Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به تازگی اخباری در فضای مجازی منتشر شده است که اعلام می‌کند آلمان قصد دارد در آینده از قطار‌های هیدروژنی استفاده کند. ظاهرا هدف این کشور از این کار، رسیدن به هوای پاک با استفاده از سوخت بدون آلاینده است. آندریاس شوتزر، مشاور اصلی این پروژه، به تازگی اعلام کرد که برای حرکت این قطار‌ها نیاز به استفاده از دو نوع هیدروژن و ترکیبی از هیدورژن‌های تولید شده در داخل این کشور و نوعی هیدروژن که باید از خارج از کشور وارد شود، نیاز خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت آلمان نیز اعلام کرده که با این پروژه موافقت کرده است. این کشور همچنین در سال‌های اخیر به عنوان یکی از بزرگ‌ترین کشور‌های مصرف کننده‌های سوخت‌های گازی انتخاب شده است و به صورت سالیانه حدود ۵۵ تراوات هیدروژن ترکیب شده با CO2 استفاده می‌کند، اما این کشور منابع کافی برای تولید هیدروژن فاقد کربن را ندارد.

اطلاعاتی از قطار هیدروژنی آلمان

ظاهرا آلمان قصد دارد برای قطار هیدورژنی خود از اسپانیا و پرتغال، هیدروژن وارد کند که این موضوع از طریق حمل هیدروزن از کشتی و یا انتقال به وسیله لوله‌های گاز موجود در بین این سه کشور امکان پذیر است. در حال حاضر نمونه‌های اولیه این قطار تولید شده است که در حدود ۱۵ دقیقه سوخت گیری آن کامل می‌شود و هر بار سوخت گیری توانایی تردد تا ۶۰۰ کیلیومتر را با حداکثر سرعت ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت دارد.

گفتنی است هیدروژن به تنهایی توانایی استفاده به عنوان سوخت را ندارد و در این قطار از سلول‌هایی استفاده شده است که از ترکیب هیدروژن و اکسیژن توانایی تولید برق دارند و به نوعی این قطار را می‌توان یک قطار الکتریکی نیز نام‌گذاری کرد. طرح اعلام شده توسط آلمان از سال ۲۰۲۴ آغاز خواهد شد و هزینه ساخت هر قطار نیز بین ۵ تا ۱۰ میلیون یورو تخمین زده شده است.

بیشتر بخوانید

اولین شبیه‌ سازی واکنش‌ های شیمیایی توسط رایانه کوانتومی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قطار هیدروژنی سوخت هیدروژنی سوخت پاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۶۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد رئیسی، رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در یک  گفتگوی رادیویی درباره خبر افزایش آمار مالاریا اظهار كرد: افزایش موارد قابل توجهی طی دو سال اخیر داشتیم كه به ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بازمی‌گردد و نسبت به سال‌های قبل به‌شدت دچار افزایش موارد شدیم. این مسئله متأثر از وضعیت نابسامان مرز‌های شرقی است و اگر فكر اساسی و كمك به دانشگاه‌های علوم پزشكی نكنیم ممكن است ما هم به مشكل كشورهای همسایه شرقی دچار شویم.

رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در این خصوص افزود: در بدترین شرایط طی ۱۰ سال اخیر حدود ۱۰ هزار و ۳۰۰ مورد داشتیم كه قابل قیاس با شرایط آن سوی مرز نیست.

رئیسی ادامه داد: در این باره می‌بایست فكری اندیشیده شود چون كشوری هستیم كه راه توسعه را به‌شدت می‌پیماییم و وضعیت ما باید نسبت به بلوچستان پاكستان متفاوت باشد.

او لزوم اختصاص منابع و بودجه به سیستان و بلوچستان و سه دانشگاه علوم پزشكی این منطقه را متذكر شد و افزود: اگر این كار صورت گیرد در برابر وبا، سل، مالاریا و بیماری تب كنگو مقاومت صورت می‌گیرد.

رئیسی از ۱۰ هزار كیس مبتلا خبر داد و تصریح كرد: كووید هم بحثی مهم بوده است چون مشكل ما نبوده است و به دنیا بازمی‌گردد ولی همه توجه بخش سلامت را به خود اختصاص داده است كه در برابر كاهش منابع به نظر می‌رسد ما نیز کم‌توجهی كردیم.

وی اضافه كرد: در سه الی چهار سال موارد مالاریا به صفر رسیده بود ولی منابع كافی و لازم را اختصاص ندادیم و پیش‌بینی نكردیم كه ممكن است شرایط پاكستان بدتر شود.

رئیسی همچنین به مشكلات تردد و حركت آزادانه انتقاد كرد و گفت: حمل سوخت در شهرستان‌های مرزی سیستان و بلوچستان افزایش‌یافته و فشار بسیاری به برنامه‌های سلامت‌محور ما وارد می‌كند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • توزیع بیش از ۱۲۰ میلیون لیتر سوخت هوایی در فروردین ۱۴۰۳
  • بیش‌از ۱۲۰ میلیون لیتر سوخت هوایی در کشور توزیع شد
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/ مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • با رویای ریلی هیتلر آشنا شوید؛ قطار عجیب نازی ها که هیچگاه ساخته نشد!+ فیلم
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است؛ عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن
  • معمای بنزین در ایران
  • دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است / عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن