Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان فرماندار لنگرود، به تعویق افتادن ازدواج و فرزندآوری و مهاجرت جوانان به واسطه بیکاری را از جمله عواملی دانست که موجب غالب شدن درصد سالمندی استان شده و گفت: اگر اشتغال آفرینی صورت گیرد، علاوه بر حل مشکلات اقتصادی جامعه، شاهد ساماندهی جمعیت و سالمندی خواهیم بود.

رحیم حیدری در شورای ساماندهی امور سالمندان شهرستان لنگرود، پدیده سالمندی را از جمله حقایق جوامع بشری دانست که خواه و ناخواه با آن مواجه خواهیم شد و اظهار کرد: سالمندی مختص جامعه ایران نیست و جوامع غربی نیز با افزایش سالمندان مواجه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اگر آمادگی لازم برای مواجه شدن با سالمندی را داشته باشیم می توانیم برنامه ریزی هدفمند و نظام مند کنیم، افزود: بدون آمادگی و برنامه ریزی، سالمندی به معضل اجتماعی تبدیل می شود.

فرماندار لنگرود، سالمندان را سرمایه اجتماعی دانست و تصریح کرد: سالمندان عمر و جوانی خودشان را برای بهبود وضعیت کشور و مردم عرضه کردند و اکنون حضور آنان مایه آرامش جامعه است لذا خانواده های دارای سالمند باید قدردان این نعمت باشند.

حیدری، با بیان اینکه باید سبک زندگی خودمان را براساس روابط انسانی و عاطفی تنظیم کنیم، گفت: به برکت دین مبین اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی، سبک زندگی مردم جامعه مبتنی بر فرهنگ تکریم سالمندان است.

وی با اشاره به نحوه برخورد جامعه جهانی با سالمندان به ویژه کشورهای داعیه دار تمدن در حوزه مقابله با کووید۱۹، اضافه کرد: بسیاری از کشورهای غربی سالمندان را رها کردند، زیرا امکان رسیدگی به آنان را نداشتند، اما دین مداری و اخلاق مداری متولیان نظام اسلامی موجب شده شاهد مرگ و میر کم سالمندان در مراکز نگهداری باشیم.

فرماندار لنگرود، با بیان اینکه پدربزرگان و مادربزرگان همواره در فرهنگ ما دارای شان و منزلت هستند، تصریح کرد: کارگروه های تخصصی شورای ساماندهی امور سالمندان تشکیل شود تا با کار کارشناسی، مصوبات کارآمد داشته باشیم.

حیدری، با اشاره به تکلیف قانونی شهرداری ها و دهیاری ها برای مناسب سازی اماکن و فضاها جهت دسترسی آسان معلولان و سالمندان، خاطرنشان کرد: به واسطه ارتقای سواد فرهنگی و اجتماعی و افزایش سطح بهداشت جامعه، امید به زندگی از ۵۰ سال به ۷۰ تا ۷۵ سال رسیده است.

وی تکریم سالمندان را جزو بن مایه های دینی و فرهنگی جامعه ایرانی دانست و یادآور شد: باید شرایط را برای ارتقای سلامت جسمی و روانی سالمندان فراهم کنیم؛ همچین وظیفه احیا و تقویت فرهنگ تکریم سالمندان در جامعه را داریم.

این مقام مسئول، به تعویق افتادن ازدواج و فرزندآوری و مهاجرت جوانان به واسطه بیکاری را از جمله عواملی دانست که موجب غالب شدن درصد سالمندی استان شده و گفت: اگر اشتغال آفرینی صورت گیرد، علاوه بر حل مشکلات اقتصادی جامعه، شاهد ساماندهی جمعیت و سالمندی خواهیم بود.

وی با تاکید بر لزوم برگزاری نشست های تکریم و هم اندیشی با بازنشستگان ادارات، اظهار کرد: شهرداری ها و دهیاری ها برنامه ریزی های لازم برای مناسب سازی را در پروژه های عمرانی لحاظ کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی سالمندان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۸۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ درصد جمعیت اصفهان جزو جامعه کارگری هستند

آفتاب‌‌نیوز :

امیر کشانی در سی و پنجمین رویداد تجلیل از نخبگان جامعه کار و تولید استان گفت: اصفهان از جایگاه ویژه‌ای در تولیدات صنعتی، معدنی و کشاورزی کشور برخوردار است که از دلایل آن می‌توان به جایگاه خاص کار و تولید در فرهنگ مردمان این دیار اشاره کرد.

وی ادامه داد: اصفهان در روز‌های گذشته میزبان هیأت‌های تجاری از ۲۲ کشور عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا بود که این تعاملات زمینه‌ساز جهش تولید در سال جاری خواهد بود.

کشانی تاکید کرد: بار اصلی تولید بر عهده کارگران است و بسیاری از مسائل تولید با این گروه پیوند خورده است از این رو بر این باورم که برای بهبود وضعیت معیشتی این قشر همه باید دست به دست هم دهیم و از جامعه کارگری حمایت کنیم.

وی خاطرنشان کرد: مجلس شورای اسلامی پارسال مصوبه‌ای داشت که درآمد بالای ۱۲۰ میلیون ریال را مشمول مالیات کرد، اما گرچه در بسیاری از جوامع سکولار اصل بر مالیات ستانی است، ولی این امر از فردی که زیر خط معیشت درآمد قرار دارد، زیبنده کشور ما که خود را طرفدار کار و تولید می‌داند، نیست و باید در این زمینه بازاندیشی کرد.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان تصریح کرد: شاید رقم مالیاتی که از کارگر دریافت می‌شود برای دولت عدد زیادی نباشد، اما این ارقام برای کارگران گزاف به حساب می‌آید.

کشانی تصریح کرد: رسیدگی به این مساله پیامی را به جامعه می‌دهد که کشور ما برای تولید کارگران ارزش قائل است.

وی در قسمت دیگر سخنان خود با اشاره به موضوع تعطیلی روز‌های پنجشنبه تاکید کرد: آمار نشان می‌دهد که تعطیلی روز‌های پنجشنبه می‌تواند افزون بر هشت میلیارد دلار به تجارت فراملی کشورمان ضرر بزند و این خسارت تنها مختص عده‌ای خاص نیست.

وی ادامه داد: زیان هشت میلیارد دلاری تجارت کشور باعث کاهش درآمد ارزی کشور و افزایش نرخ ارز می‌شود که تاثیر سویی بر زندگی مردم خواهد داشت.

 یک میلیون و ۹۰ هزار نفر کارگر بیمه شده در اصفهان وجود دارد که حدود ۸۰۰ هزار نفر آن‌ها مرد و حدود ۳۰۰ هزار نفر از آن‌ها را زنان تشکیل می‌دهند.

پنجم تا یازدهم اردیبهشت " «فته کار و کارگر» نامگذاری شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ۸۰ درصد جمعیت اصفهان جزو جامعه کارگری هستند
  • جامعه کارگری باید مورد تکریم و احترام قرار گیرد
  • سالمندان مبتلا به فشار خون بالا چه بخورند؟
  • شکل‌گیری امید‌آفرینی در جامعه پس از مشاهده دستاوردهای پژوهشی سمپادی‌ها
  • طهرانچی: بانوان باید برای نقش‌آفرینی‌های جدی در جامعه آماده شوند
  • رویداد صدرا نقطه عطف حل مسائل جامعه است
  • بیش از ۱۷هزار سالمند تحت حمایت کمیته امداد خراسان‌ جنوبی
  • ضرورت توجه به اعتلای فرهنگ عمومی تکریم در جامعه
  • مراسم عزاداری امام جعفر صادق علیه السلام در لنگرود
  • فقدان امنیت شغلی؛ دغدغه اول جامعه کارگری