Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، سیدعیسی کریم‌پور ظهر امروز در بازدید از ۱۷ روستای بخش مرکزی خلخال اظهار کرد: با توجه به این‌که اهالی بیش از ۱۵ روستای بخش مرکزی خلخال برای رفع مشکلات درمانی خود مجبور به حضور درمانگاه دهستان لنبر هستند، نبود پزشک از مشکلات اصلی آن‌ها است.

وی افزود: به‌دلیل کوهستانی بودن و عدم آنتن‌دهی تلفن همراه نیز متاسفانه دانش‌آموزان این روستاها از استفاده شبکه اینترنتی شاد محروم هستند و تنها از طریق گیرنده‌های تلویزیونی به تکالیف درسی خود می‌پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخشدار مرکزی خلخال ادامه داد: در روستای لنبر رفع قطعی تلفن‌های ثابت و حل مشکل سایت زباله از اولویت‌های این روستا است.

لزوم توجه به ظرفیت روستای مورستان در پرورش ماهی

کریم‌پور در بازدید از روستاهای اوجقاز علیا و اوجقاز سفلی نیز بیان کرد: نامناسب بودن راه روستایی، معضل آب آشامیدنی، مشکلات خط تلفن ثابت، روشنایی معابر و ادامه اجرای طرح هادی از مطالبات اصلی اهالی این دو روستا است.

وی گفت: در روستاهای کلستان سفلی و علیا نیز اهالی با مشکل عدم آنتن‌دهی و شکستگی لوله‌های آب آشامیدنی مواجه هستند و مطالبه آنان حضور اداره آب و فاضلاب و حل مشکل است.

بخشدار مرکزی خلخال به طرح اشتغال‌زایی پرورش ماهی در روستای مورستان اشاره کرد و افزود: در این روستا به لحاظ آب فراوان و رودخانه‌های پرآب و جاری، وضعیت پرورش ماهی مطلوب بوده و این منطقه نیازمند توجه مسؤولان برای حمایت از سرمایه‌گذاران جهت ایجاد طرح‌های پرورش ماهی سردآبی و اشتغال جوانان روستای مورستان و روستاهای همجوار است.

مطالبه اهالی خداقلی قشلاق پل روستا و جاده است

کریم‌پور در ادامه بازدید خود از روستاها سری به حاجی‌آباد و چلنبر زد و اظهار کرد: مشکلات تکراری تلفن‌های ثابت و نبود دیتای همراه و اینترنت و همچنین کمبود شبکه‌گذاری به‌لحاظ افزایش جمعیت در خصوص تلفن ثابت و وضعیت نامطلوب جاده‌ها، از مطالبات اهالی این روستاهای محروم در بخش مرکزی خلخال بود.

وی تصریح کرد: در روستای خداقلی قشلاق شاهد رضایتمندی مردم از آب شرب بودم و تنها مطالبات آنان پل روستا و جاده صعب‌العبور بود که نیازمند یک برنامه‌ریزی از سوی اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای برای تسهیل در تردد آن‌ها است.

بخشدار مرکزی خلخال در خصوص مصطفالو نیز به اظهار رضایت مردم از نوسازی و مقاوم‌سازی این روستا با همت دولت و بنیاد مسکن اشاره کرد و ادامه داد: مشکلات اهالی مصطفالو درباره معابر روستا، اینترنت و آنتن‌دهی برای استفاده دانش‌آموزان این روستا پیگیری می‌شود.

رفع کمبودها و محرومیت‌ها نیازمند جدیت بیشتر است

کریم‌پور بیان کرد: هدف از حضور در روستاها، دیدار چهره به چهره با مردم و استماع مشکلات آنان از نزدیک و نظارت بر امورات انجام شده از سوی دستگاه‌های خدمات‌رسان در روستاها است.

وی افزود:  برای رفع محرومیت از چهره روستاها لازم است و البته گازرسانی به روستاهای بخش مرکزی انجام شده تا در فصل سرما اهالی روستاها مشکلات گاز نداشته باشند.

بخشدار مرکزی خلخال گفت: در بیش از ۱۷ روستا که جمعیتی بالغ بر یک هزار و ۵۰۰ نفر دارند، بعضی از اهالی در سال‌های گذشته به‌دلیل کمبود امکانات مهاجرت کرده‌اند که برای رفع این کمبودها و محرومیت‌ها نیازمند جدیت بیشتر و برنامه‌ریزی هستیم تا اهالی بیشتر راغب به بازگشت به روستاها شوند.

- انتهای پیام/۳۴۶۳/۸۳۱/

منبع: فارس

کلیدواژه: خلخال اینترنت عدم آنتن دهی نبود پزشک بخش مرکزی خلخال پرورش ماهی آنتن دهی کریم پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۵۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هر ۱۰ روز یک پزشک خودکشی می‌کند

 

به گزارش تابناک ، اخبار خودکشی پزشکان این روزها بیش از هر زمان دیگری رسانه‌ای می‌شود. فاصله زمانی بین این خودکشی‌ها از ابتدای امسال تاکنون به ۱۰ روز رسیده و اگر این روند ادامه پیدا کند، تا پایان سال آمار تکان‌دهنده‌ای به جا خواهد ماند.

تجارت نیوز نوشت:تنها ۴۷ روز از آغاز سال گذشته و طبق آمارهای رسمی پنج پزشک خودکشی کرده‌اند. سوال اساسی اینجاست که عوامل پیدایش چنین اتفاقات تلخی آن هم در حوزه‌ای که با جان انسان‌ها سروکار دارد چطور باید بررسی شود.

بی‌توجهی وزارت بهداشت و درمان به این اخبار و واکنش نشان ندادن وزیر بهداشت و دیگر مسئولان این حوزه چه پیغامی به همراه دارد؟ چرا نباید این مساله به صورت اورژانسی بررسی شود؟ چرا در تمام این مدت هیچ‌کدام از مسئولان حوزه بهداشت و درمان هیچ واکنشی به انتشار این اخبار نشان نداده‌اند؟

نکته مهم دیگر رخ دادن این اتفاق در بین پزشکانی است که عموماً مشغول گذران طرح خود در مناطق دورافتاده هستند. از طرف دیگر مسائل مالی به خدمت گرفتن این پزشکان با مبالغ ناچیز در بیمارستان‌های دولتی و فشار کاری که به دلیل حضور نداشتن پزشکان متخصص به این قشر وارد می‌شود همه و همه دست به دست هم می‌دهند تا این پزشکان جوان را به جای اینکه در مسیر ترقی و پیشرفت قرار دهند به مرگ خودخواسته تشویق کنند.

سکوت وزارت بهداشت مایه‌ شرمساری است
سیدحسن هاشمی، وزیر پیشین بهداشت و درمان، سکوت وزارت بهداشت دراین‌باره را مایه شرمساری خواند و در گفت‌وگویی اعلام کرد: «وظیفه وزیر بهداشت و سایر همکاران اوست که این مسائل را با کمک جامعه‌شناسان، روانشناسان و دیگر صاحب‌نظران بررسی کنند و هرچه سریع‌تر راهکاری برای جلوگیری از این اتفاق شوک‌آور پیدا کنند.»

خودکشی هر انسانی مایه تاسف است
در این شرایط حتی نمایندگان مجلس هم از اظهارنظر مستقیم دراین‌باره اجتناب می‌کنند. همایون سامه‌یح نجف‌آبادی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان، دراین‌باره به تجارت‌نیوز می‌گوید: «متاسفانه این دست مشکلات در بین قشرهای مختلف وجود دارد و خودکشی هر انسانی مایه تاسف و تاثر است.»

او در پاسخ به این سوال که چرا مجلس دراین‌باره توضیحی از وزیر بهداشت و درمان نمی‌خواهد می‌گوید: «مجلس در حال رصد کردن این موضوعات است. متاسفانه هر اظهارنظری که شتابزده باشد موجب بروز حاشیه می‌شود و به همین خاطر شخصاً نمی‌توانم دراین‌باره نظری بدهم.»

سامه‌یح ادامه می‌دهد: «مسائلی از این دست باید ریشه‌یابی و بررسی شوند. متاسفانه آمار این اتفاقات رو به افزایش است و باید برای رفع آن چاره‌ای اندیشیده شود. مساله اینجاست که سیاست‌های کلی باید به سمتی برود که از بروز چنین اتفاقاتی جلوگیری کند.»

این نماینده مجلس درباره این موضوع که چرا وزیر بهداشت در سخنرانی‌های خود هیچ اشاره‌ای به مشکلات و کمبودهای این حوزه نمی‌کند توضیح می‌دهد: «متاسفانه این مساله در بین اکثر وزرا باب شده و همه بیشتر از آنکه به قبول مشکلات موجود و رفع آن بپردازند در حال ارائه دستاوردهایی هستند که شاید خیلی هم درست و دقیق نباشند.»

هیچ آمار رسمی‌ای درباره خودکشی پزشکان وجود ندارد
محمد شریفی‌مقدم، دبیرکل خانه پرستار، به تجارت‌نیوز می‌گوید: «متاسفانه هیچ آمار رسمی‌ای در مورد خودکشی پزشکان منتشر نمی‌شود. این اتفاق در سال‌های گذشته هم رخ می‌داده اما حالا به مدد فضای مجازی خبرها خیلی زود دست به دست می‌شوند؛ اما مساله اینجاست که بعضی از این اتفاقات اصلاً در فضای مجازی هم منتشر نمی‌شوند و به همین دلیل نمی‌توانیم با اطمینان خاطر درباره آمارهای موجود اظهارنظر کنیم.»

او اضافه می‌کند: «بی‌توجهی وزارت بهداشت به وضعیت پزشکان جوان و رزیدنت‌ها به یک رویه تبدیل شده و در این بین اعتراض این قشر هم کاری از پیش نبرده و حالا دیگر برخی از این افراد با اینکه سال‌ها تلاش و تحصیل کرده‌اند به نقطه‌ای می رسند که مرگ را بر ادامه زندگی ترجیح می‌دهند.»

مشکلات معیشتی و بی‌حرمتی، عامل اصلی خودکشی پزشکان است
شریفی‌مقدم ادامه می‌دهد: «دو عامل مهم در بروز چنین اتفاقات تلخی دخیل است: یکی مشکلات و مسائل معیشتی و دیگری بی‌حرمتی به این پزشکان از سوی رؤسای بیمارستان‌ها، همراه بیماران و... فشار کاری به اندازه‌ای زیاد هست که این افراد را از پا دربیاورد اما وقتی عوامل بیرونی هم به فرد فشار می‌آورند چنین اقدامات شوک‌آوری نیز رخ می‌دهد.»

عوامل بروز خودکشی در پزشکان از زبان خودشان
طی روزهای گذشته بسیاری از پزشکان نیز دراین‌باره دست‌به‌قلم شدند و مساله حذف دوره طرح پزشکان و پیراپزشکان، اصلاح نظام آموزش پزشکی و به‌کارگیری ارزان پزشکان در دوران دانشجویی، رزیدنتی و دوره طرح به علت تعهداتی که از آنان هنگام قبولی گرفته می‌شود، مطرح شد، مساله‌ای که تقریباً برای همه دانش‌آموختگان دانشگاه‌های علوم پزشکی از جمله پرستاران و پیراپزشکان هم مطرح است.

دوری از خانواده، جدایی زوجین برای متاهل‌ها، در این دوران سخت و پراسترس،‌ مشکلات مالی، نداشتن حق کار در جای دیگر و برخوردهای نه‌چندان محترمانه کادر آموزشی و درمانی در برخی بیمارستان‌ها و... نشان‌دهنده ابعاد گسترده این مساله است که کار را به افسردگی و خودکشی جوانان نخبه کشور رسانده است.

دیگر خبرها

  • بارش برف بهاری در روستاهای شهرستان اسکو + فیلم
  • هر ۱۰ روز یک پزشک خودکشی می‌کند
  • نشت آب در خیابان الزهرا شهر قوشچی از زبان شهروند خبرنگار + فیلم
  • پیگیری و تسهیل رفع مشکلات اهالی کلاته محمدعلی پهلوان
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • صدور بیش از ۶ میلیون جلد سند مالکیت روستایی
  • فارسیان، پلکانی به بلندای تاریخ
  • برخورداری ۹۳ درصدی روستاهای شهرستان آزادشهر از طرح هادی
  • رشد تأمین آب شرب پایدار در روستاهای کشور+جدول
  • کاروان سلامت هلال احمر تالش در روستاهای بخش مرکزی تالش اجرا شد