Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در شرایط کنونی نگاه ما باید به آموزش مجازی ویژه باشد و دقت نظرهای بیشتری را نسبت به گذشته داشته باشیم. واقعیت امر این است که اگر بتوانیم دانشجویان خود را به سمتی سوق دهیم که روی پای خود بایستند و عملکرد واقعی خود را داشته باشند، بهترین حالت ممکن اتفاق افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

جواد سرابادانی امروز در دومین روز از اولین همایش ملی برنامه درسی و اشتغال که به صورت آنلاین برگزار شد، در خصوص ارزشیابی و برنامه‌ریزی درسی در دوران کرونا و پساکرونا اظهار کرد: برنامه‌های درسی به عنوان قلب مراکز دانشگاهی نقش مهمی در تحقق اهداف آن دارند و نقش ارزشیابی در برنامه درسی به مثابه لوکوموتیوی است که دانشجو و یادگیری‌ها را به هر جهتی که اراده کند، سوق می‌دهد.

وی افزود: دکتر عباس بازرگان در کتاب خود در خصوص موضوع ارزشیابی کیفیت دوره‌های آموزش مجازی می‌گوید باید به مواردی مانند کیفیت درون‌داد، کیفیت فرآیند، کیفیت پشتیبانی و کیفیت برون‌دادها دقت کرد. در کیفیت برون‌داد باید به آمادگی دانشجو، مهارت استادان و منابع نیز توجه داشت. فرآیند یاددهی، یادگیری، دانشجومحوری، سنجش آموخته‌ها و یادگیری عمیق مربوط به کیفیت فرآیند است. منظور از کیفیت پشتیبانی توانایی کارشناسان، وجود دستیار آموزشی مسلط بر درس و توانمندی‌های لازم است. در کیفیت برون‌داد هم به تمام یادگیری‌های دانشجویان و دیگر موارد اشاره دارد.

مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان کرد: اگر دانشجویان تصور کنند که ما قصد از سنجش ارزیابی و ارزشیابی‌های خود را مبتنی بر مچ‌گیری بنا کرده‌ایم، آن فرآیندهای یاددهی و یادگیری محقق نمی‌شود. اگر دانشجویان استرس فراوانی در آزمون‌ها داشته باشند، حتی دانشجویان بسیار خوب هم دچار مشکل می‌شوند. به نظر من ارزشیابی از یادگیری، ارزشیابی برای یادگیری و ارزشیابی به عنوان یادگیری در شرایط کنونی بسیار مهم است زیرا با توجه به مواجهاتی که با دانشجویان داشته‌ایم و مباحثی را که دنبال ‌کرده‌ایم، شرایط دشوارتر شده است.

سرابادانی خاطرنشان کرد: اساتید باید در هنگام آموزش مجازی صبور باشند؛ با دانشجویان همدلی کنند و از همه مهم‌تر در دسترس باشند. در پاسخ به این پرسش مبنی بر اینکه چه راهی وجود دارد تا تغییرات موثری برای برنامه‌های درسی انجام دهیم، باید گفت اگر دانشجویان هیچگونه خلاقیتی نداشته باشند واقعا بسیار جای تاسف دارد. دانشجویان ما افرادی هستند که اهدافی را برای آن‌ها در نظر گرفته‌ایم که باید بسیار دقیق آن اهداف را محقق کنیم. 

مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: دانشجویان ما بسیار خلاق هستند و فعالیت‌های خوبی دارند. اقدامی که اساتید می‌توانند در این راستا انجام دهند، این است که ویژگی‌های شاخص دانشجویان را بشناسیم. بنابراین باید در دوران کرونا و پسا کرونا ایده‌های اصولی و مناسبی را تهیه کنیم تا از کیفیت بالایی برخوردار باشد. ایده‌های متنوعی طراحی کنیم که برای دانشجو جذابیت داشته باشد. همچنین استفاده از محتواهای مناسب و به کارگیری نرم‌افزاری جدید می‌تواند در راستای آموزش مجازی به دانشجویان کمک کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه اشتغال آموزش مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۵۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقدیر از معلمان نمونه برتر استان مرکزی

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی، گفت: ۴۵ معلم نمونه برتر منطقه‌ای و سه معلم نمونه استانی در هفته معلم تقدیر خواهند شد. - اخبار استانها -

به‌ گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، حسین مولوی ظهر امروز در نشست با اصحاب رسانه با اشاره به نقش معلم در نظام تعلیم و تربیت، اظهار داشت: نقش معلم در جامعه ما بسیار جدی است و بر اساس نظرسنجی‌ها معلمان به عنوان مورد اعتمادترین قشر جامعه اعلام شده‌اند.

وی افزود: قطعا برای اینکه آینده‌ای خوب در جامعه رقم بزنیم چاره‌ای نیست، جز اینکه از پتاسیل امید بهره‌مند شویم، بنابراین کمک رسانه‌ها در جهت ایجاد امید آفرینی در خصوص نقش آموزش و پرورش در جامعه بسیار موثر خواهد بود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی عنوان کرد: هفته بزرگداشت مقام معلم در تمامی مدارس توسط دانش آموزان و اولیا برگزار می‌شود و از معدود مراسم‌هایی است که مردم در صحنه هستند و بهترین جلوه‌های تجلیل و بزرگداشت مقام معلم در مدارس و کلاس درس توسط دانش آموزان برگزار می‌شود.

مولوی عنوان کرد: در استان مرکزی 15 منطقه وجود دارد که در هر منطقه آموزشی یک برنامه ویژه بزرگداشت مقام معلم برگزار می‌شود و بازنشستگان در مراسم تجلیل می‌شود. ویژه برنامه امسال برای بزرگداشت روز معلم نیز معرفی معلمان ماندگار استان مرکزی است و تعدادی از معلمانی که ویژگی شاخص دارند نیز تجلیل خواهند شد.

وی با اشاره به ویژه برنامه‌های بزرگداشت روز معلم بیان کرد: 45 معلم نمونه برتر منطقه‌ای و سه معلم نمونه استانی در هفته معلم تقدیر خواهند شد، همچنین برگزاری جشنواره عکس در مدرسه صمصامی در دستور کار قرار دارد و قرار است این جشنواره در سطح کشور به عنوان یک حرکت نمادین و به طور مستمر برگزار شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی با اشاره به پیش بینی برگزاری 15 برنامه خاص و یک برنامه ویژه برای هفته بزرگداشت مقام معلم در استان مرکزی ادامه داد: دیدار 45 معلم از استان مرکزی با مقام معظم رهبری؛ دیدار معلمان نمونه با ریاست جمهور؛ دیدار فرهنگیان با نماینده ولی فقیه در استان مرکزی؛ غبارروبی مزار شهدا در سطح استان؛ برگزاری شورای آموزش و پرورش از جمله برنامه‌های شاخص هفته بزرگداشت روز معلم است.

مولوی بیان کرد: نزدیک به 17 هزار معلم در استان مرکزی در 2 هزار مدرسه استان مشغول به خدمت هستند. با تدابیر اندیشیده شده علی‌رغم خروجی‌ها در بازنشستگی؛ در سال تحصیلی آینده مشکلات کمتری در خصوص کمبود معلم وجود خواهد داشت. نسبت به سال گذشته سه ماه تقویم کاری جلو کشیده شد و استخدام‌های ویژه انجام شده است و تا پایان خرداد ماه به آموزش و پرورش معرفی می‌شوند. پیش‌بینی بر این است که در مهر ماه تحصیلی جدید با چالش کمتری مواجه شویم.

وی با اشاره به وضعیت مدارسی کانکسی در سطح استان تصریح کرد: خوشبختانه در سه سال گذشته تمام مدارس کانکسی بالای 10 دانش‌آموز در کل کشور و استان جمع‌آوری شدند و تعداد معدودی مدارس کانکسی زیر 5 دانش آموز در سطح استان وجود دارد که جمع آوری آنها در دستور کار قرار دارد.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • اجرای برنامه هفتم توسعه نیازمند اهتمام ویژه
  • یکی از مشکلات شهرستان اصفهان وجود نگاه برخوردار است
  • یکی از مشکلات اصفهان وجود نگاه برخوردار است
  • تقدیر از معلمان نمونه برتر استان مرکزی
  • مقرأة الحرمین؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا
  • نگاه ویژه به ارتقای شاخص‌های آموزشی در سفر رئیس‌جمهور به سمنان
  • جامعه باید نحوه ارتباط با گروه‌های ویژه را آموزش ببیند
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی