Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس جمهوری گفت: بگذارید آنهایی که در این بیست و چند سال در دیپلماسی موفق بودند و آمریکا را بارها شکست دادند، کار خود را با دقت انجام دهند.

حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز پنجشنبه در آیین بهره برداری رسمی از طرح های ملی وزارت نیرو که به صورت ویدئو کنفرانسی در سه استان خوزستان، سیستان و بلوچستان و خراسان رضوی انجام شد، گفت: بسیار خوشحالیم که امروز شاهد افتتاح ۶ هزار میلیارد تومان طرح های مربوط به برق و توزیع برق در سه استان سیستان و بلوچستان، خوزستان و خراسان رضوی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اهمیت صنعت برق در زیرساخت تولید، تحول و رفاه مردم، یادآور شد: اگر به سال های قبل مخصوصا در روزهای جنگ تحمیلی برگردیم، روزهایی بود که مردم چند ساعت برق نداشتند، یکی از افتخارات دولت یازدهم و دوازدهم این بوده که در تابستان، قطع برق نداشتیم یا اگر بوده موارد معدود و محدود بوده است.

وی با بیان اینکه هر کجا مردم وارد کار شوند و همکاری کنند، به نتایج فوق العاده دست می‌یابیم، گفت: در سال های اخیر ما به طور متوسط سالی ۲۵۰۰ مگاوات برق به ظرفیت تولید برق اضافه کردیم و در طول این دولت و انشاالله تا پایان این دولت به حدود ۲۰ هزار مگاوات برق جدید و شاید یک مقدار بیشتر خواهیم رسید.

روحانی ادامه داد: این در حالی است که آغاز انقلاب کل ظرفیت برق کشور هفت هزار مگاوات بوده است و این نشان می دهد به انداز کل برق رژیم گذشته ما سه برابر در این دولت برق تولید کردیم که این کار بسیار ارزشمندی است.

وی با اشاره به کاهش تلفات برق به رقم ۹درصد، گفت: علاوه بر این شاهد هستیم که پایداری شبکه ما اضافه می شود. همچنین اتصال برق ما با همسایگان در حال انجام است و روستاییان ما در حال استفاده از برق هستند.

رییس جمهوری یادآور شد: دولت تدبیر و امید برق رسانی به روستاهای بالای ۲۰ خانوار را به پایان رساند یعنی در کشور روستای ۲۰ خانوار بدون برق نداریم و الان به فکر برق دار کردن روستاهای ۱۰ خانواره هستیم.

رییس دولت تدبیر و امید خاطرنشان کرد: این که در هر ماه ۳۵ روستای ما به شبکه برق متصل می شود بسیار مهم است.

وی گفت: دولت تدبیر و امید در تمام زمینه ها آب، برق، گاز، ارتباطات، راه و آموزش در روستاها تحول ایجاد کرده که قابل مقایسه با دولت های قبل نیست. در این دولت مدارس کپری و غیراستاندارد و متحرک به طور کامل جمع و برای روستاها کارهای بسیار خوبی انجام شده که این اقدامات ادامه دارد.

رییس جمهوری با اشاره به اهمیت بهبود راندمان برق برای کشور، اظهارکرد: درست است ۲۵۰۰ مگاوات برق تولید و نیروگاه های جدید تاسیس کردیم اما رقم بالای ۴۰۰۰ مگاوات برق مجازی هم ایجاد شد و با کمک مردم و تغییر ساعات استفاده از برق توانستیم از سرمایه گذاری های غیر ضروری بی نیاز شویم.

۳۰ درصد مردم از برق رایگان برخوردار می‌شوند

روحانی یادآور شد: رشد مصرف برق در سالهای قبل ۵ درصد و امسال یک درصد بود و این یعنی مردم همکاری کردند.

رییس دولت تدبیر و امید یکی از مصوبات خوب دولت را مساله برق امید عنوان و تصریح کرد: آثار این مصوبه پایان آذر اعلام می شود. طبق این مصوبه کم مصرف‌ها از دادن پول برق معاف می‌شوند و این هدیه‌ای کوچک برای کسانی است که به صرفه‌جویی به طور کامل توجه می‌کنند.

رییس جمهوری اضافه کرد: بنابراین ۳۰ درصد مردم از برق رایگان برخوردار می‌شوند و این کار در آب و گاز برای بخشی از مردم که کم‌مصرف و به طور طبیعی محروم هستند هم انجام خواهد شد و مردم پول آب، برق و گاز را نخواهند داد. نکته ای که سالهای قبل حضرت امام(ره) فرمودند.

وی افزود: این عبارت حضرت امام (ره) که برق و آب شما مردم مستضعف را مجانی می‌کنیم، در این دولت محقق می‌شود و آنانی که توهین می‌کردند که این جمله امام (ره) عملیاتی نخواهد شد، ببینند که در این دولت عملیاتی شده است و همه اینها به ما امید جدید می‌دهد.

رییس دولت دوازدهم با بیان اینکه در شرایط تحریم و جنگ تمام عیار اقتصادی هستیم، گفت: آنچه در این جنگ سه ساله از حیث اقتصادی بر ما تحمیل شد به مراتب بدتر از جنگ هشت ساله بود. این جنگ نظامی و دفاعی نبود بلکه عمدتا جنگ اقتصادی البته جنگ سیاسی و روانی بود.

وی اضافه کرد: کسی در دنیا و در آمریکا و اروپا فکر نمی‌کرد ایران در این جنگ سه ساله اقتصادی به خوبی مقاومت کند. بسیاری از رهبران دنیا به صراحت از من سوال کردند چطور کشور را در این شرایط سخت اداره می‌کنید.

روحانی خاطرنشان کرد: درست است مردم ما در رنج، زحمت و مشکلات هستند و مردم مقاوم بودند و ما را یاری کردند، اما در این سه سال تحریم، آب، برق و گاز قطع نشد و نیازمند خرید گازوییل و بنزین از خارج نشدیم بلکه صادر کردیم. در گندم خودکفا بودیم و می‌توانستیم روی پای خود بایستیم.

وی افزود: تحولات مهم در راه آهن، جاده، بندر، بهداشت و درمان به وجود آوردیم و فقط دریک سال اخیر ۱۱ هزار تخت بیمارستانی به ظرفیت کشور اضافه شده است که در تاریخ ایران بی‌نظیر است.

رییس دولت تدبیر و امید گفت: آنانی که چشم بینا برای دیدن خدمات دولت ندارند، باید کمی دقیق شوند و ببینند دولت در شرایط سخت البته با کمک مردم، شرکت‌های خصوصی، شرکت‌های عمومی غیردولتی، قوای دیگر و نیروهای مسلح، توانست هم کشور و هم بدترین سیل و زلزله را مدیریت کند.

وی ادامه داد: تحریمی که سال ۹۷ آغاز شد و بدترین نوع تحریم هم بود، در سال ۹۸ مهار کردیم و پایان بهار ۹۸ هم تورم آرام آرام کاهش یافت و هم رشد اقتصادی مثبت بود.

رییس جمهوری افزود: در سال ۹۹ مشکلاتی داشتیم که البته از پایان ۹۸ دچار مصیبت جدید به نام کرونا شدیم که دنیا در این یک قرن چنین مساله ای را نداشته است؛ همه دنیا از آن متاثر شده‌اند. رشد اقتصادی همه کشورهای بزرگ کاهش پیدا کرد یا منفی شد. این فشار به طور طبیعی به ما هم وارد شد. اما از این معضل هم عبور می‌کنیم.

روحانی گفت: امروز شرایط مهار کرونای ما نسبت به کشورهای پیشرفته و غربی بدتر نیست و در مقایسه با برخی کشورها حتی بهتر است. با یک برنامه‌ریزی خوب ظرف دو هفته‌ای که گذشت توانستیم این بیماری را تا حدی کنترل کنیم.

وی با ذکر مثالی از استان خراسان رضوی، ادامه داد: این استان در چند هفته گذشته بدترین شرایط را داشت که امروز براساس آمار به تدریج به وضعیت عادی برمی‌گردد.

رییس جمهوری خطاب به همه مردم و مسئولان کشور در هر سه قوه و نیروهای مسلح گفت: همه دست به دست هم بدهیم و در پی ایجاد امید و ثبات باشیم. برای حل مساله‌ای عجله نکنیم و هول نشویم.

وی افزود: اگر دولت موفقیت به دست آورد آن را کاملا تقدیم شما می‌کند و اصلا غصه این را نخورید. این دولت مسائل و مشکلات را حل و تمام می‌کند و یا شما حل کنید. ما دست آنانی که به ملت ما و مردم کمک کنند، می‌بوسیم.

روحانی تصریح کرد: بگذارید با حوصله، تامل، خردورزی و دقت آنانی که تجربه بیست و چندساله در این امر دارند و می‌دانند چکار کنند و در دیپلماسی موفق بودند و آمریکا را بارها و بارها در این سه سال در سازمان ملل شکست دادند، کارشان را انجام دهند.

رییس دولت دوازدهم اضافه کرد: همه هدف واحد داریم و برادریم البته می‌دانیم هر قوه‌ای هر کاری را با نیت خیر انجام می‌دهد و می‌خواهد زودتر کار انجام شود اما باهم مشورت کنیم و هماهنگ باشیم. هم فکری کنیم و کارها را دقیق‌تر و پخته‌تر پیش ببریم و پیش خواهیم برد.

رییس جمهوری گفت: مردم ما در صحنه هستند و مقاومت مردم اصل اساسی است؛ اگر دولت و نظام پیروز شود در سایه مقاومت است. رهبری رهبر معظم انقلاب و مقاومت مردم دو پایه اساسی برای موفقیت ما در همه روزهای سخت بوده و امروز هم مسیر مقاومت ما و هدایت رهبری مسیر پیروزی ما خواهد بود.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: تولید برق برق رایگان خدمات دولت رهبری دیپلماسی دولت تدبیر و امید رییس جمهوری مگاوات برق رییس دولت سه سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۵۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیپلماسی مهارت یکی از راهبردهای کلیدی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای است

ایسنا/کردستان معاون و نماینده وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: دیپلماسی مهارت یکی از راهبردهای کلیدی سازمان در این دولت است.

 مهرداد عظیمی، امشب در دیدار با نماینده ولی فقیه در کردستان، کردستان را سرزمین مردمانی که صفحات زرین تاریخ پر افتخار کشور به نام آنها ثبت شده است، دانست و گفت: یقیناً نقاط طلایی دوران بعد از انقلاب تا به امروز و هجمه دشمنان علیه مردمان این دیار مؤید این نکته است که کردستان سرزمین ظرفیت‌هاست.

معاون وزیر کار، خاطرنشان کرد: مهمترین سرمایه و ظرفیت جمهوری اسلامی ایران سرمایه مردمی آن است مردمانی که علیرغم اینکه همواره مورد هجمه‌های سنگین تبلیغاتی دشمنان بوده‌اند با بصریت مثال‌زدنی پای انقلاب و کشور خود ایستادند.

نماینده وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره حضور معنادار مردم کردستان در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و وفاق، همدلی و هم افزایی مثال‌زدنی بین مسئولان عالی این استان، تصریح کرد: استفاده از ظرفیت‌های مردمی که در شعار امسال بر آن تأکید شده است، مورد توجه دولت سیزدهم، دولت مردمی می باشد و خوشبختانه در این راستا حرکت‌های خوبی صورت گرفته است.

عظیمی با بیان اینکه بیش از ۳۰ هزار آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در سطح کشور مجوز خود را از این سازمان دریافت کرده و در حال حاضر بیش از ۲۲ هزار آموزشگاه آن فعال است، گفت: ۶۰ درصد از رسالت و وظایف آموزشی این سازمان توسط این مراکز و خود مردم انجام می گیرد که این رقمی قابل توجه و الگوی شایسته ای برای معرفی شدن است.

وی اضافه کرد: در کنار این مهم ۴ هزار و ۱۶۲ آموزشگاه جوار کارگاهی در سطح کشور در کنار صنایع بزرگ فعال است که هدف آن آموزش کارکنان شاغل در راستای ارتقاء توان و تخصص و آموزش کارکنان جدید در کنار خط تولید هدف اصلی فعال سازی این کارگاه‌های جوار کارگاهی است.

افزایش ۵۰ درصدی مراکز جوار کارگاهی

معاون وزیر کار، تصریح کرد: یکی از راهبردهای جدی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در سال جاری افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی است.

عظیمی، کاهش بی‌سابقه نرخ بیکاری را جز افتخارات دولت عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: توانمندسازی دهک‌های ضعیف جامعه نیز از دیگر اقدامات و توفیقات دولت و این وزارتخانه بوده که این روند به خوبی جلو می‌رود و در وزارتخانه در قالب یک قرارگاه در راستای تحقق منویات و مطالبات مقام معظم رهبری تلاش می کنیم و امیدواریم بتوانیم با برنامه ریزی‌های مختلف در قالب این قرارگاه شاهد تحقق منویات رهبری و پاسخگویی به مطالبات مردم عزیز ایران باشیم.

توسعه دیپلماسی مهارت

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای در پایان تأکید کرد: با توجه به ظرفیت‌های کم نظیر این سازمان که کشورهای دیگر هم به آن اذعان دارند در زمینه حل مسائل و مشکلات موجود با افتاخار ادعا داریم و این شعار نیست بسیاری از کشورها در نقاط مختلف جهان خواستار استفاده از ظرفیت‌های سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای ایران هستند.

وی با اعلام اینکه دیپلماسی مهارت یکی از راهبردهای کلیدی سازمان در این دولت است، بیان داشت: ما در حوزه آموزش مهارت حرف برای گفتن داریم، ۴۰ هزار مربی توانمند در حوزه آموزش بیش از ۸ هزار کارگاه آموزشی ظرفیتی است که در کنار اینکه می تواند پاسخگوی نیاز کشور باشد، می‌تواند توانمندی جمهوری اسلامی ایران را به تمام دنیا صادر کنند.

ضرورت توجه ویژه به کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای و نیروی انسانی آن در کردستان

نماینده ولی فقیه در کردستان بر لزوم حفاظت از زیرساخت‌های و نیرو انسانی سازمان فنی و حرفه‌ای در استان تاکید کرد و گفت: نگهداری از آن‌ها توجه ویژه‌ای می‌طلبد.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پور ذهبی در این دیدار، اظهار کرد: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای سرمایه‌ای است که به صورت گسترده در حال فعالیت است و کارکنان دلسوز و مجرب دارند.

نماینده ولی فقیه در کردستان بر لزوم حفاظت از این زیرساخت‌های این سازمان در استان تاکید کرد و گفت: نگهداری از آنها توجه ویژه‌ای می‌طلبد.

وی بیان کرد: اکثر افراد ماهر در این حرفه در حال بازنشستگی هستند. بنابراین ضروری است برای استخدام افراد جدید تدبیری شود چرا که نیروی انسانی کافی در استان وجود دارد.

حجت‌الاسلام پورذهبی با اشاره به زیر ساخت‌های مناسب در دانشگاه فنی حرفه استان، خواستار حمایت مسئولان و رسیدگی به وضعیت نیروی انسانی آن شد.

وی با اشاره به اینکه در کردستان مشکلات زیادی در خصوص بیکاری وجود دارد، بیان کرد: تمرکز دشمن همواره بر استان‌های مانند کردستان و سیستان و بلوچستان است و می‌طلبد که توجه ویژه‌ای به این استان‌ها شود تا شاهد به ثمر نشستن زحمات دولت نیز باشیم.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • وقتی «فرهنگ» در میدان «دیپلماسی» قد عَلَم می‌کند
  • شبح جنگ چگونه از ایران دور شد؟
  • ان‌بی‌سی: دولت آمریکا با آتش‌بس غزه در پی مهار اعتراض‌های دانشجویی است
  • دیپلماسی فرهنگی در دولت سیزدهم به‌طور جدی دنبال می‌شود
  • دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان
  • با دیپلماسی فعال منطقه‌ای ایران خط لوله صلح با وجود کارشکنی آمریکا در حال ساخته شدن است
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکست سد را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • سد طالبان بر مسیر «دوستی»
  • دیپلماسی مهارت یکی از راهبردهای کلیدی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای است
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی در کشور