Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@04:46:44 GMT

اکسیر فارابی در صدر بورس قرار گرفت

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۱۹۳۳۸۶

اکسیر فارابی در صدر بورس قرار گرفت

صندوق یکم اکسیر فارابی به‌عنوان برترین صندوق سرمایه‌گذاری بورس معرفی شد.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام کارگزاری فارابی، بررسی‌ها نشان می‌دهد بازدهی شاخص کل بورس در یک ماه اخیر ۱۵ درصد بوده، اما صندوق یکم اکسیر فارابی توانسته به بازدهی بیش از ۲۸ درصد (حدودا دو برابر بازدهی شاخص کل بورس) دست یابد.

صندوق یکم اکسیر فارابی بهترین گزینه برای افرادی است که زمان و دانش تحلیلی کافی برای سرمایه‌گذاری پرریسک مثل خرید سهام شرکت‌ها را ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این متقاضیان سرمایه‌گذاری در بورس می‌توانند به جای سرمایه‌گذاری پرریسکی مثل خرید مستقیم سهام شرکت‌ها، در صندوق سهامی یکم اکسیر فارابی - که توسط گروهی از تحلیلگران حرفه‌ای مدیریت می‌شود - سرمایه‌گذاری کنند.

تجربه نشان داده بازدهی بازار سرمایه همواره از بازدهی بازارهای موازی بیشتر بوده است. به‌طور مثال طی ۱۰ سال اخیر بازدهی بازار ارز تقریباً دو هزار درصد بوده، اما صندوق‌های سرمایه‌گذاری فعال در بازار سرمایه، بازدهی بسیار بالاتری نسبت به بازار ارز داشته‌اند.

برای نمونه بازدهی صندوق یکم اکسیر کارگزاری فارابی ظرف ۱۰ سال اخیر حدود ۱۳ هزار درصد بوده، در حالی‌ که هیچ‌ یک از بازارهای موازی در این ۱۰ سال چنین بازدهی برای سرمایه‌گذاران نداشته‌اند.

به غیر از مدیریت حرفه‌ای و بازدهی قابل‌ توجه صندوق یکم اکسیر فارابی، مزیت دیگر این صندوق صدور و ابطال آنلاین واحدهای سرمایه‌گذاری آن برای متقاضیان است.

در واقع افراد متقاضی به‌سادگی می‌توانند بدون مراجعه حضوری به کارگزاری فارابی، فرایند احراز هویت غیر حضوری سجام و ثبت‌ نام کارگزاری را انجام داده و سپس در سایت صندوق اطلاعات خود را وارد کرده و سرمایه‌گذاری را آغاز کنند.

بررسی‌ها نشان می‌دهد صندوق یکم اکسیر فارابی در حال حاضر بیش از ۷۶۵ میلیارد تومان دارایی تحت مدیریت دارد و سرمایه‌گذاران می‌توانند با کمتر از ۵۰۰ هزار تومان نیز در صندوق مذکور سرمایه‌گذاری کنند.

افرادی که یکصد میلیون تومان در صندوق یکم اکسیر فارابی سرمایه‌گذاری کرده‌اند، فقط در یک ماه اخیر بیش از ۲۸ میلیون تومان سود کسب کرده‌اند، به‌بیان دیگر ارزش دارایی‌هایشان به بیش از ۱۲۸ میلیون تومان رسیده است.

صندوق یکم اکسیر فارابی تحت نظارت سازمان بورس در سال ۱۳۸۸ توسط کارگزاری فارابی راه‌اندازی شد و در یک دهه اخیر جزء برترین صندوق‌های سهامی کشورمان بوده است.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کارگزاری فارابی بورس صندوق یکم اکسیر فارابی کارگزاری فارابی سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۳۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، محمدصادق خیاطیان، ضمن تأکید بر اینکه صندوق نوآوری، حامی جدی هر اقدامی است که منجر به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در کشور شود، گفت: شاید یک دهه قبل بیشتر به دنبال رشد و ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور بودیم؛ اما امروز درباره زیست‌بوم بالغی صحبت می‌کنیم که حدود ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلف در آن مشغول فعالیت هستند که میزان فروش این شرکت‌ها در سال گذشته به ۵۳۰ همت (۵۳۰ هزار میلیارد تومان) رسیده است و بیش از  ۳۰۰ هزار نفر نیز در شرکت‌های دانش‌بنیان اشتغال دارند. رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود:درحال حاضر سهم اقتصاد دانش‌بنیان از GDP حدود ۲.۷ درصد است و طبق برنامه‌ریزی باید این سهم تا پایان برنامه هفتم به ۷ درصد برسد. برای دستیابی این هدف باید گام‌های مهمی برداشته شود. به اعتقاد ما، مهم‌ترین رویکرد در این مسیر، توجه به نقش شرکت‌های بزرگ مانند شرکت‌های پتروشیمی، شرکت‌های فولادی مانند فولاد مبارکه یا شرکت‌های صنعتی و معدنی مانند چادرملو در اقتصاد دانش‌بنیان است.  خیاطیان درخصوص ترغیب شرکت های بزرگ برای ورود به حوزه دانش بنیان تأکید کرد: یک راهکار این است که شرکت‌های بزرگ به جای استفاده از محصولات خارجی، نیاز‌های فناورانه خود را از طریق دانش‌بنیان‌ها تامین کنند. شرکت‌های دانش‌بنیان، محصولاتی با استاندارد بالا و در تراز بین‌المللی تولید می‌کنند و راهکار دیگر، قرار گرفتن شرکت‌های دانش‌بنیان در زنجیره ارزش شرکت‌های بزرگ است. وی ، رویکرد سوم را بحث سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در شرکت‌های دانش‌بنیان عنوان کرد و افزود : صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی (CVCs) و سایر نهاد‌های تخصصی، یکی از راهکار‌های سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در این حوزه است. قانون‌گذار نیز با تصویب قانون جهش تولید دانش‌بنیان و اعطای اعتبار مالیاتی، از سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت کرده است.  رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: حوزه معدن یکی از بخش‌های است که نفوذ فناوری و نوآوری در آن چندان اتفاق نیفتاده است. برگزاری برنامه‌ها و رویداد‌هایی مانند رویداد چادرو (Chadro 2023) ( رویداد جذب ایده‌ها و طرح‌های فناورانه و نوآورانه مرکز نوآوری چادرملو) حاکی از حرکت این صنایع به سمت استفاده بیشتر از فناوری و نوآوری است. خیاطیان گفت : ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان در زنجیره صنایع معدنی و ماشین‌آلات و ... مشغول فعالیت هستند. آمادگی داریم در صندوق نوآوری و شکوفایی با همکاری متقابل، نیاز‌های فناورانه را احصا و به شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه ارائه کنیم.  

دیگر خبرها

  • آخرین جزئیات از زمان رونمایی صندوق پوشش ریسک بازار سرمایه اعلام شد + فیلم
  • غفلت در بهره‌برداری از میادین مشترک نفت و گاز، چه بر سر آینده اقتصاد می آورد؟
  • صندوق سرمایه گذاری مشترک ایران و امارات تشکیل شود
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • سبدگردانی با سرمایه کم امکان‌پذیر است؟
  • کدام خودروی سایپا 700 میلیون تومان شد؟
  • زیرمجموعه وسنا و مپنا به فرابورس می آید؟
  • سرمایه‌گذاری در بنای تاریخی خانه آصف اردبیل به مزایده گذاشته شد