Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- دکتر "مری آن هارتلی" (Mary-Anne Hartley) از مؤسسه پلی‌تکنیک فدرال لوزان و تیمش با استفاده از هوش مصنوعی (AI) الگوریتم‌های جدیدی را برای شناسایی الگوهای کووید-19 در تصاویر ریه و صداهای نفس ایجاد کرده‌اند.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از تک اکسپلوریست، الگوریتم‌هایی موسوم به "DeepChest" و" DeepBreath" می‌توانند ویروس کرونا جدید را به طور دقیق در بیماران تشخیص دهند و شدت بیماری آنها پس از ابتلا را نیز پیش بینی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پروفسور "مارتین جگی" (Martin Jaggi) گفت: ما الگوریتم‌های جدید یادگیری عمیق "DeepChest " را با استفاده از تصاویر فراصوت ریه و "DeepBreath" را با استفاده از صداهای تنفس حاصل از استتوسکوپ گوشی پزشکی توسعه داده ایم .این ابزار هوش مصنوعی به ما کمک می‌کند تا الگوهای پیچیده را بهتر درک کنیم.
دکتر هارتلی گفت: هنوز کارهای زیادی برای انجام وجود دارد. ما در حال اصلاح و اعتبارسنجی الگوریتم‌ها هستیم.ما می‌خواهیم ابزارهای قابل اعتمادی بسازیم که همه افراد بتوانند از آن استفاده کنند.همچنین در حال کار برای توسعه برنامه‌ای هستیم که به این الگوریتم‌های پیچیده یادگیری عمیق اجازه می‌دهد تا در تلفن‌های همراه حتی در دورترین مناطق کار کند.
دانشمندان در حال تلاش هستند تا داده‌های بیشتری جمع آوری کنند. ذات الریه که هر ساله جان بیش از یک میلیون کودک را می‌گیرد، یکی از مهمترین دلایل مرگ کودکان زیر پنج سال است.
آنها در حال حاضر بر روی گسترش این مدل‌ها برای تشخیص بین ذات الریه ویروسی و باکتریایی با امید به کاهش شدید استفاده از آنتی بیوتیک کار می‌کنند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: توسعه الگوریتم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۱۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای راهبردی توسعه گردشگری در ساری شکل گرفت

محمد قادری در گفت وگو با خبرنگار مهر از تشکیل شورای راهبردی توسعه گردشگری در راستای تحقق شعار سال و افزایش مشارکت عمومی در این شهرستان خبر داد و افزود: فعالیت های تخصصی این شورا در ۵ کمیته از جمله کمیته آمو زش و پژوهش، کمیته گردشگری و برند سازی، کمیته رسانه، تبلیغات و فضای مجازی، کمیته صنایع دستی و صادرات و همچنین کمیته صیانت از آثار تاریخی و فرهنگی خواهد بود.

وی در ادامه افزود: در این شورا همه حوزه های فعال در گردشگری شامل دفاترسیاحتی، اقامتگاههای بوم گردی وخانه مسافر، هتل ها، رستوران‌ها، راهنمایان تور، صنایع دستی و سایر مراکز بخش خصوصی نماینده خواهد داشت.

قادری تصریح کرد: سرفصل های کاری این شورا در راستای تحقق شعار سال با مشارکت حداکثری مردم و ارائه کیفیت مطلوب به گردشگران خواهد بود و خروجی‌ها و جمع‌بندی‌های انجام شده در این کمیته ها جهت پیگیری فعالیت‌ها و رفع نواقص و مشکلات احتمالی و سرعت بخشیدن به توسعه همه حوزه‌های گردشگری و صنایع دستی در اختیار مدیریت شهرستان و استان قرار می گیرد.

وی عنوان کرد: سرفصل های کاری این شورا را در ۲۰ محور از جمله آموزش در حوزه گردشگری، شناسایی ظرفیت های گردشگری شهرستان و تبدیل آن به برند، پژوهش و هماهنگی چرخه اطلاعات و اقتصاد بین جوامع گردشگری دارای مجوز، ایجاد بانک جامع اطلاعات گردشگری شهرستان و ارائه به مدیران و برنامه ریزی با قابلیت اجرایی کردن آن، ایجاد سایت متمرکز گردشگری جهت معرفی جاذبه ها و خدمات گردشگری، آسیب شناسی حوزه گردشگریو صنایع دستی و ارائه راهکار است.

قادری گفت: تسریع درانتقال دستورالعمل ها و بخشنامه های اداری و کمک به اجرای آن، اولویت بندی سرفصل های گردشگری شهرستان و تلاش در جهت پیگیری آن، شناسایی فرصت های فصلی در جهت برگزاری جشنواره ها و کمک به اقتصاد شهر و جامعه گردشگری، پیگیری و شناسایی قابلیت های مناطق مختلف گردشگری، شناسایی مناطق دارای ظرفیت موزه، آداب و رسوم، گردشگری و مردم شناسی روستایی و پیگیری ایجاد آن، تهیه کتابچه و سند توسعه گردشگری شهرستان، راه اندازی بازارچه دائمی و نمایشگاههای ماهانه صنایع دستی، تبلیغات محیطی و پیگیری نصب تابلوهای راهنمایی گردشگر در حوزه شهری و روستایی با مشارکت بخش خصوصی و دولتی، صیانت از آثار و بافت تاریخی و نمای بومی و محلی، معرفی بسته های سرمایه گذاری و کمک به جذب سرمایه‌گذار و ایجاد اشتغال پایدار از دیگر محورها است.

کد خبر 6093734

دیگر خبرها

  • الگوریتم اینستاگرام تغییر می کند؟
  • زبان برنامه نویسی پایتون چیست و چگونه می‌توان آن را یاد گرفت؟
  • شورای راهبردی توسعه گردشگری در ساری شکل گرفت
  • انسان‌ها سوگیری یادگیری ماشینی را بیشتر از سوگیری خود تشخیص می‌دهند
  • چرا اینستاگرام الگوریتم خود را تغییر می‌دهد؟
  • ظهور شاه‌کلید قفل‌های دیجیتال/ رایانه‌های کوانتومی رمزگذاری را بی‌معنا می‌کنند
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • ربات‌های قاتل؛ ترس از آینده هوش مصنوعی
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • شناسایی ۵۰۵ خوشه صنعتی در سطح کشور