Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-02@22:03:56 GMT

هدف راهبردی مجلس اعتلای صنعت هسته‌ای کشور است

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۰۲۰۲۲

هدف راهبردی مجلس اعتلای صنعت هسته‌ای کشور است

علی کریمی‌فیروزجایی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس مازندران افزود: مصوبه راهبردی کاهش تعهدات داوطلبانه هسته‌ای به معنای پایان مماشات با بی‌تحرکی غربی‌ها در ایفای تعهدات برجامی است.

وی با اشاره به اهمیت اجرای مصوبه مجلس یازدهم در صیانت از دستاوردهای انرژی صلح آمیز هسته‌ای افزود: زیاده‌خواهی و باج خواهی کشورهای غربی و موضع انفعالی کشورمان در برابر آنان غیر قابل قبول و بلا وجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به حملات گسترده مخالفان مجلس انقلابی به این مصوبه تصریح کرد: حرکت واقدام مجلس بر اساس منافع ملی است و در این رویکرد به خوشایند جریانات و گروه‌های سیاسی توجهی ندارد.

دبیرکل جامعه اسلامی فرهنگیان کشور با تاکید بر اینکه مصوبه اخیر مجلس هیچ ارتباطی به اصل برجام ندارد یادآور شد: این مصوبه در پی آن است تا از بروز خسارت بیشتر برجام به منافع ملی جلوگیری کند.

این مسؤول با ابراز اطمینان از تاثیر این مصوبه بر جلوگیری از درز اطلاعاتی در صنعت هسته‌ای افزود: خسارت‌های ناشی از درز اطلاعاتی در صنعت هسته‌ای بواسطه بازگشایی پیشدستانه مراکز و تاسیسات پرتوان هسته ای به روی بازرسان غربی فراوان و غیر قابل قبول است.

عضو هیات رئیسه مجلس یازدهم از بررسی کامل  ابعاد امنیتی، سیاسی و فرهنگی این طرح در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خبر داد و افزود: بزودی آثار مثبت امنیتی و روانی این طرح بر همگان آشکار می‌شود.

کریمی‌فیروزجایی تصریح کرد: مصوبه مجلس در کاهش تعهدات برجامی از الزامات و ضرورت‌های این برهه حساس کشور است که نگاه راهبردی به منافع پایدار ملی دارد.

نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت وفاق و انسجام ملی حول مولفه های اقتدار و امنیت حیاتی کشور گفت: کشور در سایه یکپارچگی و اتحاد آحاد مردم و گروه‌های سیاسی و اجتماعی از گردنه‌های سخت و دشوار ناشی از تحریم‌های ظالمانه استکبار عبور خواهد کرد و انفعال و وادادگی جز خسارت غیر قابل جبران، دستاورد دیگری ندارد.

انتهای پیام/3141/ع

منبع: فارس

کلیدواژه: برجام مازندران فرهنگیان کشور مجلس انقلابی هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۲۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان

یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به توجه ویژه دولت سیزدهم در توسعه همکاری‌های اقتصادی ایران با کشور‌های همسایه، دیپلماسی انرژی دولت را به عنوان راهبردی مهم در راستای تحقق آن هدف معرفی کرد.

گروه نفت و انرژی بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «سید جواد حسینی کیا» عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون دیپلماسی فعال انرژی دولت سیزدهم اظهار کرد: در حال حاضر نگاه این دولت، افزایش تعاملات با کشور‌های همسایه و منطقه است. دولت سیزدهم در طول چند سال گذشته سعی داشته به جای دست پا زدن برای افزایش همکاری‌های اقتصادی ایران با چند کشور اروپایی، روابط خود با کشور‌های همسایه را توسعه و تعمیق دهد. این دولت سعی کرده با اتخاذ چنین رویکردی منافع ملی ایران را به بهترین نحو ممکن محقق سازد.


این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس تصریح کرد: افزایش تعاملات ایران با کشور‌های همسایه در حوزه انرژی یقیناً منفعت بسیار زیادی را برای کشورمان به ارمغان خواهد آورد. تداوم دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم می‌تواند به افزایش ثبات سیاسی در منطقه و همینطور تامین منافع تمامی کشور‌های همسایه منتج شود؛ لذا، این سیاست دولت به نفع ایران و همه کشور‌های مجاور خواهد بود.


وی تاکید کرد: یکی از مهمترین ویژگی دولت سیزدهم این است که به جای چشم دوختن به نتیجه مذاکرات، به فکر سیاست گذاری‌های فعال در راستای فروش نفت و گاز و استفاده از درآمد‌های حاصله برای رشد اقتصادی کشور است. بر اثر همین سیاست گذاری‌ها بود که ما توانستیم زمینه را برای فروش منابع نفت و گاز را فراهم کنیم و به رشد اقتصادی مطلوب سال گذشته برسیم.


وی در پایان خاطرنشان کرد: رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی و فروش نفت و گاز کشور بر اثر سیاست گذاری‌های درست و تلاش مسئولان به دست آمد. تجربه ثابت کرده است، هر جا به داشته هایمان اتکا کرده‌ایم و به توان داخلی اعتماد داشتیم، نتیجه خوبی برای اقتصاد ایران حاصل شده است.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: نفت خام ، گاز ، صادرات نفت ، دیپلماسی انرژی ، وزارت نفت ، دولت سیزدهم لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9z

دیگر خبرها

  • امنیت و اقتدار کشور مرهون خون پاک شهدا است
  • پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس آینده
  • شورای راهبردی بازرسی هلدینگ‌های صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان
  • ۹ کشور هسته‌ای جهان چند کلاهک دارند؟
  • وحیدی: تقسیم استانی تهران نیازمند مصوبه مجلس است
  • پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس آینده
  • تصمیم نهایی مجلس درباره یارانه‌ها در سال ۱۴۰۳/ اعلام جزییات مصوبه دولت
  • مصوبه‌ای برای شفافیت درآمدهای نفتی و مصارف این حوزه