Web Analytics Made Easy - Statcounter

دو هفته از اجرای طرح هوشمند مدیریت کرونا سپری شده و در ارزیابی های جدید بسیاری از شهرهای قرمز به حالت نارنجی و زرد تغییر وضعیت داده اند و از روز شنبه نیز قرار است تا محدودیت ها متناسب با وضعیت جدید شهرها اعمال شود، اما طبق تاکید وزارت کشور اجرای طرح هوشمند مدیریت کرونا زمان ندارد.

به گزارش ایسنا، در طرح هوشمند مدیریت کرونا شاخص‌ در نظر گرفته شده به این صورت است که براساس آن شهرها به سه دسته زرد، نارنجی و قرمز تقسیم خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حقیقت به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر اگر چهار بستری وجود داشته باشد شهر در دسته زرد، شش نفر در دسته نارنجی و ۱۰ نفر به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر بستری، شهر را در دسته قرمز قرار خواهد داد و تا زمانی که این وضعیت ادامه پیدا کند محدودیت های اعلامی متناسب وضعیت هر شهر اعمال خواهد شد، لذا بارها از سوی مسئولین کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا و وزارت کشور تاکید شده که اجرای این طرح زمان ندارد.

از روز شنبه هفته آتی همزمان با تغییر وضعیت شهرهای کشور پس از دو هفته به شکلی که در آغاز طرح ۱۶۰ شهر در وضعیت قرمز بودند و در حال حاضر ۶۴ شهر در وضعیت قرمز قرار دارند. به این ترتیب ۹۶ شهر از وضعیت قرمز خارج شدند و محدودیت های وضعیت های نارنجی و زرد برای آنها اعمال می شود.

در این طرح در شهرهای قرمز به عنوان شهرهای خیلی پرخطر، همه مشاغل به جز مشاغل دسته یک و ضروری، تعطیل خواهند بود. همچنین ورود پلاک های غیربومی به شهرهای قرمز و نارنجی ممنوع است و پلاک های بومی شهرهای قرمز نیز اجازه ورود به شهرهای دیگر را ندارند. در وضعیت نارنجی نیز به عنوان شهرهای پرخطر مشاغل سطح ۳ و ۴ تعطیل خواهند بود. در وضعیت زرد نیز به عنوان شهرهای خطر متوسط فقط مشاغل سطح ۴ تعطیل خواهند بود.

در همین راستا حسین قاسمی دبیر کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی کرونا در گفت وگو با ایسنا، در خصوص اجرای طرح جدید محدودیت های کرونایی که از شنبه هفته آتی اجرا می شود، می گوید: اعلام زمان دوهفته ای برای اجرای این طرح صحیح نیست. این طرح قید زمانی برای پایان ندارد. در حقیقت زمانی پایان می یابد که وضعیت از قرمز به نارنجی، از نارنجی به زرد و از زرد به سفید تبدیل شود که در آن هنگام طرح خاتمه یافته است.

ذولفقاری، رئیس کمیته اجتماعی، انتظامی ستاد ملی مقابله با کرونا نیز درباره نداشتن قید زمانی برای طرح هوشمند مدیریت کرونا می گوید: در این طرح یک هفته و دو هفته نداریم و طرح هوشمند مدیریت کرونا طرحی مستمر است. محدودیت ها هوشمند است به این معنا که شهرهای کشور بر اساس ارزیابی هفتگی وزارت بهداشت در وضعیت های زرد، نارنجی و قرمز قرار می گیرند. بی تردید با توجه به این وضعیت ها محدودیت های متناسب اعمال خواهد شد. به این ترتیب از روز شنبه هفته آتی تا پایان هفته آینده بر اساس اعلام وضعیت شهرها محدودیت در آنها اعمال خواهد شد.

وی تاکید کرده است که اجرای این طرح در مرحله اول دو هفته بود و از حالا به بعد روزهای دوشنبه هر هفته وضعیت شهرها توسط وزارت بهداشت اعلام خواهد شد و بر مبنای آن برای شنبه بعد آن اعمال محدودیت ها مشخص می شود و استمرار طرح تا زمان کنترل بیماری ادامه پیدا خواهد کرد.

بیشتر بخوانید

پلیس: جریمه‌های دو روز اول محدودیت‌ها بخشیده شد

85 درصد مردم پروتکل‌های بهداشتی را رعایت می‌کنند

290 هزار خودرو جریمه کرونایی شدند

 

لینک کوتاه: asriran.com/003BSW

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: محدودیت کرونایی طرح هوشمند مدیریت کرونا وضعیت شهرها شهرهای قرمز محدودیت ها اجرای طرح دو هفته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۱۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی گفت: در شرایط کنونی، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح مشغول خدمت هستند.

وی افزود: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیروهای طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و…، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

کد خبر 6088263 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • هوای ۲ شهر خوزستان در وضعیت نارنجی آلودگی
  • وضعیت آب و هوای تهران در پایان هفته
  • پاسخ شفاف مسوولان گیلان به مطالبات مردم از شبکه باران
  • وضعیت «نارنجی» هوا در خرمشهر
  • ممنوعیت های تردد در محورهای شمالی در پایان هفته اعلام شد
  • استمرار محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در جاده‌های مازندران
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت هوای تهران در تعطیلات پایان هفته
  • وضعیت هوای تهران در تعطیلات پایان هفته | منتظر رعد و برق‌ های شدید باشید
  • ممنوعیت‌های تردد در محور‌های شمالی در پایان هفته اعلام شد