Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرزین رضاعی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج، با اشاره به اقدامات پیشگیرانه مقابله با بیماری کرونا در مدیریت سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت از زمان شیوع کروناویروس تاکنون در استان اظهار کرد: سازمان‌های مردم نهاد به عنوان رکن اساسی جوامع در حال گذار، محرک‌های توسعه قلمداد می‌شوند.

وی اظهار کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و درگیرشدن نهادهای دولتی و حاکمیتی، سازمان‌های مردم نهاد که متشکل از نخبگان، فرهیختگان و تصمیم‌سازان جامعه هستند در کنار مدافعان سلامت اقدامات ارزنده‌ای انجام داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان به تعامل و ارتباط مؤثر دانشگاه با سازمان‌های مردم‌نهاد حوزه سلامت در سال‌های اخیر گریزی زد و خاطرنشان کرد: در اسفند ماه سال گذشته بر اساس مداخلات اجتماع محور، با برنامه‌ریزی و نظارت مدیریت سازمان‌های مردم نهاد، خیرین سلامت دانشگاه و با همکاری مرکز بهداشت سنندج با مشارکت اعضای داوطلب از سازمان‌های مردم نهاد و دفاتر تسهیل‌گری اقداماتی صورت گرفته که همواره در حال تداوم است.

رضاعی بهره‌مندی از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد مرتبط با حوزه سلامت در اجرای  اقدامات پیشگیرانه مقابله با کرونا ویروس را شاخصی مهم در راستای مهار این بیماری عنوان کرد و گفت: داوطلبان و سفیران سلامت به مثابه حلقه ارتباطی میان مردم و نظام سلامت در قالب برنامه ملی خودمراقبتی بسترساز ارتقای سواد سلامت هستند.

وی در ادامه، توزیع بروشور و پمفلت آموزشی با مضمون راه‌های پیشگیری و رعایت بهداشت فردی  بین مددجویان نهاد‌های حمایتی، سوپرمارکت‌ها، مغازه‌های سطح شهر، ساکنین محلات حاشیه و روستاها از اسفندماه سال گذشته تا کنون را از جمله اقدامات سازمان‌های مردم نهاد حوزه سلامت نام برد و گفت: آموزش و اطلاع‌رسانی به مردم با استفاده از تریبون مساجد در قالب سخنرانی و پخش فایل صوتی با مضمون ماندن درخانه و رعایت بهداشت فردی در همه مساجد شهر سنندج از دیگر اقدامات این حوزه  در خصوص پیشگیری از ویروس کرونا است.

فعالیت 240 اکیپ‌ پیشگیری از کرونا در محلات کردستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان  بیان کرد: پس از هماهنگی با رئیس مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور در اسفندماه سال گذشته تا کنون 240 مورد اکیپ در  یک‌هزار و ۴۰۱ محله در دو شیفت کاری و چهار فاز عملیاتی جهت اقدامات پیشگیرانه در خصوص مبارزه با کرونا اعزام شده‌اند.

رضاعی در ادامه افزود: تحویل و انتقال فایل صوتی آموزشی با مضمون راه‌های مقابله با بیماری کرونا به ماموستاها و خادمین مساجد برای پخش از بلندگوی مساجد قبل از اذان جهت حساس‌سازی مردم محلات در تاریخ یادشده از دیگر اقدامات تشکل‌های مدنی حوزه سلامت در سطح استان بوده است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان اضافه کرد: آموزش و اطلاع‌رسانی به مردم و کسبه سطح شهر با استفاده از بلندگوهای سیار در قالب سخنرانی و پخش فایل صوتی با مضمون نهادینه‌سازی اهمیت و حساسیت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در پیشگیری از شیوع بیماری کرونا از ابتدای همه‌گیری این بیماری تاکنون توسط سازمان‌های مردم‌نهاد حامی سلامت انجام شده است.

20 هزار شهروند کردستانی زیرپوشش آموزش‌های پیشگیرانه قرار گرفتند

رضاعی همچنین از آموزش و اطلاع‌رسانی مجازی به بیش از 20 هزار نفر از شهروندان استان از طریق راه‌اندازی کمپین‌های مجازی با محتوای حساسیت‌سازی موضوع در خانه ماندن و پویش قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا، استفاده از ماسک و رعایت فاصله فیزیکی با استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد خبر داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان در ادامه اظهار کرد: راه‌اندازی کمپین «من ماسک می‌زنم»، کمپین «نه به مراسم عزاداری» در سطح استان، آموزش چهره به چهره خانواده‌ها به خصوص مادران و کودکان در خصوص نحوه تهیه ماسک در مناطق حاشیه‌نشین، انتشار فایل آموزشی در خصوص زندگی و سازگاری با کرونا در گروه‌های مجازی با بهره‌گیری از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد انجام شده است.

انتهای پیام/2330/71

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا سلامت کردستان دانشگاه علوم پزشکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان سازمان های مردم نهاد حوزه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۴۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای ۹ تفاهم نامه با حلقه‌های میانی و گروه‌های مردمی با هدف مردمی سازی سلامت

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، دکتر حسن نجفی افزود: هدف از انعقاد این تفاهم نامه‌ها جلب مشارکت، همکاری و همراهی مردم در تصمیم سازی، تصمیم گیری، نظارت و اجرای برنامه‌های حوزه سلامت می‌باشد. وی اظهار داشت: این تفاهم نامه‌ها با حلقه میانی و گروه مردمی قرارگاه تحول اجتماعی، مدرسه تشکیلاتی اسلامی مضمار، انجمن حقوق شهروندی ندای رسای عدالت، شورای مردمی منطقه صفائیه، شرکت فناور آتی سلامت ایساتیس، شورای مردمی محله محمودآباد، قرارگاه جهادی شهید ابراهیم هادی، شورای مردمی محله صدرآباد و قرارگاه محله اسلامی حضرت بقیه الله (عج) به امضاء رسید. دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد به منظور مردمی سازی سلامت، تا کنون با ۱۸ حلقه میانی و گروه‌های مردمی تفاهم نامه منعقد کرده است.

دیگر خبرها

  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • بیداری دانشگاهیان آمریکا حاصل رسوایی رژیم صهیونیستی است
  • مقامات آمریکا اعتقاد عملی به حقوق بشر ندارند
  • عملیات اورهال نیروگاه‌های خلیج فارس و طوس انجام شد/ تأمین پایدار ۱۴۰۰ مگاوات برق در آستانه فصل گرما
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • عدم انجام تکالیف قانونی سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص ارزش‌گذاری مناطق تحت مدیریتش
  • انجام بیش از ۹۰ درصد زایمان‌ها توسط ماماها
  • امضای ۹ تفاهم نامه با حلقه‌های میانی و گروه‌های مردمی با هدف مردمی سازی سلامت
  • توزیع داروی افسردگی ترازدون پس از تایید سلامت محموله‌های وارداتی جهت رفع کمبود