Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، باید تاکید کرد که این کاهش به معنای کاسته شدن از خطر شیوع ویروس همه‌گیر کرونا در خراسان رضوی نیست، زیرا هنوز این ویروس خطرناک همچنان در محیط زندگی ما وجود دارد بطوری که هم‌اینک شهر‌های مشهد، سبزوار، قوچان و خلیل‌آباد در این استان از نظر شیوع ویروس کرونا در "وضعیت قرمز" قرار داشته و بقیه ۲۸ شهرستان استان خراسان رضوی در دو وضعیت "نارنجی و زرد" بسر می‌برند لذا هیچیک از مناطق استان هنوز در وضعیت سفید کرونا نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بر اساس آخرین اطلاعات منتشر شده در "سامانه آمار بیماران کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد" هم‌اینک در مجموع هزار و ۶۶۳ نفر در بیمارستان‌های خراسان رضوی بر اثر ابتلا به ویروس کرونا بستری هستند.

این میزان در نخستین روز آذر ماه امسال دو هزار و ۸۰ نفر بود که با کاهش ۴۱۷ نفری نشانگر نزول ۲۰ درصدی در موارد ابتلا به ویروس کرونا و شمار بیماران کووید ۱۹ در خراسان رضوی است.

بر اساس آمار‌های منتشره رسمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد روزانه ۲۶۵ نفر "بیمار جدید" مبتلا به ویروس همه‌گیر کرونا در بیمارستان‌های استان خراسان رضوی بستری می‌شوند.
سامانه آمار بیماران کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد در آخرین گزارش روزانه خود گفت: از ابتدای آذر ماه امسال تا روز پنجشنبه سیزدهمین روز این ماه، بیشترین موارد بستری روزانه کرونا در خراسان رضوی مربوط به روز‌های سوم و پنجم آذر به تعداد ۳۸۵ نفر بوده است.

 ۱۹۶ نفر از تعداد موارد جدید ابتلا به ویروس همه‌گیر کرونا در خراسان رضوی، در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد که کلانشهر مشهد و ۱۳ شهرستان از ۳۲ شهرستان این استان را زیر پوشش دارد بستری شده و بقیه بیماران کووید ۱۹ در بیمارستان‌های زیر پوشش دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، تربت‌حیدریه، گناباد و دانشکده‌های پزشکی تربت‌جام و نیشابور تحت درمان هستند.

مطابق این گزارش اکنون ۴۲۹ بیمار بدحال کووید ۱۹ نیز در بخش‌های مراقبت ویژه بیمارستان‌های خراسان رضوی تحت مداوا قرار دارند که ۲۹۱ نفر از آنان در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد بستری هستند.
شهروندان خراسانی همچنین از خدمات ۶۰ بیمارستان در نقاط مختلف خراسان رضوی برخوردارند.
۸۰ درصد از جمعیت شش میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند و بقیه جمعیت استان توسط دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه و دانشکده‌های پزشکی تربت‌جام و نیشابور خدمات‌رسانی می‌شوند.

بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون یک میلیون و سه هزار و ۴۹۴ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند. بیماری کووید ۱۹ تاکنون جان ۴۹ هزار و ۳۴۸ نفر را در کشورمان گرفته است. همچنین تاکنون ۶۹۹ هزار و ۳۱۵ نفر از مبتلایان به ویروس کرونا در ایران بهبود یافته‌اند.   انتهای پیام//ا.د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کاهش مرگ و میر مبتلایان به کرونا بیماران کرونایی ابتلا به ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد کرونا در خراسان رضوی بیماران کووید ۱۹ ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۰۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد

زی‌سان: این مرد ۷۲ ساله ناشناس زمانی که در سال ۲۰۲۲ و پس از دریافت چندین واکسن کووید، به نوع اومیکرون (Omicron) ویروس کرونا مبتلا شد، دچار نقص ایمنی شدید بود.

به گزارش زی‌سان، از آن زمان، وی در مجموع ۶۱۳ روز تا زمان مرگش در اکتبر سال گذشته، به طور مداوم تستش به ویروس کرونا مثبت بود.
اگرچه موارد بسیار طولانی کووید-۱۹ در گذشته گزارش شده، اما این طولانی‌ترین موردی است که تاکنون وجود داشته است.

در طول ۲۰ ماه عفونت، پزشکان تمام تلاش خود را برای کمک به مرد مسن انجام دادند، اما هیچ نتیجه‌ای حاصل نشد. بدن او حتی با کمک دارو‌های آنتی‌بادی نمی‌توانست پاسخ ایمنی کافی برای مبارزه با ویروس داشته باشد و سال گذشته به دلیل تشدید یک بیماری زمینه‌ای درگذشت.

بیماران مبتلا به “SARS-CoV-۲” معمولاً ویروس را ظرف چندروز یا چند هفته از بین می‌برند، اما در این حالت شدید، عفونت تقریباً دو سال ادامه داشت.

در طول دوره عفونت، پزشکان مکرراً از مرد نمونه‌برداری کردند تا مواد ژنتیکی ویروس کرونا را تجزیه و تحلیل کنند و دریافتند که نوع اصلی Omicron BA۱ در بدن او بیش از ۵۰ جهش داشته است؛ جهش‌هایی که می‌توانستند از سیستم ایمنی بدن انسان فرار کنند.

خوشبختانه، «هیچ انتقال مستندی» از این مرد به سایر اعضای جامعه وجود نداشت، اما این مورد بر خطرات طولانی‌مدت عفونت SARS-CoV-۲ تاکید دارد.

محققان نوشتند: «این مورد بر خطر عفونت‌های پایدار SARS-CoV-۲ در افراد دارای نقص ایمنی تاکید می‌کند، زیرا ممکن است انواع منحصر به فرد ویروس کووید به دلیل تکامل گسترده، درون میزبان ظاهر شود.»

tags # کرونا سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد
  • هیچ موردی از بیماری مالاریا در غرب خراسان ثبت نشده است
  • آیین افتتاح طرح‌های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار می‌شود
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • ثبت بیش از ۲۰ هزار حیوان گزیدگی در خراسان رضوی
  • بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور