Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، عبدالرضا فرجی‌راد، سفیر پیشین ایران در نروژ در مصاحبه با آرمان ملی گفته است: «اگر تحریم‌ها برداشته نشود ایران با مشکلات اقتصادی عدیده‌ای مواجه خواهد شد. نباید این مساله را به انتخابات و جناح‌بندی‌ها ربط داد. این یک مساله ملی است، زیرا مردم امروز در فشار اقتصادی قرار گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر اینکه امروز مردم تحت فشار قرار گرفته‌اند، بلکه به علت نداشتن منابع مالی کافی که دولت نیز بارها به آن اشاره کرده، امروز نفوذ منطقه‌ای ایران نیز کاهش پیدا کرده است. فلذا منابع مالی و اقتصاد سالم مشکل‌گشاست و اولین کاری که مسئولان مجلس و دولت انجام می‌دهند باید این باشد که برجام را عملیاتی کنند و اقتصاد را به‌واسطه آن سامان داده و سیستم بانکی کشور را از تحریم نجات دهند. اگر این اتفاقات رقم نخورد، ایران از نظر اقتصادی، ژئوپولتیک و نفوذ منطقه‌ای که دارد جلوتر نخواهد رفت. فلذا اشخاصی که دلشان برای کشور می‌سوزد باید کاری کنند که در واقع به جایی نرسیم که برجام تبدیل به مکانیزم ماشه شود و مشکلات بیشتری بر سر راه کشور قرار گیرد.»

گویا سفیر پیشین جمهوری اسلامی ایران در نروژ فراموش کرده‌اند که سیف، رئیس وقت بانک مرکزی کشورمان در زمان توافق هسته‌ای دستاوردهای ایران از برجام را «تقریبا هیچ» عنوان کرد. یا این تأکید بزرگان اصلاح‌طلب و حامی دولت را که برجام ضمانت اجرایی نداشت و یا اینکه باید پیچ و مهره‌های آن را محکم‌تر می‌بستیم اصلا به گوش شما نخورده است که راه نجات کشور را فقط عملیاتی کردن برجام می‌دانید.

بایدنیست‌های برجام پرست نباید فراموش کنند که راه‌های ممکن برای رفع تحریم‌ها را طی کردیم، محدویت‌هایی را پذیرفتیم، یک‌طرفه تعهدات برجامی را بدون کم و کاست انجام دادیم و چیزی آید کشور نشد، این را بخش قابل توجهی از اصلاح‌طلبان بارها اعتراف کرده‌اند. حال اما آنچه قابل توجه و تأمل است پیروی از نکته‌ای است که رهبری بر آن تأکید دارند،‌ یعنی خنثی کردن تحریم بجای رفع آن، راه این عملیات نیز از اجرای دقیق سیاست‌های کلان اقتصاد مقاومتی است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: برجام مجلس اقتصاد تحریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۳۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدعلی محسنی‌ بندپی، نماینده نوشهر و چالوس در مجلس، در خصوص اینکه چرا اقتصاد و معیشت مردم روزهای خوبی را سپری نمی‌کند به «منیبان» گفت: مولفه‌های زیادی باعث شده تا حال و روز اقتصاد ایران و به تبع آن معیشت مردم نامساعد شود. اگر از نقش تحریم که خیلی هم مهم است بگذریم مولفه روی کار آوردن افراد متعهد که تخصص‌شان نیاز کشور است آن‌طور که باید و شاید عملی نشده است.

او در گفتگو با منیبان، افزود: باید سیاسی‌ کاری را در کشور کنار گذاشت. معنی ندارد فردی که متخصص است و دلش برای ایران می‌سوزد را به خاطر اینکه افکارش با افکار دولت در زاویه است کاملاً از خدمتگزاری محروم کنیم.

عضو مجمع نمایندگان استان مازندران تصریح کرد: ما باید در گزینش مدیران یک اصل را رعایت کنیم و آن هم اعتقاد فرد به نظام جمهوری اسلامی ایران است. اگر در برخی مباحث فکری، فرد با مدیران ارشد و تصمیم‌ گیر دولت اختلافاتی داشت نباید کنار گذاشته شود چون همه ایرانی هستیم و رشد و شکوفایی کشور و بهبود سطح زندگی مردم را می‌خواهیم. در دست داشتن قدرت نباید ابزاری برای خودی و غیرخودی کردن افراد در پست‌های مدیریتی شود.

محسنی‌بندپی اظهار کرد: ایران کشور پر منابعی است اما مدیریت بر منابع یکی از مولفه‌های هنرنمایی مدیر است. مدیریت منابع کار ساده ای نیست اتفاقاً حالا که اقتصاد ما مشکل دارد باید مدیران هنرمند، توانا و با افکار مختلف بر سر کار بیایند.

نماینده نوشهر در مجلس گفت: من در شکل‌گیری وضع موجود مجلس یازدهم را مقصر می‌دانم و یکی از انتقادات من به این مجموعه که خودم یکی از آن افراد هستم تمرکز زیادی بر تصویب قوانین و غفلت از نظارت است. ما در مجلس با دولت رودربایسی‌هایی داشتیم که حقیقتاً قابل قبول نبود.

او افزود: در مجلس یازدهم جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می‌شدند و هنوز هم این ضرورت حس می‌شود. در دولت وزرایی روی کار هستند که واقعاً کارآمدی آن‌چنانی برای کشور و مردم ندارند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تصریح کرد: مجلس یازدهم از ابتدای کارش موضوعات اقتصادی را در دستور کار خود قرار داد و واقعاً رفتیم به سمتی که بی‌عدالتی‌ها را شناسایی و برای رفع آن تلاش کنیم ولی اولویت‌بندی‌های دولت توام با اشکال بود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902952

دیگر خبرها

  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی
  • بازخوانی پرونده توسعه برق هسته‌ای در ایران؛ از برجام تا مشارکت مردم
  • (ویدئو) نماینده مجلس: تلویزیون میدان فرهنگ و هنر را تقریبا واگذار کرده است
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • قدردانی طالبان از تحریم تجاری رژیم صهیونیستی توسط ترکیه
  • دیدگاه‌های انتخاباتی برخی کاندیداهای مجلس دوازدهم: مردم باید قوی شوند
  • کره‌شمالی: گروه‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها شکست خواهند خورد
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات