Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله علیرضا اعرافی پنجشنبه شب در دیدار با وزیر جهاد کشاورزی که در دفتر مدیرحوزه‌های علمیه در قم برگزار شد، با اشاره به ضرورت توجه مضاعف به طبقات محروم و تأمین نیازهای اساسی مردم به ویژه مواد غذایی با قیمت مناسب گفت: روستاها در حال حذف هستند، اما وجود همین روستاها برای رشد تولیدات کشاورزی بسیار مهم است و لازم است با نگاه علمی و جهادی به مقوله روستا، چرخه خودکفایی در محصولات غذایی مخصوصاً محصولات راهبردی طراحی و عملیاتی شود و روشن است که تدارک نیازهای فعالین این عرصه یعنی کشاورزان، روستاییان و دامداران باید محوریت و فوریت پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر حوزه‌های علمیه ضمن تاکید بر ضرورت اهتمام به مطالعات تاریخی، فرهنگی و فقهی در مسائل مرتبط با کشاورزی و منابع طبیعی توسط کارگروه‌های تخصصی و مشترک حوزه و وزارت جهاد کشاورزی افزود: تعامل وزارت جهاد کشاورزی با فعالین فرهنگی حوزه علمیه که تحت طرح‌هایی همچون هجرت بلندمدت شبکه گسترده‌ای را در نقاط مختلف کشور اعم از شهرها و روستاها تشکیل داده‌اند، می‌تواند اتفاقات خوبی علی الخصوص در حوزه تولید دانش، ترویج و ارتقای همکاری‌های مردم و مسئولین و متخصصین پیگیری شود.

وی با اشاره به اینکه میزان مصرف آب در حوزه کشاورزی متناسب با مقدار خروجی آن نیست و باید با روش‌های نوین آبیاری، بازدهی آن را بالاتر برد، گفت: حوزه علمیه موقوفات و منابع پایدار بسیاری داشته است و امیدواریم وزارت جهاد کشاورزی در مورد احیای آنها در زمینه‌های کشاورزی و در خدمت به مردم و محرومین همکاری‌های لازم را به عمل آورد.

کد خبر 5087366

منبع: مهر

کلیدواژه: قم علیرضا اعرافی حوزه علمیه کشاورزی وزیر جهاد کشاورزی موقوفات ویروس کرونا محسن فخری زاده محدودیت های کرونایی شیراز شیوع کرونا بارش باران آمار کرونا کرمانشاه بوشهر شهرستان کرج بارش برف شهرکرد گرگان آبگرفتگی معابر جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۰۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران رسالت جهاد کشاورزی را تولید دانست و افزود: تولید بذر محصولات کشاورزی در استان با جدیت دنبال می شود و امسال این مشکل چندساله را رفع خواهیم کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بابلسر، علیرضا مهاجر معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی در جلسه جهش تولید در دیمزارهای مازندران اظهار داشت: بحث افزایش بهره وری از اراضی کشاورزی به عنوان یک استراتژی مطرح است و هم اکنون میانگین سرانه زمین در کشور 3.2 هکتار است که اگر به کمتر از این میزان برسیم با کاهش بهره وری در اراضی مواجه می‌شویم.

وی با بیان اینکه در واردات دانه‌های روغنی توسط واردات کنندگان  خرید محصولات داخلی با قیمت مصوب از کشاورزان انجام می‌شود تصریح کرد: بلافاصله پس از پرداخت وجه به کشاورزان  اجازه واردات به  شرکت‌ها داده می‌شود.

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: بلوک بندی اراضی کشاورزی یکی از راهکارهای مقابله با کوچک شدن اراضی است  و اگر می‌خواهیم به بهره وری دست یابیم به صورت پهنه بندی اراضی باید مدیریت شوند.

وی، افزود: مدیریت زراعی منسجم بر اراضی کشاورزی راهی بر افزایش بهره وری مزارع به شمار می‌آید.

مهاجر اظهار کرد: نیاز داریم در مازندران  کارهای زیربنایی نظیر احداث انبارهای فنی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی انجام شود.

این مسئول در ادامه تصریح کرد: درباره شرکت خدمات حمایتی و تعاون روستایی وظیفه اصلی آن تامین نهاده‌های کشاورزی نظیر کود و سم بوده که باید بر اساس رسالت اصلی عمل کنند.

بابک مومنی رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران هم در این جلسه رسالت جهاد کشاورزی را تولید دانست و افزود: تولید بذر محصولات کشاورزی در استان با جدیت دنبال می شود.

وی خاطرنشان کرد: امسال این مشکل چندساله را رفع خواهیم کرد.

مومنی همچنین افزود: تامین و تولید بذر محصولات کشاورزی استان با مباشرت شرکت خدمات حمایتی پیگیری می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارایه خدمات ۳۰ گروه جهادی به جامعه هدف در بوانات
  • اقدامات هیئت امنای با تجربه؛ جهش خوبی برای احیای موقوفات
  • بیکاری معضلی جدی/ ضرورت رفع مشکلات حوزه کشاورزی
  • بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی لرستان به چرخه تولید
  • حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند
  • احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان
  • طی دو سال ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی به چرخه تولید بازگشت
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد
  • برداشت کلزا از مناطق گرمسیری برای اولین بار