Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیروس محمدی روز جمعه  در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طرح توسعه سواد دختران و زنان روستایی و عشایری در گیلان از سال ۹۷ در استان به اجرا درآمده و امسال نیز با سهمیه ۵۲۵ نفر در شهرستان های آستارا، تالش، رضوانشهر، فومن، ماسال، دیلمان، رحمت آباد و رودبار در حال اجرا است.

وی اظهار داشت: سهمیه ابلاغی در سال اول اجرای طرح (سال ۹۷) در شهرستان های آستارا، تالش، رضوانشهر، فومن و ماسال در مجموع ۳۰۰ نفر بود که همه این تعداد تحت پوشش قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش گیلان خاطر نشان کرد: سهمیه ابلاغی سال دوم اجرای این طرح (سال ۹۸) در شهرستان های یاد شده  ۵۲۵ نفر بود که در این سال نیز همه آنها پوشش داده شدند.

وی تعداد آموزش دهنده حاضر در اجرای طرح در سال های اول و دوم اجرای این طرح را به ترتیب ۴۵ و ۵۳ نفر عنوان کرد و افزود: امسال نیز این تعداد بر اساس سهمیه ابلاغی۵۳ نفر است.

وی اظهار داشت: افزایش پوشش تحصیلی زنان و دختران روستایی بازمانده از تحصیل، فراهم کردن زمینه های رشد و شکوفایی استعدادها و توانمندسازی این جمعیت در حوزه مهارت های زندگی،  اجتماعی و ارتقای کمی و کیفی شاخص های دسترسی به منابع و امکانات به ویژه در حوزه آموزش، برای زنان و دختران روستایی از جمله اهداف اجرای این طرح است.

محمدی بیان داشت: شورای پشتیبانی سوادآموزی، شهرستان ها و مناطق، اداره کل امور بانوان و اداره امور عشایر استان از دستگاه های مشارکت کننده در اجرای این طرح هستند.

بر اساس آمار سال گذشته ۹۸ درصد از گروه سنی ۴۹ – ۱۰ سال در استان گیلان باسواد هستند که این رقم بالاتر از میانگین کشوری با رقم ۹۶.۳ درصد است.

برچسب‌ها رشت مدارس سواد آموزی گیلان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رشت مدارس سواد آموزی گیلان رشت مدارس سواد آموزی گیلان اخبار کنکور اجرای این طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۰۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند


آقای حامد محقق در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: این کتابخانه‌ها را ما به عنوان « برنده‌های کتاب » می‌شناسیم. چرا که هم کتاب را به مناطق مختلف می‌برد و هم با ورود کتاب به این مناطق یک « برندگی » ایجاد می‌کنند.
وی گفت:بنابر قانون برای دستگاه‌های مختلف الزاماتی دیده شده که کتاب و کتابخوانی را در مناطق عشایری و روستایی با استفاده از کتابخانه‌های سیار رقم بزنند.
معاون شعر و ادبیات خانه کتاب گفت: این کتابخانه‌ها بهترین راه است برای این که ما در مناطق روستایی و عشایری کتابخانه‌هایی را ببینیم.
وی افزود: بردن کتاب با دوچرخه در کشور‌های اروپایی متداول است و تبلیغات زیادی برای آن می‌شود در حالی که ما هم همین کار را انجام می‌دهیم، اما کمتر درباره آن اطلاع رسانی کرده ایم.
یکی از معاونت‌های مرتبط با امر توسعه کتاب در نهاد کتابخانه‌ها یک سال قبل  طراحی کتابخانه‌های عشایری را شروع کرد و در دستور کار قرار داد.
جدیدترین کتابخانه عشایری ۲۸ آذر ماه ۱۴۰۲ در خوزستان افتتاح شد.
این کتابخانه با عنوان رویش در بزرگترین سایت عشایری کشور در منطقه فتح المبین شوش با استقرار چادر در میان چادر‌های عشایر و مدارس چادری و کانکسی آنان گشایش یافت.

دیگر خبرها

  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم
  • کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند
  • پرورش حلزون با احتیاط؛ استاندارد این صنعت هنوز تدوین نشده
  • مشارکت زنان روستایی در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت
  • بازگشایی و ترمیم جاده‌های عشایری شهرستان لنده
  • اجرای طرح ایجاد باغچه‌های خانگی کاشت سبزیجات سالم در شهرستان کرمان
  • طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» طرحی برای کمک به اقتصاد روستا
  • خانه‌های روستایی باید به کارگاه تولیدی تبدیل شود
  • طرح اجرای فیبرنوری کشور امسال به اتمام می‌رسد
  • ضرورت تبدیل هر خانه روستایی به یک کارگاه تولیدی