Web Analytics Made Easy - Statcounter

 حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور امروز(پنج شنبه) در آیین بهره برداری از طرح های ملی وزارت نیرو با اشاره به افتتاح طرح های مربوط به برق و توزیع برق در سه استان مهم سیستان و بلوچستان و خوزستان و خراسان رضوی گفت: بسیار خوشحالم که خداوند به ما توفیق داد امروز شاهد افتتاح چند پروژه مهم در سه استان خوزستان، خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان در حوزه نیرو باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

وی افزود: همه ما می دانیم صنعت برق به چه میزان اهمیت دارد، برق زیرساخت تولید، تحول و رفاه مردم است، اگر به سال‌های گذشته برگردیم به خصوص در زمان جنگ تحمیلی روزهایی بود که مردم چند ساعت برق نداشتند و بیمارستان‌های ما نیز برق نداشت.  یکی از افتخارات دولت یازدهم و دوازدهم این بود که در تابستان قطعی برق نداشتیم و در این سال‌های اخیر وزارت نیرو با طرح استمداد از مردم توانست به موفقیت های خوبی برسد، واقعا هرجا مردم با قدرت وارد می شوند به نتایج فوق‌العاده دست پیدا می‌کنیم.  

رئیس جمهور گفت: به طور متوسط سالی ۲ هزار ۵۰۰ مگاوات برق را تولید می کنیم در حالی که در ابتدای انقلاب، کل برق کشور ۷ هزار مگاوات بود، این نشان می‌دهد که در این دولت سه برابر رژیم گذشته برق تولید کرده ایم. از سوی دیگر این پیشرفت ها همراه با کیفیت است؛  امروز تلفات برق ما ۹/۲ درصد است که این موجب پایداری شبکه می شود.

روحانی با بیان اینکه روستائیان عزیز ما نیز از برق استفاده می کند، افزود: دولت تدبیر و امید برق روستاهای ۲۰ خانوار را به پایان رساند و امروز در کشور حتی یک روستای ۲۰ خانوار را نداریم که برق نداشته باشند و به دنبال آن هستیم که روستاهای ۱۰ خانوار نیز دارای برق شوند.  

وی گفت: در هر ماه ۳۵ روستای ما به شبکه برق متصل می شوند که بسیار مهم است و دولت تدبیر و امید در روستاها و در حوزه‌های مختلف تحولی ایجاد کرده است، تحولی در حوزه های گازرسانی، برق، ارتباط، بهداشت، راه و آموزش که قابل قیاس با دولت‌های گذشته نیست.

رئیس جمهور تاکید کرد: در دولت تدبیر و امید مدارس غیر استاندارد و کپری را تقریباً جمع کردیم و  خوشبختانه برای روستاها کارهای بزرگ و خوبی انجام شده است.  

روحانی با بیان اینکه بهبود راندمان برق برای ما بسیار حائز اهمیت است، افزود: درست است ۲۵۰۰ مگاوات برق تولید و نیروگاه های جدید تاسیس کردیم اما رقم بالای ۴۰۰۰ مگاوات برق مجازی هم ایجاد شد و با کمک مردم و تغییر ساعات استفاده از برق توانستیم از سرمایه گذاری های غیر ضروری بی نیاز شویم.

 وی گفت: رشد مصرف برق در سال‌های قبل ۵ درصد و امسال یک درصد بود و این یعنی مردم همکاری کردند.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود، گفت: بگذارید با حوصله، تحمل، خردورزی و آن‌هایی که تجربه بیست و چند ساله در این امر دارند و در دیپلماسی موفق بودند و در دیپلماسی بارها و بارها آمریکا را در سازمان ملل شکست دادند، کارشان انجام بدهند.

روحانی تاکید کرد: البته ما می‌دانیم هر قوه‌ای هر کاری می‌کند با نیت خیر است، اما با هم مشورت کنیم، همفکری کنیم و کارها را دقیق‌تر و پخته‌تر پیش ببریم.

وی همچنین در ابتدای این مراسم با بیان اینکه استان سیستان و بلوچستان  این ظرفیت را دارد که در آن از نیروگاه‌های بادی استفاده بیشتری برای تولید برق شود، گفت: استفاده از نیروهای تجدیدپذیر امروزه در سطح دنیا از اهمیت بالایی برخوردار است.

رئیس جمهور افزود: خط انتقال برقی که امروز به میزان ۲۷۰ کیلومتر افتتاح می شود برای مردم استان سیستان و بلوچستان و برای توسعه زیرساخت‌های این استان از اهمیت بالایی برخوردار است، از این رو  ما از سرمایه گذاران داخلی و خارجی می خواهیم که در این استان سرمایه گذاری کنند زیرا این استان ظرفیت های بسیار خوبی دارد

روحانی با بیان اینکه مردم عزیز خوزستان نیز حق بزرگی بر گردن ما دارند که یکی از این مسائل مهم، دفاع مقدس ۸ ساله است که کار بزرگی در آن دوران انجام دادند، گفت: هر کاری از دست ما بر بیاید و برای آنها انجام دهیم بسیار کم است.   باید این زحمات بزرگ و فداکاری‌های عظیم مردم دلاور خوزستان را جبران کنیم.

تکمیل می شود...

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: صنعت برق دیپلماسی آمریکا سازمان ملل آمریکا دیپلماسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۳۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است

در ادامه سفر هیئت بلندپایه فرهنگی کشورمان به ارمنستان، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و معاون وزیر خارجه ارمنستان دیدار و درباره گسترش دیپلماسی فرهنگی میان دو کشور به گفت وگو پرداختند.

به گزارش ایسنا، در این دیدار علاوه بر مباحث فرهنگی مشترک بین دو کشور، مسائل مهم بین‌المللی نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت. 

حجت الاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانی‌پور در این دیدار، با ارائه تحلیلی از وضعیت فعلی منطقه غرب آسیا و به‌ویژه اتفاقات اخیر غزه، بر ضرورت تلاش برای برقراری صلح پایدار در منطقه با کمک کشورهای همسایه تأکید کرد.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با استناد به کلام رهبر معظم انقلاب، ارمنستان را همسایه‌ای نجیب و مورد احترام خواند و رویکرد شفاف ایران را در دفاع از تمامیت ارضی کشورها و تلاش‌ها برای برقراری صلح منطقه‌ای را تبیین کرد.

ایمانی‌پور به اشتراکات فرهنگی و تمدنی میان دو کشور اشاره کرد و گفت: این سفر فرصتی را فراهم آورده است تا دیدگاه عمیق‌تری نسبت به کشور ارمنستان به دست آوریم. 

رییس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران همچنین تاکید کرد: همکاری‌های فرهنگی و افزایش سطح روابط بین جمهوری اسلامی ایران و ارمنستان باید دنبال شود. 

ایمانی‌پور همچنین به نقش رسانه‌ها در ترویج دانش و آگاهی میان مردم دو کشور اشاره کرد و خواستار همکاری متقابل دو کشور در این زمینه شد.

همچنین در این نشست، معاون وزیر خارجه ارمنستان ضمن استقبال از هیئت بلندپایه فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، ابراز امیدواری کرد که امضای سند مبادلات فرهنگی به تقویت روابط دوجانبه ایران و ارمنستان منتهی شود.

وی تصریح کرد که ارمنستان همواره به ایران به مثابه یک کشور دوست و همسایه مطلوب نگاه کرده است. 

طی این دیدار که با حضور سبحانی، سفیر ایران در ارمنستان و اسدی موحد، رایزن فرهنگی کشورمان نیز برگزار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حمله گازانبری طالبان به تعهدات آبی با ایران
  • حمله گازانبری امارت طالبان به تعهدات آبی با ایران
  • سایه مستدام جنگ بر اروپای مدعی دیپلماسی
  • حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس
  • دفاع رئیس جمهور کلمبیا از قطع روابط با رژیم صهیونیستی
  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است
  • آیا جان توافق ایران و عربستان با ابتکار چین در خطر است؟/ پکن از ترس تحریم های ثانویه فروش نفت از تهران را کاهش خواهد داد/ دیپلماسی تلفنی چین میان ایران و آمریکا موفق بود
  • مراسم عزاداری‌های خود را در سالروز شهادت امام جعفرصادق (ع) با ما به اشتراک بگذارید
  • حسینی: دولت سیزدهم به تقابل میدان و دیپلماسی اعتقادی ندارد
  • طرز تهیه دسر شکلاتی رژیمی، با خیال راحت دسر بخورید!