Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی پرندین صبح امروز در گفتگو با خبرنگار مهر از نقش تأثیر گذار رسانه‌ها با هدف اطلاع رسانی و پیشگیری از بیماری خطرناک ایدز در سال جاری به مناسبت هفته جهانی ایدز خبر داد.

وی افزود: راه اندازی پویش رسانه‌ای پیشگیری از بیماری ایدز، ابتکار امسال اداره کل بهزیستی استان کرمانشاه به مناسبت هفته ملی ایدز در استان کرمانشاه بوده، که ۲ هدف گزاری عمده در آن در نظر گرفته شده‌است و پس از بررسی‌های صورت گرفته شکل‌های متنوعی از محتواهای آموزشی از جمله ۳۶ کلیپ، ۴۷ پوستر، ۱۰۰ پیام نوشتاری و گزارش تحلیلی با شعارهای مختص هر روز در هفته ایدز از تاریخ «۱۱ آذر لغایت ۱۷ آذر ماه» تهیه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر روابط عمومی بهزیستی استان کرمانشاه تصریح کرد: با هماهنگی و فراهم ساختن زیر ساخت مجازی این پویش به منظور نشر محتواهای آموزشی، در بیش از ۱۰۰ شبکه اجتماعی مجازی استانی با حدود ۱۰۰ هزار نفر جامعه مخاطب و نشر تحلیل‌ها و عملکردهای سازمان بهزیستی در ۱۵ سایت؛ خبرگزاری استانی و نمایندگان بیش از ۱۳۰ مؤسسه و سمن‌های اجتماعی دارای مجوز از اداره کل بهزیستی استان کرمانشاه محتواها توزیع خواهد شد.

پرندین با اشاره به اهداف این پویش و تداوم آن در طی سال، افزود: آگاه سازی عمومی و تلاش در جهت مشخص نمودن شاخص‌های آگاهی و نگرش در رسانه‌های عمومی استان کرمانشاه، از آنجا که این بیماری اغلب از طریق رفتارهای قابل اجتناب و تغییرپذیر منتقل می‌شود، آموزش می‌تواند راهکاری مؤثر جهت پیشگیری از موارد جدید ابتلاء این ویروس باشد.

وی ادامه داد: آگاهی بخشی عمومی در حیطه‌های ۶ گانه اپیدمیولوژی، ماهیت، راه انتقال پیشگیری، علائم، تشخیص و درمان ایدز توسط رسانه‌ها از اهداف عمده اداره کل بهزیستی استان کرمانشاه است.

مدیر روابط عمومی بهزیستی استان کرمانشاه اصلاح نگرش افراد جامعه در مورد بیماران مبتلا به ایدز را هدف دیگری از این پویش دانست و گفت: نگرش منفی نسبت به بیماران و بدنامی مرتبط با آن موجب پنهان کاری و بنابراین ایجاد مشکل در شناسایی افراد آلوده و ارائه درمان و آموزش‌های لازم به آنان می‌شود، لذا یکی از رسالت‌های آموزش بهداشت در این زمینه، تغییر نگرش مردم نسبت به بیماران و حمایت از آنها است، که با کمک رسانه‌های جمعی خدماتی مانند مشاوره و آزمایش، دستیابی به خدمات و بسته‌های کاهش آسیب و حتی مراقبت و درمان برای بیماران مبتلا به ایدز را ترویج می‌کند.

پرندین خاطر نشان کرد: بیش از ۲۰۰ کارشناس در قالب ۱۳۰ مؤسسه و سمن‌های پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در زمینه آموزش و آگاه سازی عمومی در استان کرمانشاه دوره دیده و فعالیت دارند که عمده این مؤسسات در فضای مجازی، در سطح رسانه‌های مختلف از جمله صدا و سیمای استانی، خبرگزاری‌های استانی و محلی، و همچنین شبکه‌های اجتماعی فعالیت دارند.

وی گفت: اداره کل بهزیستی استان کرمانشاه با کمک اصحاب رسانه و صدا و سیما در خصوص گسترش ویروس اچ آی وی بیش از پیش نیاز به اطلاع رسانی دارد تا موضوع پیشگیری از بیماری ایدز به مطالبه عمومی و اجتماعی تبدیل شود.

مدیر روابط عمومی بهزیستی استان کرمانشاه هدف مهم و اصلی اداره کل بهزیستی کرمانشاه در بحث بیماری ایدز را تحلیل وضعیت فعلی، بومی سازی آموزش‌ها، مخاطب شناسی و ارزیابی تأثیر پیام‌ها و برنامه‌های رسانه‌ای در زمینه این بیماری در سطح استانی و شناسایی باورهای غلط در مورد ایدز در جامعه دانست و افزود: تهیه یک آرشیو از روش‌های مختلف و متنوع صورت گرفته در زمینه پیشگیری از بیماری ایدز، اعم از پژوهش‌های صورت گرفته، اقدامات گزارش شده، کلیپ‌ها، پوسترها، پیام‌های پیشگیرانه و غیره از دیگر اهداف و فعالیت‌های صورت گرفته در اداره کل بهزیستی استان کرمانشاه موجود است.

کد خبر 5087361

منبع: مهر

کلیدواژه: کرمانشاه ایدز سازمان بهزیستی ویروس کرونا محسن فخری زاده محدودیت های کرونایی شیراز شیوع کرونا آمار کرونا بارش باران کرمانشاه بوشهر شهرستان کرج بارش برف گرگان شهرکرد آبگرفتگی معابر اداره کل بهزیستی استان کرمانشاه پیشگیری از بیماری ایدز رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۲۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار

به گزارش  ­خبرگزاری صدا و سیما؛ ­ضاربان افزود: آب لوله کشی‌ها سالم است اگر بعضی جاها­ نشتی داشته باشد کلر توزیع می‌کنیم.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   وی گفت:­ برای­ ­کنترل مالاریا، هم بیماریابی داشتیم هم برای این که این آب‌ها باید خشکانده شود و از تکثیر پشه آنوفل جلوگیری شود و در کنار آن بحث مراقبت از خود بیماری است که لام می‌گیریم یعنی کسی که مشکوک به بیماری باشد لام گرفته می‌شود و درمان می‌شود که احیانا اگر درمان نشود مورد گزش قرار می‌گیرد و دچار آسیب می‌شود. ­ضاربان ادامه داد:­بحث دوم توزیع کلر یک درصد­­است که توصیه کردیم در وهله اول­ ­آب معدنی توزیع­ شود و در کنار آن کلر یک درصد توزیع­ شود تا آب آلوده منجر به ابتلای افراد به بیماری وبا نشوند. وی گفت:­ سمپاشی هم انجام می‌شود تا پشه تکثیر نشود و محلول ریخته می‌شود. ضاربان اظهار کرد­مراقبت از مادران باردار هم از مهمترین ماموریت‌های ما است. وی افزود:­برای خشکاندن آب­ ­از همه نهاد‌ها و ارگان‌های ذی ربط و تاثیرگذار­ از جمله آتش نشانی، اداره آب و فاضلاب، فرمانداری و بخشداری و حتی نیرو‌های مردمی کمک خواهیم گرفت.

دیگر خبرها

  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • تاثیر سلامت دهان و دندان بر تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان ضامن تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت