Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- هنرمندان صنایع دستی استان البرز با خلق آثار دستی علاوه بر زنده نگهداشتن شاخه‌های مختلف صنایع دستی از این راه معیشت خود را نیز تامین می‌کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، استان البرز به واسطه مهاجر پذیر بودن و وجود اقوام مختلف در آن ظرفیت ویژه و منحصر به فردی در زمینه صنایع دستی دارد که با برنامه ریزی مدیران و حمایت  دستگاه‌های دولتی می‌تواند علاوه بر پیشگام بودن در زمینه صنایع بزرگی که در استان مستقر است در این صنعت نیز پیشگام و در کشور حرفی برای گفتن داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استان البرز به صورت رسمی و سازماندهی شده دارای 3 هزار هنرمند فعال در زمینه صنایع دستی است و نیازمند این است که در زمینه‌های مختلف از آنها حمایت شود.

مهاجرت افراد از شهر به روستا یکی از مواردی است که در سال‌های اخیر افزایش بسیاری پیدا کرده است، توجه به صنایع دستی و حمایت روستایی‌ها برای فعالیت در این زمینه می‌تواند میزان این مهاجرت را کاهش دهد و حتی ما شاهد مهاجرت معکوس نیز در این زمینه باشیم.

اداره کل میراث فرهنگی به تنهایی نمی تواند حامی هنرمندان صنایع دستی باشد

یکی از فعالان حوزه صنایع دستی استان البرز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم  با بیان اینکه سال‌ها است که در صنعت چرم دوزی فعال هستم، اظهار داشت:  در حال حاضر روز به روز کار  برای ما سخت تر می‌شود.

وی با بیان اینکه مبلغ تمام شده یک کیف چرم بسیار بالا است، افزود: یک کار غیر اصل با ظاهر مشابه به قیمت بسیار ناچیز به راحتی جایگزین تولیدات ما شده است.

فاطمه سرداری با بیان اینکه عدم حمایت‌های دولتی نیز سبب سخت‌تر شدن این وضعیت شده است، بیان کرد: اداره کل میراث فرهنگی به تنهایی نمی‌تواند در زمینه حمایت از این صنایع موفق باشد چرا که بودجه محدودی در این زمینه دارد، اما سالانه ادارات مختلف هدایایی را برای کارمندان خود تهیه می‌کنند که میتوان برای حمایت از هنرمندان صنایع دستی تولیدات آنها را خریداری کنند.

خسارت 15 میلیارد تومانی کرونا به صنایع دستی لرستان؛ هنرمندان در نمایشگاه مجازی ثبت نام کنندتکلیف راه‌اندازی "جمعه بازار صنایع دستی" چه شد؟!فعالیت بیش از 2 میلیون نفر در حوزه صنایع دستی در روستاها

مسئولان بجای تلاش برای افزایش کسب و کارهای جدید صنایع دستی کارگاه های کنونی را حفظ کنند

یکی دیگر از فعالین صنایع دستی در استان البرز در گفت‌‌وگو با خبرنگار تسنیم  با اشاره به اینکه حوزه صنایع دستی در زمان گذشته بسیار محجور مانده بود و در زمان شیوع بیماری کرونا نیز وضعیت ما بدتر شده است، اظهار داشت : برنامه ریزی برای حمایت از اشتغال به ویژه در حوزه صنایع دستی وجود ندارد.

وی با بیان اینکه اینکه دراین برهه حفظ مشاغل بسیار از اهمیت بالایی برخوردار است، افزود: باید بجای تلاش برای ایجاد کسب و کار جدید کارگاه‌های و تولید کنندگان کنونی را در این زمینه حمایت کنند.

حسین عیسی زاده با عنوان اینکه به واقع در حال حاضر با افزایش مواد اولیه نبود کارگاه صنایع دستی فعالیت در این حوزه به صرفه نیست، بیان کرد: باید برنامه‌های دقیق و منسجم تری در این راستا از فعالان این حوزه حمایت شود.

تلاش هنرمندان البرزی برای عدم مرگ برخی از رشته های صنایع دستی در استان

یکی از هنرمندان صنایع دستی استان البرز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم ، اظهار داشت: در حال حاضر برخی از رشته‌های صنایع دستی در حال انقراض است و برخی هنرمندان علیرغم نبود سود کافی برای زنده ماندن این هنرها همچنان فعالیت می‌کنند.

وی با بیان اینکه اکثر هنرمندان رشته‌های صنایع دستی واقعا با جان و دل کار می‌کنند، افزود: برخی تمام زندگیشان را برای تداوم و زنده ماندن یک رشته صنایع دستی می‌گذارند.

سارا واعظی با اشاره به اینکه تلاش برای گسترش رشته‌های مختلف بسیار حائز اهمیت است، خاطر نشان کرد: آموزش یکی از کارهای موثر در زمینه است که باید در این راستا برنامه ریزی و اجرا شود.

کمیته بازار یابی و فروش محصولات صنایع دستی برای حمایت از هنرمندان این رشته در استان البرز تشکیل شد

فریدون محمدی  در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم   با بیان اینکه این کمیته بازاریابی برای فروش محصولات صنایع دستی در استان البرز با حضور کارشناسان حوزه صنایع دستی، هنرمندان پیشکسوت و فعالین اقتصادی و بخش خصوصی، فعالیت خود را آغاز کرد، اظهار داشت: هدف از تشکیل این کمیته حمایت از هنرمندان و کمک برای بازاریابی و فروش صنایع دستی در فضای حقیقی و مجازی به ویژه در دوران کرونا و پساکرونا است.

وی افزود: اداره کل میراث فرهنگی استان البرز به عنوان متولی این امر شرایط لازم برای ادامه فعالیت هنرمندان و صنعتگران حوزه صنایع دستی و  ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی در جامعه را پیگیری می‌کند.

انتهای پیام/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وگو با خبرنگار تسنیم هنرمندان صنایع دستی صنایع دستی در استان حوزه صنایع دستی صنایع دستی استان البرز صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۹۹۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاب هنر پروژه خرید اثر از هنرمندان است

سید مجید پوراحمدی رئیس صندوق اعتباری هنر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، درباره برنامه های صندوق برای حمایت از قشر فرهنگ و هنر در سال جاری گفت: توسعه کسب و کارهای فرهنگی یکی از دستورهای وزیر فرهنگ و ارشاد خطاب به صندوق اعتباری هنر است. البته از ابتدای دولت سیزدهم برنامه ریزی های متعددی برای تقویت و توسعه فرهنگ و هنر در کشور انجام شده است.
وی افزود: عموما موسسه و مجموعه های مختلف فرهنگی نقش کلیدی در تولید و نمایش آثار هنرمندان دارند از این رو صندوق اعتباری هنر هم با این موسسه و مراکز فرهنگی گفتگو و تعامل دارد تا بتواند از فعالیت هنرمندان حمایت کند.
رئیس صندوق اعتباری هنر با اشاره به پروژه قاب هنر، بیان کرد: هدف پروژه خرید اثر از هنرمندان به ویژه خوشنویسان است. در پروژه قاب هنر، صندوق اعتباری هنر آثار هنرمندان میانه و همچنین پیشکسوت را خریداری و به موسسات و شرکت های مختلف هدیه می دهد.
وی یادآور شد: صندوق اعتباری هنر برای برگزاری و خرید اثر قرآنی در نمایشگاه روایت باران نیز اقدام کرده است. 

دیگر خبرها

  • آیین بزرگداشت روز هنر انقلاب اسلامی در شاهرود برگزار شد
  • قاب هنر پروژه خرید اثر از هنرمندان است
  • سهم «هیچ» از اقتصاد خلاق
  • راهیابی ۲ اثر نمایشی از قم به همایش سراسری بچه‌های مسجد
  • ارزش صادرات صنایع‌دستی از آذربایجان‌غربی ۲۲ درصد افزایش یافت
  • حلقه مفقوده مدیران عدم پیگیری و نظارت بر تصمیمات است
  • ثبت ۴۱ میراث در فهرست آثار ملی البرز
  • سومین نمایشگاه آثار هنرمندان تجسمی برای حمایت از کودکان غزه
  • افزایش 22 درصدی ارزش صادرات صنایع دستی از آذربایجان‌غربی
  • لزوم حمایت هلدینگ خلیج فارس از ورزش در محیط پیرامونی