Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-05@00:23:06 GMT

20 استارتاپ ایرانی در جیتکس 2020

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۰۴۶۰۲

20 استارتاپ ایرانی در جیتکس 2020

رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق ایران از حضور 20 استارتاپ ایرانی در نمایشگاه جیتکس 2020 به همراه اعزام هیات تجاری متشکل از 29 شرکت در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات خبر داد. این نمایشگاه بین‌المللی همه‌ساله در دبی برگزار می‌شود.

به گزارش برنا؛ محمدرضا طلایی با اشاره به شیوع کرونا در دنیا و اثرات آن بر تقویم برگزاری نمایشگاه‌ها، اعلام کرد: همه‌ساله نمایشگاه جیتکس، ماه مهر در دبی برگزار می‌شد اما در سال جاری به دلیل شیوع کرونا، مسئولان برگزاری، تصمیم گرفتند زمان آن را تغییر داده و قرار است این نمایشگاه در 5 روز از 16 تا 20 آذر با رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی در فضایی بالغ‌بر صد هزار مترمربع و با مشارکت بیش از 7 هزار شرکت از سراسر دنیا برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس اظهارات این فعال اقتصادی هیات ایرانی علی‌رغم محدودیت‌های صدور ویزا که از سوی دولت امارات به دلیل شیوع کرونا اعمال می‌شود، خوشبختانه با حمایت‌های دستگاه‌های مربوطه و هماهنگی مرکز تجارت جهانی دبی، توانست برای حضور در جیتکس 2020 روادید ورود به امارات را دریافت کند.

عضو هیات نمایندگان اتاق ایران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ابلاغ دستورالعمل اجرایی موضوع تبصره 3 ماده 22 آیین‌نامه اجرایی قانون مقررات صادرات و واردات درباره نحوه تشخیص ارز حاصل از صادرات خدمات که در سال 99 انجام شده است، تأکید کرد: پیش‌ازاین، قانون و دستورالعمل مشخص و جامعی درباره روند صادرات انواع خدمات ازجمله فناوری اطلاعات و ارتباطات، خدمات فنی مهندسی، خدمات مشاوره‌ای و گردشگری وجود نداشت. خوشبختانه در سال جاری این دستورالعمل ابلاغ شده است. امروز این حوزه دارای خدمات گمرکی ویژه‌ای است و پروانه صادرات ویژه خدمات صادر می‌شود.

طلایی معتقد است ایجاد گمرک و صدور پروانه صادرات برای خدمات، زمینه رشد صادرات این حوزه و به‌ویژه فناوری اطلاعات و ارتباطات را تسهیل خواهد کرد و حضور در نمایشگاه‌های بین‌المللی ابزاری است تا ظرفیت‌های کشور را در این بخش به سرمایه‌گذاران خارجی معرفی کنیم.

رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق ایران از دیگر فواید ابلاغ دستورالعمل اجرایی مربوط به قانون مقررات صادرات و واردات را امکان استفاده فعالان حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات از مزایای داخلی صادرات شامل انواع معافیت‌ها و مشوق‌ها دانست.

او در ادامه به رشد چشمگیر استفاده از فناوری اطلاعات در سطح دنیا با توجه به همه‌گیری ویروس کرونا در بخش تجارت و آموزش اشاره و تصریح کرد: در ایران با توجه به محدودیت‌های ناشی از تحریم‌ها با برخی مشکلات و چالش‌ها مواجه بودیم. حال امیدواریم با توجه به ظرفیت‌های داخلی و توجه به رویکردهای توسعه‌ای، بتوانیم مشکلات را برطرف کنیم.

     

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: امارات جیتکس جیتکس 2020 نمایشگاه جیتکس فناوری اطلاعات و ارتباطات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۰۴۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرویس استعلام آنلاین ملک در شهرداری‌های کلانشهرها راه‌اندازی می‌شود

رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات و شهر هوشمند کلانشهرهای کشور گفت: سرویس استعلام ملک از سازمان ثبت اسناد کشور به صورت پایلوت در اختیار شهرداری‌های قم و تبریز قرار گرفته و به زودی در کلانشهرهای راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، سی‌امین نشست کمیسیون فناوری اطلاعات و شهر هوشمند مجمع شهرداران کلانشهرها امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ به صورت مجازی برگزار شد.

در این نشست که به ریاست یاسر اسدپور رئیس و امیر بیات دبیر کمیسیون فناوری اطلاعات و شهر هوشمند و رؤسای فناوری اطلاعات ۲۰ کلانشهر کشور تشکیل یافته بود، مباحث مرتبط با موضوع توسعه پروژه‌های فیبرنوری (جهت ارائه اینترنت پرسرعت به منازل و کسب‌وکارها) و همچنین ایجاد ارتباط سیستمی بین سامانه‌های شهرسازی شهرداری‌ها و سازمان ثبت اسناد کشور بررسی شد.

اسدپور در این جلسه ضمن اشاره به اهمیت توسعه فیبرنوری و کمک شهرداری‌ها برای پیشرفت و توسعه شبکه‌های فیبرنوری در کشور و به ویژه کلانشهرها اظهار کرد: کمیسیون فناوری اطلاعات و شهر هوشمند و مدیران فاوای کلانشهرها وظیفه سنگینی در راستای این پروژه دارند.

وی در این راستا افزود: از یک سو باید تلاش داشته باشند که شرایط را برای اجرای پرشتاب این پروژه فراهم سازند و از یک طرف نیز باید سعی کنند در اجرای پروژه ملی فیبرنوری، شهروندان کمتر به زحمت بیافتند.

رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات و شهر هوشمند مجمع شهرداران کلانشهرها گفت: در اجرای پروژه فیبرنوری همچنین منافع شهرداری و شهروندان به صورت دوسویه لحاظ شود.

اسدپور با اشاره به دعوت از معاون فناوری اطلاعات و خدمات الکترونیکی سازمان ثبت اسناد کشور به نشست بیست‌وهفتم کمیسیون فناوری اطلاعات و شهر هوشمند تصریح کرد: با همکاری و مساعدت ایشان و پیگیری‌های لازم از سوی کمیسیون و سازمان فناوری اطلاعات شهرداری قم سرویس استعلام ملک از سوی سازمان ثبت اسناد در اختیار کلانشهرها قرار گرفت.

وی ادامه داد: این سرویس به صورت پایلوت در اختیار شهرداری‌های قم و تبریز قرار گرفته است و به زودی در اختیار تمامی کلانشهرهای کشور قرار خواهد گرفت.

اسدپور یادآور شد: سرویس استعلام ملک می‌تواند به شهرداری‌ها در فرآیند صدور پروانه الکترونیکی و به‌روزرسانی دیتابیس و اطلاعات مالکین کمک فراوانی کرده و در راستای تکریم ارباب رجوع و شهروندان گام مثبتی برداشته شود.

در این ادامه این نشست آنلاین هریک از رؤسای سازمان‌های فناوری اطلاعات کلانشهرها گزارشی از میزان پیشرفت پروژه فیبرنوری در شهرهای خود ارائه و همچنین ایرادات و کاستی‌های آن را تشریح کردند که ریاست کمیسیون وعده پیگیری موارد مطرح شده را از مجمع کلانشهرها و سازمان تنظیم مقررات رادیویی را داد تا با برطرف کردن موانع پیشرفت پروژه در کمترین مدت ممکن با سرعت و شتاب بیشتری ادامه یابد.

در پایان این نشست سه ساعته حجازی ریاست سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری قم نیز طی سخنانی به مزایای سامانه ارتباط سیستمی شهرداری با ثبت اسناد کشور اشاره کرد و ریاست کمیسیون نیز از پیگیری و جدیت ریاست فاوای قم قدردانی خود را ابراز کرد.

کد خبر 750171

دیگر خبرها

  • عکس معناداری که آذری جهرمی منتشر کرد
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • الزام دارندگان پروانۀ دفاتر پیشخوان خدمات دولت به دریافت شناسه یکتا
  • سرویس استعلام آنلاین ملک در شهرداری‌های کلانشهرها راه‌اندازی می‌شود
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • وضعیت دستگاه‌های اجرایی در هوشمندسازی بررسی شد
  • دوران حفظ دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد
  • دوران حفظ کردن دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد
  • زارع‌ پور: آماده‌ اجرایی کردن پروژه‌هایی در حوزه های ارتباطات و اطلاعات در این کشور آفریقایی هستیم
  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا