Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدراشد جزایری روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در همین مدت ادارات و کارکنان دولت ۹۸ درصد همراهی، نهادهای آموزشی ۷۵ درصد همراهی و فعالان مربوط به حیطه فرهنگی و اجتماعی ۹۰ درصد همراهی داشتند و مشارکت در محدودیت‌های ترددی ۷۵ درصد بوده است.

وی از انجام ۲۵ هزار بازرسی در خصوص اعمال محدودیت‌های گروه شغلی شماره ۲ در شهرستان‌های قرمز استان خبر داد و گفت: طی این بازدیدها که از سوی ۳۴ تیم انجام گرفته ۴۷ واحد صنفی متخلف شناسایی و پلمب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جزایری تصریح کرد: در گروه شغلی سه و چهار شهرستان‌های قرمز نیز ۵۳ واحد و در شهرستان‌های نارنجی ۱۲ واحد صنفی بی‌توجه به اعمال محدودیت‌ها پلمب شدند.

رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه این استان جزو پنج استان برتر کشور در رعایت محدودیت‌های کرونایی آذرماه شناخته شده است، اظهار داشت: بی‌شک این همراهی و مشارکت مطلوب مردم استان تا مهار کامل و بی‎خطر شدن ویروس کرونا باید ادامه داشته باشد.

جزایری در ادامه از شناسایی ۱۵ مکان پرتردد و پرتجمع در استان خبر داد و گفت: در این محل‌ها که برخی ادارات دولتی و فروشگاه‌های بزرگ عرضه مواد غذایی است نگهبان‌هایی مستقر می‌شوند و به شناسایی افراد مشکوک به کرونا می‌پردازند.

وی افزود: در قالب این طرح افراد مشکوکی که آزمایش آنها مثبت اعلام شود با شماره ملی قابل رهگیری خواهند بود و باید به مدت ۱۴ روز در قرنطینه باشند و چنانچه طی بازرسی‌ها مشخص شود که این افراد از قرنطینه خارج شده‌اند به عنوان عامل تهدیدکننده بهداشت عمومی با برخورد قضایی مواجه می‌شوند.

جزایری با اشاره به اجرای طرح محله‌محور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در استان، خاطرنشان کرد: در این طرح مکان‌هایی به عنوان قرنطینه محله برای افراد مبتلا به کرونا آماده می‌شود که با نقاهتگاه‌ها متفاوت است.

رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در قرنطینه محله‌ای افراد در مکان‌هایی نظیر مهمانسراها و مکان‌هایی که فرمانداری‌ها آماده می‌کنند تحت نظارت، حمایت و مراقبت قرار می‌گیرند که یک پرستار، یک بهیار، یک خدمه و نگهبان این مسئولیت را برعهده دارند.

جزایری افزود: این در حالی است که نقاهتگاه‌ها برای انجام امور پیش‌بیمارستانی و بعد بیمارستانی طراحی شده‌اند که در این مکان‌ها کادر پزشکی مستقر می‌شوند.

به گزارش ایرنا، ویروس کرونا که منجر به بیماری نوپدید کووید ۱۹ شده است، بسیاری از کشورهای جهان درگیر کرده است و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته تا وضعیت فوق‌العاده اعلام کند.

استفاده همگانی از ماسک، رعایت فاصله ۲ متری از یکدیگر، شست‌وشوی دست‌ها با آب و صابون، رعایت بهداشت فردی، خودداری از دست دادن‌های مکرر و منع سفر و حضور در اجتماعات از جمله نکاتی است که پزشکان متخصص برای پیشگیری از شیوع این ویروس توصیه می‌کنند.

برچسب‌ها ویروس کرونا چهارمحال وبختیاری محدودیت های کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا چهارمحال وبختیاری محدودیت های کرونا ویروس کرونا چهارمحال وبختیاری محدودیت های کرونا اخبار کنکور محدودیت ها مکان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۰۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی گفت: در شرایط کنونی، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح مشغول خدمت هستند.

وی افزود: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیروهای طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و…، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

کد خبر 6088263 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • تجلیل از ۱۰۰ فعال حوزه سلامت چهارمحال و بختیاری
  • تجلیل از فعالان عرصه سلامت چهارمحال و بختیاری
  • نرخ تورم ماهانه چهارمحال و بختیاری از میانگین کشوری کمتر است
  • ایجاد 13 هزار فرصت شغلی جدید در بخش‌های صنعت، خدمات و کشاورزی در استان
  • افزایش ۳۵ درصدی خدمات بهداشتی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی در چهارمحال و بختیاری
  • بیش از 95 درصد مردم چهارمحال و بختیاری به شاخص‌های سلامت دسترسی دارند
  • برنامه امسال چهارمحال و بختیاری ایجاد ۱۲۹۵۱ فرصت شغلی است