Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس «کمیته حقوق بشر» کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: باید با توقف اجرای داوطلبانه پروتکل‌الحاقی، از صنعت هسته‌ای کشورمان صیانت کنیم. زهره الهیان در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به مصوبه «اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها» در مجلس اظهار داشت: اکثر نمایندگان مجلس معتقد هستند که باید صنعت هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران احیا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی بیان داشت: با توجه به عدم لغو تحریم‌ها و عدم اجرای کامل تعهدات ۱+۴، قاعدتا باید برای احیای صنعت هسته‌ای کشورمان تلاش کنیم.

عضو کمیسیون «امنیت ملی و سیاست خارجی» مجلس شورای اسلامی با اشاره به جزئیات طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها گفت: بر اساس این طرح باید غنی سازی اورانیوم بالای ۲۰ در صد البته در مسیر صلح‌آمیز در دستور کار قرار گیرد و همچنین به کارگیری بیشتر ماشین‌های (IR6) از دیگر موارد مندرج در این طرح است.

الهیان ادامه داد: بهینه سازی رآکتور اراک و طراحی و ساخت رآکتور آب سنگین ۴۰ مگاواتی از دیگر محور‌های این طرح است که این بهینه سازی و همچنین راه‌اندازی رآکتور آب سنگین با هدف تولید ایزوتوپ‌های بیمارستانی و برای مصرف بیماران در داخل کشور است.

نماینده مردم «تهران، ری، شمیرانات، پردیس و اسلامشهر» در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: بحث مهم دیگر طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها، توقف اجرای داوطلبانه پروتکل‌الحاقی است. از این جهت که دسترسی‌هایی که در قالب پروتکل الحاقی داده شده، باعث ایجاد حفره‌های امنیتی شده است.

وی اظهار داشت: به دنبال این دسترسی‌ها و همچنین بازرسی‌های گسترده، اطلاعات محرمانه کشور به بیرون درز پیدا کرده و تبعات آن را در ترور شهید فخری‌زاده که قاعدتاً خسرانی برای کشور است، مشاهده کردیم.

رئیس «کمیته حقوق بشر» کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: مطالبه مردم و نخبگان این است که راه نفوذ و دسترسی بازرسان به اسناد محرمانه کشور مسدود شود تا ما شاهد از دست‌دادن دانشمندان هسته‌ای و همچنین دسترسی بازرسان به اسناد محرمانه کشورمان نباشیم.

الهیان بیان داشت: در شرایط موجود قاعدتاً تلاش برای لغو تحریم‌ها دیگر تاثیری ندارد و ما باید با توقف اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی، به‌دنبال صیانت از صنعت هسته‌ای و حقوق هسته‌ای ملت ایران باشیم.

عضو کمیسیون «امنیت ملی و سیاست خارجی» مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: علی رغم همکاری‌های زیادی که جمهوری اسلامی ایران با آژانس داشت تحریم‌ها لغو نشد و بلکه دسترسی‌های گسترده منجر به ترور دانشمندان هسته‌ای کشورمان شد و بنابراین هیچ منطقی در شرایط حاضر قبول نمی‌کند که دسترسی‌ها و امتیازاتی که جمهوری اسلامی ایران به ۱+۴ داده است، استمرار داشته باشد.   بیشتر بخوانید: رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: عقل و منطق اقتضا می‌کند سطح تعهدات‌مان را در برجام کاهش دهیم
انتهای پیام/ برچسب ها: مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی برای لغو تحریم ها پروتکل الحاقی صنعت هسته ای هسته ای کشور توقف اجرای دسترسی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۰۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمدی واله : هیچ مانع قانونی برای اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان وجود ندارد

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس تاکید کرد : همسان سازی حقوق معلمان باید از ابتدای فروردین ماه امسال اجرایی می‌شد و دولت موظف است که مابه تفاوت افزایش حقوق در فروردین ماه را در حقوق اردیبهشت ماه برای بازنشستگان اعمال کند.

کیومرث سرمدی واله عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با  خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو گفت : بازنشستگان جز اقشار زحمت کشی هستند که با مشکلات معیشتی دست و پنجه نرم می‌کنند. در عین حال حداقل دریافتی آن‌ها پاسخگوی نیاز‌های زندگی آن‌ها نیست.

وی افزود: کمیسیون اجتماعی برای حل این مشکل از سال گذشته موضوع همسان سازی حقوق بازنشستگان را در دستور کار قرار داد تا بازنشستگان بتوانند حداقل ۹۰ درصد دریافتی شاغلان را دریافت کنند.

سرمدی واله اظهارداشت : این موضوع بعد از تصویب در صحن علنی مجلس، در برنامه هفتم توسعه نیز مصوب شد و لذا درحال حاضر هیچ مانع قانونی برای اجرای این قانون وجود ندارد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس  تاکید کرد : همسان سازی حقوق معلمان باید از ابتدای فروردین ماه امسال اجرایی می‌شد و دولت موظف است که مابه تفاوت افزایش حقوق در فروردین ماه را در حقوق اردیبهشت ماه برای بازنشستگان اعمال کند.

دیگر خبرها

  • قالیباف: اراده دولت و مجلس اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان است
  • حمله عنابستانی به رشیدی کوچی: به دروغ طرح صیانت را فیلترینگ معرفی کرد /از او پرسیدم طرح را خوانده ای گفت نه /با کج فهمی به فضای مجازی ظلم کرد
  • صیانت از آرای مردم گنبدکاووس با ۷۰۰ ناظر آموزش‌ دیده
  • وعده قالیباف درباره اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان
  • سرمدی واله : هیچ مانع قانونی برای اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان وجود ندارد
  • اختصاص اعتبار ۱۵۰۰ میلیاردی برای ترمیم حقوق کارکنان وزارت کشور
  • رئیس‌جمهور با یک خط می‌تواند فیلتر را بردارد
  • نهضت هنر انقلاب در خوزستان شعله‌ورتر از گذشته‌ شد‌
  • نوری قزلجه: ریاست قالیباف از بیرون مجلس حمایت می‌شود /طرح‌های «صیانت» و «شفافیت» سفارش شده بودند /نگران رادیکال‌های مجلس آینده نیستم
  • رئیسی: تحریم نوعی جنگ است | در دکترین ما سلاح هسته‌ای وجود ندارد