Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از چابک آنلاین ،  "مهدی نوروزی" به مناسبت فرارسیدن روز ۱۳ آذر، روز بیمه، در گفت‌وگو با چابک‌آنلاین، بااشاره به تلاش‌های صنعت بیمه برای حرکت روبه جلو، گفت: در سال‌جاری برنامه صنعت بیمه این بود که پرتفوی خود را به رقم قابل توجهی برساند وبه همین منظور شرکت‌های بیمه‌ای هدف‌گذاری های خوبی هم داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، ادامه داد: البته شرایط شیوع ویروس کرونا تاثیراتی برروی برخی از رشته‌های بیمه‌ای داشت اما درعین حال این شرایط تاثیرخیلی منفی برروی فروش بیمه شرکت‌های تخصصی مانند بیمه زندگی خاورمیانه نداشته است.

مدیرعامل شرکت بیمه زندگی خاورمیانه، به زیرساخت‌های ایجاد شده و شبکه فروش این شرکت بیمه‌ای اشاره کرد و  گفت: از پیش بینی بودجه‌ای که داشتیم هم فروش شرکت فراتر رفت به‌طوریکه در شش ماهه نخست سالجاری با رشد قابل توجهی روبرو بودیم.

نوروزری، اظهارکرد: شرکت‌های بیمه‌ای در یک‌سال اخیر بخش قابل توجهی از سرمایه‌های خود را در بازارسرمایه سرمایه‌گذاری کردند و امسال به خصوص در ماه‌های اول که بورس سود خوبی را ایجاد کرد شرکت‌های بیمه هم رشد خوبی داشتند و به سودآوری آنها کمک شد. 

وی، معتقد است که تغییرات مهم و اثرگذار صنعت بیمه در یک سال اخیر و شرایط شیوع ویروس کرونا براساس هدف‌گذاری‌هایی که هر بخش از صنعت بیمه داشته ،قابل سنجش است اما به‌صورت کلی صنعت بیمه جزو صنایعی است که رشد خوبی را در یک سال اخیرداشته است.

نوروزی، گفت: اثرات و نتایج بعدی شیوع ویروس کرونا می‌تواند بعد از رفع این بیماری برای بعضی از صنایع مانند صنعت بیمه تاثیرگذار باشد، ازسوی دیگر با توجه به یکسری از محدودیت‌هایی که در ترددها ایجاد شد، خسارت رشته شخص ثالث کاهش یافت و این مساله هم به صنعت بیمه کمک خواهد کرد.

مدیرعامل شرکت بیمه زندگی خاورمیانه، بیان کرد: در بخش آنلاین، استارت آپ‌ها و اینشورتک‌های صنعت بیمه توانستند از فرصت پیش آمده در یک سال اخیر براثر شیوع ویروس کرونا بهره برده و باتوجه به ابزارهایی که در اختیار مردم قراردارد، این شرکت‌ها توانستند خود رابه خوبی به مردم معرفی کنند و راه‌های جدیدی هم برای فروش و ارائه محصول مطرح شود. 

به اعتقاد نوروزی، در یک سال اخیر مساله فروش آنلاین بیمه‌نامه در بسیاری از رشته‌های بیمه ای مانند بیمه زندگی پررنگ‌تر شد و شرکت‌های بیمه بیشتری در این بخش وارد شدند که نتایج مثبتی به دنبال داشت و مردم با اهمیت بیمه بیشتر آشنا شدند.

وی، معتقد است که با وجود اینکه انتظار می رود حرکت‌های فناورانه در صنعت بیمه با سرعت روبه جلو باشد اما به دلیل اینکه این حرکت‌ها باید مبتنی بر زیرساخت‌های قوی باشد در بخش فن‌‍آورانه به یکباره این اتفاق رخ نمی‌دهد.

مدیرعامل شرکت بیمه زندگی خاورمیانه، افزود: اما در بخش‌های نوآورانه و مسیرهای جدیدی که استارت آپ‌ها و اینشورتک‌ها شروع کرده‌اند، ویروس کرونا باعث شد تا سرعت حرکت این شرکت‌ها به سمت فن‌آوری بیشتر شود.

مدیرعامل شرکت بیمه زندگی خاورمیانه، با بیان اینکه "باید از تهدیدها فرصت ساخت،" ادامه داد: شرایطی که براثر شیوع ویروس کرونا بوجود آمد فرصت‌های جدیدی را در کنار خود داشت و در بخش فضای مجازی یا بازار‌یابی دیجیتال شرایط خوبی برای معرفی صنعت بیمه بوجودآمد.

نورورزی، معتقد است که با ورود شرکت‌های بیمه تخصصی جدید در حوزه بیمه‌های زندگی، مردم بیشتر با این رشته بیمه‌ای آشنا شده و ضریب نفوذ این بخش افزایش خواهد یافت.

پربیننده ترین سقف انتقال وجه کارت به کارت افزایش یافت اسکناس جدید ۱۰هزار تومانی +عکس جزییات پرداخت وام قرض الحسنه یک میلیونی/ بانک‌ها با نصف کارکنان فعالیت دارند خرید بدون کارت از سال آینده؟ وام قرض الحسنه ودیعه مسکن ۷۰میلیونی به خانوار‌های با ۳فرزند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بیمه صنعت بیمه بیمه عمر روز بیمه بیمه شدگان استار تاپ ویروس کرونا مهدی نوروزی سهام عدالت شیوع ویروس کرونا یک سال اخیر شرکت های بیمه بیمه ای صنعت بیمه شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۸۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدهی صنعت برق به بورس انرژی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به گفته آقای رجبی مشهدی، با اصلاح مالی صنعت برق، حساب‌های وکالتی شرکت‌های توزیع، ماهانه تا دو هزار میلیارد تومان پُر می‌شود.

مدیر عامل شرکت توانیر افزوده: براساس هدف گذاری انجام شده، تامین برق مورد نیاز کشور از بورس به ۶۰ درصد می‌رسد و قرار است تا پایان برنامه هفتم، ۲۱۰ تراوات ساعت از برق کشور با بورس یا قرارداد‌های دوجانبه تأمین شود.

دیگر خبرها

  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • ۹۰ درصد استارت‌آپ‌ها محکوم به شکستند/عدم بازارسنجی علمی فعالیت‌های جدید و نو
  • تلاش می کنیم نفت در لیگ ماندگار شود/ هوادار تیم خوبی است
  • تولید بنزین از متانول به زودی آغاز می شود
  • وزیر نفت: تولید بنزین از متانول به زودی آغاز می شود
  • تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد
  • بدهی صنعت برق به بورس انرژی
  • ذوب آهن اصفهان در دوره جدید موفقیت های معدنی خوبی کسب کرد
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند