بر مبنای آن موارد ارائه خواهد کرد. اما این بدان معنی نیست که اتفاق بزرگی درخصوص راهکار دو دولتی خواهد افتاد».

نویسنده این یادداشت درباره مواضع بایدن در قبال ایران نیز نوشت: «او چیزهایی را برای انجام دادن درباره برنامه جامع اقدام مشترک یا همان توافق هسته‌ای ایران پیشنهاد خواهد داد اما مصر، سعودی‌ها، کشورهای حاشیه خلیج [فارس]، حتی اردن و تعداد قابل توجهی از کشورهای اروپایی هم‌اکنون به بایدن توصیه کرده‌اند که بسیار آهسته حرکت کند... و او نیز همین کار را خواهد کرد».

فِنِنبوک اضافه کرد: «هیچ الزام سیاسی در آمریکا وجود ندارد که حرکت در موضوع ایران را اجبار کند. هرچه نباشد آمریکایی‌ها به ایران اعتماد ندارند. اسرائیل نیز استدلال‌های قانع‌کننده و متقنی خواهد داشت. بایدن از طریق مشورت با دیگران، یک پیشنهاد برجامی به ایران می‌دهد. ایران از این پیشنهاد راضی نخواهد بود. و این چرخه همینطور ادامه خواهد داشت».

در ادامه این یادداشت آمده است: «بایدن اهداف سیاست خارجی را دنبال می‌کند، اما روی اسرائیل متمرکز نخواهند بود. او می‌خواهد با جهان در موضوع تغییرات اقلیمی تعامل کند... او می‌خواهد با شرکای اروپایی ارتباط برقرار کرده و به آنها اطمینان دهد. او می‌خواهد به سازمان جهانی بهداشت بازگردد».

این در حالی است که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی چند روز پیش با درخواست از بایدن برای عدم بازگشت به توافق هسته‌ای ایران، گفته بود: «باید به سیاست غیر قابل مذاکره برای اطمینان از اینکه ایران به سلاح هسته‌ای دست نمی‌یابد، ادامه داد». 

در همین راستا منابع محلی از تشکیل تیمی در وزارت خارجه رژیم صهیونیستی برای اثرگذاری روی سیاست دولت آتی آمریکا در قبال ایران خبر داده بودند. مقام‌های اسرائیلی به نشریه «آکسیوس» گفتند وزارت خارجه این رژیم تیمی ویژه به سرپرستی «گابی اشکنازی» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی برای اثرگذاری بر مذاکرات احتمالی تیم بایدن با ایران تشکیل داده‌اند.

* فارس

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۸۹۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انزجار افکار عمومی جهان از سرکوب دانشجویان آمریکایی معترض نسل‌کشی صهیونیست‌ها

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان با انتشار مطلبی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی در واکنش به حمله پلیس آمریکا به دانشجویان معترض نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی نوشت: سرکوب و برخورد خشن پلیس و نیروهای امنیتی آمریکا با اساتید و دانشجویان معترض به نسل‌کُشی و جنایات جنگی رژیم اسرائیل در دانشگاه‌های مختلف این کشور، عمیقاً مورد نگرانی و انزجار افکار عمومی جهان است.

وی افزود: این سرکوب، در راستای تداوم حمایت و پشتیبانی تمام عیار واشنگتن از رژیم اسرائیل بوده و به روشنی گویای سیاست دوگانه و رفتار متناقض دولت آمریکا نسبت به آزادی بیان است.

وزیر امور خارجه کشورمان تصریح کرد: در پی نسل‌کشی دهها هزار تن از زنان و کودکان فلسطین، بویژه پس از کشف گورهای دسته جمعی بیماران و مجروحان و کادر درمانی در محیط بیمارستان ناصر در نوار غزه، موج جهانی انزجار از رژیم اسرائیل و حامیان آن غیرقابل کتمان است.
کاخ سفید باید حمایت از جنایات جنگی رژیم اسرائیل را فوراً متوقف کند و پاسخگو باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استعفای سخنگوی آمریکا در اعتراض به سیاست‌های کاخ سفید علیه غزه
  • توانمندی ایران و ضعف اسرائیل در آفند و پدافند/ گرایش به غرب در خاورمیانه ضعیف می‌شود
  • سفیر پاکستان: حمله اسرائیل به کنسولگری ایران صلح منطقه را به خطر انداخت
  • انزجار افکار عمومی جهان از سرکوب دانشجویان آمریکایی معترض نسل‌کشی صهیونیست‌ها
  • انتصاب فرستاده جدید آمریکا در خاورمیانه؛ نمایش جدید بایدن در غزه
  • بایدن لایحه کمک به اوکراین و رژیم صهیونیستی را امضا کرد
  • رئیس رژیم اسرائیل از آمریکا تشکر ویژه کرد
  • تصویب کمک ۹۵ میلیارد دلاری برای اوکراین و اسرائیل در سنا
  • چرا ایران بزرگ و قدرتمند نمی‌خواهد وارد جنگ با اسرائیل شود؟
  • رئیسی: توسعه همکاری با کشور‌های همسایه از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است